Шкендија - Партизан квалификации ЛШ

Статус
Затворена за нови мислења.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
^ Исти кар различно пакување,ви покажаа вчера вечер кој се и Партизан и нивните навивачи,така да... :D

Член од
15 декември 2009
Мислења
770
Поени од реакции
479

Абе не знаете до кого сакате да се качите...

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Имаш на претходната страна.

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Кој сака да се клади дека на реваншот ќе биде искористена секоја можност за провокација со цел да се намали важноста на победата на Партизан?
Нешо као у стил, тие не победија ама ние им извадивме косовско знаме :D
Па они цел живот тва праат....... Поарно нешто знаат ли да направат?

Г

Грејвдигер

Гостин
Alkatraz sega za sega ne e vo nivoto kako sto bese pred 2-3 godini....
no pak tie se glavni faci i ljuge so pogolema reputacija kaj Grobarite i ako golem broj od niv se u zatvor ... Sega za sega kako vodac na grupata e Xhoni...
a za tepackata koja se slucilo vcera ja go ocekuvav ova od pred 2-3 nedeli....
inaku za izdanieto na grobarite vcera osven skandiranjeto 70 minuti od niv nisto nemase drugo.... !
ke gi vidime dali ke doagat tie organizirani ovde...
Лепи кај бевте вие бе? :) Дај доста кажуваш вицеви.
Ве начукаа во Белград... Е сега кога веќе имате примено 4 комада, во Скопје можда ќе извлечете нерешено.

М

Мартин`

Гостин
Лепи кај бевте вие бе? :) Дај доста кажуваш вицеви.
Ве начукаа во Белград... Е сега кога веќе имате примено 4 комада, во Скопје можда ќе извлечете нерешено.
Се зафркаваш за ова последново ? Партизан не се тим од некое село и без искуство па да неможат да играат под притисок ..
Они Ѕвезда ја ебаа сред Маракана а сега немало Шкендија во Скопје да ја тепаат : )

И таа ќе биде 3+ за Партизан минимално

Г

Грејвдигер

Гостин
Се зафркаваш за ова последново ? Партизан не се тим од некое село и без искуство па да неможат да играат под притисок ..
Они Ѕвезда ја ебаа сред Маракана а сега немало Шкендија во Скопје да ја тепаат : )

И таа ќе биде 3+ за Партизан минимално
Затоа и пишав можда, нека не губат уште сега надеж. :D

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
А зашо они би ризикувале кога се е решено,можен е некој сељачки испад некаков си старт намерен и сл.Ќе си пуштат они втор тим ама и него Шкендија тешко да го тепа.

П

Паспарту

Гостин
Кој црн притисок, нема ни 5 000 народ да има на стадион... Единствена шанса за да оди чкендија понатаму е ако од УЕФА се сложат да им ги бројат ударите кон гол како голови, но и така шансите им се минимални...

ренова = македонско челзи

шкендија = македонско барселона

Се смееа кога пола форум им збореше дека тимот им е никаков, викаа играле како Барселона. Ај може ќе им текне дека освоија титула само поради фактот што сите клубови во нашава држава се скапани, а тие беа најдобри скапаници...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
^Milwall&West Ham's fans are a lot worse and yet no one cares.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Член од
15 декември 2009
Мислења
770
Поени од реакции
479
Баш овој Никола Дедович глумеше најголем мафијаш на видеото од некоја документарна страна емисија за навивачките групи, во стил демек јебеш фудбал не било тоа поентата.. и сега ви е воџа таков човек ? страшно, инаку го гледав Кими во емисија и изгледа нај паметен од сите.

И кога веќе почна раскажи до крај :)
Најак е..ама паметан не е...Лиже се со паок..

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Да видите што е воџа а не се палите на Кими и Гробари

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop