Проблематични навивачи на Трибините(криминалци)

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
p.s vcera imase golema tepacka megju grobarite
[

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.532
Поени од реакции
29.080
Тоа ти е кога си најак и немаш со кого,конкуренција е 0..ќе се тепаш помеѓу себе...
Нема врска, инциденти на трибина има секогаш и кај секоја навивачка група. Поготово кај тие што се побројни. Од 5000 души на трибина еден ќе ти згреши или на пијанство. Во овој случај се работи за превласт на трибина. Јас ова го разбрав денес иако не знам од кога овие две подгрупи се мрзат кога до 2009 беа многу сложни заедно правеа и акции, на секоја утакмица нивните транспаренти едни до други седеа. Чист пример ти е последната утакмица Вардар - Пелистер каде што се случи инцидент меѓу Комитите. :)

М

Мартин`

Гостин
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Абе се знае кој може да има превласт,најголемите и најстарите подгрупи од Белград.Него тука има и нешто плус а ова е само причина.Како што кажаа и погоре собрани се млади сили кои сакаат да ги исчистат од Југ криминалците од Алкатраз.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Помеѓу Алкатраз и Саут Фемили, превласт на трибина :)
Jaс пак мислам дека војната се води меѓу Алкатраз и Јанг Бојс потпомогнати од Саут Фемили,но Бојсите ги држат главните конци во таа војна.
Едниве се рекетари,другиве дрога шиткаат на трибина,да не знаеш на кој да веруваш :D
--- надополнето: Jul 14, 2011 8:37 PM ---
Абе се знае кој може да има превласт,најголемите и најстарите подгрупи од Белград.Него тука има и нешто плус а ова е само причина.Како што кажаа и погоре собрани се млади сили кои сакаат да ги исчистат од Југ криминалците од Алкатраз.
Kaко тие другите да се поарни од криминалците од Алкатраз...

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.532
Поени од реакции
29.080
Jaс пак мислам дека војната се води меѓу Алкатраз и Јанг Бојс потпомогнати од Саут Фемили,но Бојсите ги држат главните конци во таа војна.
Едниве се рекетари,другиве дрога шиткаат на трибина,да не знаеш на кој да веруваш :D
--- надополнето: Jul 14, 2011 8:37 PM ---

Kaко тие другите да се поарни од криминалците од Алкатраз...
Добро е што Јанг Бојс (младите момци) им се држат на криминалците од Алкатраз.

Еве емисии за нив, не постој човек од Алкатраз со помалце од 5 кривични, емисијава е за навиачите на Партизан, Звезда и Рад. 4 дела вреди да се гледаат. :)

Член од
15 декември 2009
Мислења
770
Поени од реакции
479
Абе Алкатраз беше много јак...Сега се пола во затвор...Ќе излезе еден од ниф наскоро,ќе биде лудница..
Ако ве толку интересира порано беше 1998 поделба на Југ...
Па пофторно 2004..
И еве пак сега...

Нормално е тоа...Бидејки сме - Стока са трибине јужне...;)

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Alkatraz sega za sega ne e vo nivoto kako sto bese pred 2-3 godini....
no pak tie se glavni faci i ljuge so pogolema reputacija kaj Grobarite i ako golem broj od niv se u zatvor ... Sega za sega kako vodac na grupata e Xhoni...
a za tepackata koja se slucilo vcera ja go ocekuvav ova od pred 2-3 nedeli....
inaku za izdanieto na grobarite vcera osven skandiranjeto 70 minuti od niv nisto nemase drugo.... !
ke gi vidime dali ke doagat tie organizirani ovde...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Абе Алкатраз беше много јак...Сега се пола во затвор...Ќе излезе еден од ниф наскоро,ќе биде лудница..
Ако ве толку интересира порано беше 1998 поделба на Југ...
Па пофторно 2004..
И еве пак сега...

Нормално е тоа...Бидејки сме - Стока са трибине јужне...;)
Се сметаш за дел од Гробари ?!

Гол сине те молам не трипај,кој црн Џони им водел навивање на Гробари,земај лековите и право во кревет.
Си очекувал пред две три недели тепачка меѓу Гробари а мене ми враќаш дека не познаваш такви ?!
Ај ај напиј се апчиња и размисли што ќе пишеш попрво во иднина,не само да тропаш зелени без врска.
Уште па читам имало само скандирање од нивна страна ?!
Ти синко 100% си гледал балет,а не Партизан-Шкендија 4-0

Член од
15 декември 2009
Мислења
770
Поени од реакции
479
Се сметаш за дел од Гробари ?!

Гол сине те молам не трипај,кој црн Џони им водел навивање на Гробари,земај лековите и право во кревет.
Си очекувал пред две три недели тепачка меѓу Гробари а мене ми враќаш дека не познаваш такви ?!
Ај ај напиј се апчиња и размисли што ќе пишеш попрво во иднина,не само да тропаш зелени без врска.
Уште па читам имало само скандирање од нивна страна ?!
Ти синко 100% си гледал балет,а не Партизан-Шкендија 4-0
Не се сметам него сум.....А кога ќе се врати Кени ќе биде убаво...
Па ќе видиме кој ќе води и што...
--- надополнето: Jul 14, 2011 11:40 PM ---
Alkatraz sega za sega ne e vo nivoto kako sto bese pred 2-3 godini....
no pak tie se glavni faci i ljuge so pogolema reputacija kaj Grobarite i ako golem broj od niv se u zatvor ... Sega za sega kako vodac na grupata e Xhoni...
Џони је супер лик....Верувајте ми...

Kajgana Shop

На врв Bottom