Ѓорче 1932
тој сум...
- Член од
- 17 февруари 2009
- Мислења
- 13.564
- Поени од реакции
- 11.576
^ Исти кар различно пакување,ви покажаа вчера вечер кој се и Партизан и нивните навивачи,така да...
Па они цел живот тва праат....... Поарно нешто знаат ли да направат?Кој сака да се клади дека на реваншот ќе биде искористена секоја можност за провокација со цел да се намали важноста на победата на Партизан?
Нешо као у стил, тие не победија ама ние им извадивме косовско знаме
Лепи кај бевте вие бе? Дај доста кажуваш вицеви.Alkatraz sega za sega ne e vo nivoto kako sto bese pred 2-3 godini....
no pak tie se glavni faci i ljuge so pogolema reputacija kaj Grobarite i ako golem broj od niv se u zatvor ... Sega za sega kako vodac na grupata e Xhoni...
a za tepackata koja se slucilo vcera ja go ocekuvav ova od pred 2-3 nedeli....
inaku za izdanieto na grobarite vcera osven skandiranjeto 70 minuti od niv nisto nemase drugo.... !
ke gi vidime dali ke doagat tie organizirani ovde...
Се зафркаваш за ова последново ? Партизан не се тим од некое село и без искуство па да неможат да играат под притисок ..Лепи кај бевте вие бе? Дај доста кажуваш вицеви.
Ве начукаа во Белград... Е сега кога веќе имате примено 4 комада, во Скопје можда ќе извлечете нерешено.
Затоа и пишав можда, нека не губат уште сега надеж.Се зафркаваш за ова последново ? Партизан не се тим од некое село и без искуство па да неможат да играат под притисок ..
Они Ѕвезда ја ебаа сред Маракана а сега немало Шкендија во Скопје да ја тепаат : )
И таа ќе биде 3+ за Партизан минимално
Најак е..ама паметан не е...Лиже се со паок..Баш овој Никола Дедович глумеше најголем мафијаш на видеото од некоја документарна страна емисија за навивачките групи, во стил демек јебеш фудбал не било тоа поентата.. и сега ви е воџа таков човек ? страшно, инаку го гледав Кими во емисија и изгледа нај паметен од сите.
И кога веќе почна раскажи до крај