Шкендија - Партизан квалификации ЛШ

Статус
Затворена за нови мислења.
М

Мартин`

Гостин
Видеа од навивањето на Гробари ако има некој нека постави во темава.

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881
Нели ви реков дека ќе излезат со некоја слика дека биле хахахаха,а таму некој од управата сликал карта офоф,секој Албанец па макар и играчите и докторите и резервите и тренерите ќе ги направат Балисти,ако не извадат сега и некоја слика истиве овие пикнати во глувчоа дупка.:)
А кога ќе им се земе некој транспарент или нешто што не им е у корист тогаш не се балисти, некој други се... :D:D

StarScr3am

Ѓавол
Член од
22 септември 2009
Мислења
798
Поени од реакции
219
хахахаххах Кои беа Шкендија ? нели ќе тепавте? офф изненадување тоа за шкендија е мисловна именка

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ка им викав дека првенствово ни е гомна и дека заради тоа само се прошетаја и станаа шампиони, они ми викаја дека имаа екстра тим и дека ќе ја освојуаа Европа. Мислеа од инает им зборим...

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Не треба некои толку да се ситат на Шкендија, било кој друг клуб од Македонија против Партизан ќе поминеше слично, ако не и полошо.
Утакмицава беше прецизна слика за разликата во фудбалски квалитет помеѓу српскиот и македонскиот фудбал.
Pa ako im gi slusas skandiranjata i gledas obelezjata sigurno ne se makedonski klub... i ic ne mi e gajle sto izgubile, taka im treba koga kupuvaat prvenstvo namesto da go osvojat.

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Партизан ќе победи на првиот натпревар со 3-4-5 - 0.... и после ќе си пуште децата на реваншот и готово......... моја прогноза :)
кисссссссссссссссссссссссссссссс

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
abe sho ne pretstavuva rabotnicki ubo so onie amaterite od estonija i san marino niv i pelister kje gi pomini :D ..kje vidime ko kje dojdi nekoe pogolemo ime dali dostojno kje ne pretstavat

inaku za shkendija vtoroto poluvreme katastrofa..raspad sistema
a da go daeja penalot ne se znaj kako kje beshe
Естонија,Сан Марино,Занзибар мање битно важно ги шљака и таму и тука.
Го донесоа Болтон на Филип 2 после тоа и Ливерпул зарем не е доволно ?
Кој што сака нека рече ама како што Работнички не претставува во европа никој друг неможе.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ме мрзи да пишувам освен дека е се кажано за македонскиот фудбал на какво тереџе дојде и мислам дека треба да се усрамат сите членови на ФФМ и ошто во Македонскиот фудбал за овој натпревар и за мак. репрезентација бидејќи мак.фудбалот го допре дното,значи буквално дното...сите сме за срамење не само Балистите и Шкендија,СИТЕ...повторно нека купуваат титула и догодина повторно на Шкендија или на Ренова нека му ја дадат и нека ја срамат нацијата во Европа...ионака само на хартија се македонски клубови...

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.395
Поени од реакции
16.622
Кој сака да се клади дека на реваншот ќе биде искористена секоја можност за провокација со цел да се намали важноста на победата на Партизан?
Нешо као у стил, тие не победија ама ние им извадивме косовско знаме :D

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.156
Поени од реакции
2.755
abe sho ne pretstavuva rabotnicki ubo so onie amaterite od estonija i san marino niv i pelister kje gi pomini :D ..kje vidime ko kje dojdi nekoe pogolemo ime dali dostojno kje ne pretstavat

inaku za shkendija vtoroto poluvreme katastrofa..raspad sistema
a da go daeja penalot ne se znaj kako kje beshe
И Работнички играше со Ливерпул па не изгуби 4:0.Не го споредувај твојот пАлистер со Работнички молим те.

sickjoce

Ненормален
Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.231
Поени од реакции
337
Кој сака да се клади дека на реваншот ќе биде искористена секоја можност за провокација со цел да се намали важноста на победата на Партизан?
Нешо као у стил, тие не победија ама ние им извадивме косовско знаме :D
Ќе вадат косовско знаме ама ке лежат..

Член од
8 јули 2011
Мислења
265
Поени од реакции
202
Znajs zosto padnaa vo vtoro poluvreme grobari mu gi kosfiskuvale sisijanata so boza i mu gi zele indijankite pa taka nemaja energija za da trcet ke vidis vo Skopje so ke napraat ke se iznjadat tulumbi.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
ne nisto podobro ne ocekuvav od Grobari, duri i poloso ocekuvav. Me iritirase mislenjeto na moderatorot koj na takviot nacin na navivanje siminja kapa. i uste ignorantski mi odgovori deka jas nema nikogas da svatam kao da on go ismislil navivanjeto

i da znam deka vo sk ke bide vrateno so ista ako ne i dupla mera. se slagam deka igracite treba da se odnesuvaat profesionalno, i taka se odnesuvaa osven izoliraniot slucaj na elmazovski
"Само" "oсвен" тој случај .. Се гледа дека го погоди тоа што го пееја гробарите против сите играчи на Шкендија ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom