М
Мартин`
Гостин
Видеа од навивањето на Гробари ако има некој нека постави во темава.
Влезницата е од централна ложа, им се дава на членови на одборот на гостинската екипа. Затоа е бесплатна.Cena ulaznice 0.00 din wtf?
А кога ќе им се земе некој транспарент или нешто што не им е у корист тогаш не се балисти, некој други се...Нели ви реков дека ќе излезат со некоја слика дека биле хахахаха,а таму некој од управата сликал карта офоф,секој Албанец па макар и играчите и докторите и резервите и тренерите ќе ги направат Балисти,ако не извадат сега и некоја слика истиве овие пикнати во глувчоа дупка.
Pa ako im gi slusas skandiranjata i gledas obelezjata sigurno ne se makedonski klub... i ic ne mi e gajle sto izgubile, taka im treba koga kupuvaat prvenstvo namesto da go osvojat.Не треба некои толку да се ситат на Шкендија, било кој друг клуб од Македонија против Партизан ќе поминеше слично, ако не и полошо.
Утакмицава беше прецизна слика за разликата во фудбалски квалитет помеѓу српскиот и македонскиот фудбал.
киссссссссссссссссссссссссссссссПартизан ќе победи на првиот натпревар со 3-4-5 - 0.... и после ќе си пуште децата на реваншот и готово......... моја прогноза
Естонија,Сан Марино,Занзибар мање битно важно ги шљака и таму и тука.abe sho ne pretstavuva rabotnicki ubo so onie amaterite od estonija i san marino niv i pelister kje gi pomini ..kje vidime ko kje dojdi nekoe pogolemo ime dali dostojno kje ne pretstavat
inaku za shkendija vtoroto poluvreme katastrofa..raspad sistema
a da go daeja penalot ne se znaj kako kje beshe
И Работнички играше со Ливерпул па не изгуби 4:0.Не го споредувај твојот пАлистер со Работнички молим те.abe sho ne pretstavuva rabotnicki ubo so onie amaterite od estonija i san marino niv i pelister kje gi pomini ..kje vidime ko kje dojdi nekoe pogolemo ime dali dostojno kje ne pretstavat
inaku za shkendija vtoroto poluvreme katastrofa..raspad sistema
a da go daeja penalot ne se znaj kako kje beshe
Ќе вадат косовско знаме ама ке лежат..Кој сака да се клади дека на реваншот ќе биде искористена секоја можност за провокација со цел да се намали важноста на победата на Партизан?
Нешо као у стил, тие не победија ама ние им извадивме косовско знаме
ехехех Па ја не ве виде...Кај бесте бе..во дупка?okolu 100 Ballisti deneska bea vo Beograd
"Само" "oсвен" тој случај .. Се гледа дека го погоди тоа што го пееја гробарите против сите играчи на Шкендија ...ne nisto podobro ne ocekuvav od Grobari, duri i poloso ocekuvav. Me iritirase mislenjeto na moderatorot koj na takviot nacin na navivanje siminja kapa. i uste ignorantski mi odgovori deka jas nema nikogas da svatam kao da on go ismislil navivanjeto
i da znam deka vo sk ke bide vrateno so ista ako ne i dupla mera. se slagam deka igracite treba da se odnesuvaat profesionalno, i taka se odnesuvaa osven izoliraniot slucaj na elmazovski