Шкендија - Партизан квалификации ЛШ

Статус
Затворена за нови мислења.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Naime, na internet forumima "Balisti" najavljuju obračun sa "Grobarima", ali i svim ostalim Srbima koji se usude da prisustvuju revanšu u Skoplju narednog utorka.

Oni se, jednostavno, više ne bave utakmicom, već uglavnom pominju "krvavi utorak u Skoplju". Kako kažu, žele da se osvete "Grobarima" za uvrede u Beogradu.

Nisu svi, međutim, ratoborni, ima i onih koji kažu da će se od atmosfere "fudbaleri Partizana smrznuti". Očekuje se da će u Skoplje na revanš doći između pet i deset hiljada navijača Škendije.

http://www.smedia.rs/sport/vest/49462/grobari-fk-partizan-balisti-skendija-Balisti-najavili-krvavu-osvetu-Grobarima.html

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Naime, na internet forumima "Balisti" najavljuju obračun sa "Grobarima", ali i svim ostalim Srbima koji se usude da prisustvuju revanšu u Skoplju narednog utorka.

Oni se, jednostavno, više ne bave utakmicom, već uglavnom pominju "krvavi utorak u Skoplju". Kako kažu, žele da se osvete "Grobarima" za uvrede u Beogradu.

Nisu svi, međutim, ratoborni, ima i onih koji kažu da će se od atmosfere "fudbaleri Partizana smrznuti". Očekuje se da će u Skoplje na revanš doći između pet i deset hiljada navijača Škendije.

http://www.smedia.rs/sport/vest/49462/grobari-fk-partizan-balisti-skendija-Balisti-najavili-krvavu-osvetu-Grobarima.html
Тоа се тие во вистинско светло.Ако беа толку јаки ќе отидеа таму да се пресметаат со нив а не да ги чекаат тука каде што ќе бидат 10 пати помалце ако воопшто дојдат ....
Од нивните анти-македонски скандирање ќе се смрзнат фудбалерите на партизан ? :pos:

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.564
Поени од реакции
9.500
Дај кажи ги тие 5 аргументи зошто Србите се во право за црквата,те молам ?!
Самите Македонци не ја признавале,како тоа ?!
Ја користат кога ќе им затреба,како тоа ?!

Да кажеш за Јунајтед Форс да ги поштувам ајде де,ќе помине некако,пошо дечките не се замараат со политика ама баш ич,не се замараат со Македонија е Грчка.Се замараат само со Рад и нивната група,сами против сите !
Е за тие ликови имам најголем респект.
so kogo prajs muabet be, mi doaga da upotrebam nevkusni komentari ama ke se vozdrzam, ali najsmesni mi se ovie nasive kosmopolitiki koga tuka serat kako niv ne gi interesiralo sto mislat grobari za nas tuku tie navivale za partizan a od druga strana ne otepaa so toa kako ne sakale da dadat podrska na Skendija kako prestavnik od MKD samo poradi toa sto navivacite na Skendija ne bile korektni prema nas i drzavata, a ovie navivacive na Partizan se epten fer prema nas,samo da gi vidis sto komentiraat po nivnite forumi ke se cudis sto te naslo......

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Карти ке се продаваат во Скопје ?

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.594
Поени од реакции
29.262
Темата за проблематичните навивачи т.е. дискусијата за Гробарите што се води моментално продолжува тука. Тука држете се до темата. :)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Гледам, некој тука спомна и за навивањето на овој натпревар... Според мене, беше одлично, само малку се расипа кога дојде до меѓусебна тепачка, ама брзо се реши тоа... Како прво, одлична бројка, како на навивачи, така и на љубители на фудбалот, на натпревар којшто повеќе предизвикуваше медиумска отколку фудбалска важност, огромен број на српски знамиња, пеење патриотски песни како "Морем плови једна мала барка", химната на Србија, и нормално, неможе без провокации и скандирањето против албанците :D... Бодрењето на клубот не беше изоставено, и се пееше цел натпревар... Делириум на трибини предизвика промашениот пенал, односно одбраната на Стојке и пеењето "И ко не скаче, тај је..." :D...

Се надевам, некој од Балистите биле да го следат натпреварот и дека доста научиле од Гробарите, а притоа им дошло до знаење дека неможат ни во сон да се споредат со нив, како што така изјавуваа некој членови ;)

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Гледам, некој тука спомна и за навивањето на овој натпревар... Според мене, беше одлично, само малку се расипа кога дојде до меѓусебна тепачка, ама брзо се реши тоа... Како прво, одлична бројка, како на навивачи, така и на љубители на фудбалот, на натпревар којшто повеќе предизвикуваше медиумска отколку фудбалска важност, огромен број на српски знамиња, пеење патриотски песни како "Морем плови једна мала барка", химната на Србија, и нормално, неможе без провокации и скандирањето против албанците :D... Бодрењето на клубот не беше изоставено, и се пееше цел натпревар... Делириум на трибини предизвика промашениот пенал, односно одбраната на Стојке и пеењето "И ко не скаче, тај је..." :D...

Се надевам, некој од Балистите биле да го следат натпреварот и дека доста научиле од Гробарите, а притоа им дошло до знаење дека неможат ни во сон да се споредат со нив, како што така изјавуваа некој членови ;)
imase Ballisti ...za toa da bides sigurno ! gi imase sekade...vo tribina,loza duri i na teren (kako fotograferi)...
od tetovo imase mnogu otideni....!! ama za ucenje ....izvini sto da ucim ? osven skandiranjeto ?? ili da se ucim kako se tepat megju sebe podgrupite ?? NE FALA !

mi e zal zs Buba promashi penal....ke bese mnogu po interesno
--- надополнето: Jul 16, 2011 4:53 PM ---
p.s kartite ke bidat od 200 den do 300 denari :) i spored ne oficialni ifnormaci ke se prodavat vo Tetovo..taka sto koj saka da zema karti neka doaga kaj nas :p

Г

Грејвдигер

Гостин
^
200 денари преку сила. Инаку ќе има и во Скопје.
300 беше кога Работнички играше со Ливерпул, со Спарта Прага беше 150 мислам... А ти ми збориш како Шкендија - Партизан ќе биде 300 :ROFLMAO:

Тие што биле сигурно биле преку клубот, како навивачка група никаде ве немаше! И во Скопје ќе има навивачи на Партизан, ама организирано како група - не... Тие две работи се различни.

M

MrzaRules

Гостин
и да биле немаат доказ за сето тоа...освен онаа сликана со FAIL влезниците..и тие на некој си од управата

P

PewDiePie

Гостин
imase Ballisti ...za toa da bides sigurno ! gi imase sekade...vo tribina,loza duri i na teren (kako fotograferi)...
od tetovo imase mnogu otideni....!! ama za ucenje ....izvini sto da ucim ? osven skandiranjeto ?? ili da se ucim kako se tepat megju sebe podgrupite ?? NE FALA !

mi e zal zs Buba promashi penal....ke bese mnogu po interesno
--- надополнето: Jul 16, 2011 4:53 PM ---
p.s kartite ke bidat od 200 den do 300 denari :) i spored ne oficialni ifnormaci ke se prodavat vo Tetovo..taka sto koj saka da zema karti neka doaga kaj nas :p
Па како за промена можеш да поднаучиш МАКЕДОНСКИ. :tapp:

Член од
5 јануари 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
81
ФК Шкендија ги објави цените за билетите за натпреварот против Партизан. Билетите за Исток и Запад ќе бидат по 200 денари, а за Север и Југ по 300 денари. Билетите ќе се продаваат во Фан-шопот на “Балисти“ во Тетово и на билетарата на Националната Арена “Филип Втори Македонски“ во Скопје.

Член од
15 декември 2009
Мислења
770
Поени од реакции
479
od tetovo imase mnogu otideni....!!
Зашто тако лажеш...Ја живим у Београду и на свакој сам утакмици....
Зар сте толико јадни да лажете како сте били...

Није срамота не доћи од страха,срамота је лагати...

Где сте били..дај слику...Па зар ни једна слика...хахаха..
Ајде бре бежи....Видимо се у Скопље...

Тамн да си го видам споменикот Александар..

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Вчера во сообраќајна незгода, загина уште еден влијателен член на навивачката група Гробари, Ненад Љиљак од подгрупата South Guard :(

R.I.P. Ненад

Пред некој месец исто во сообраќајна незгода загина еден од основачите на Гробари, Небојша Андриќ Белгија... Проклетство :(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom