Искрено иако Шкендија е таканаречен албански тим,иако кон Партизан имам одредени симпатии од лични причини,иако со Србите сме православни браќа како нација...јас сепак вчера не знам зошто но навивав за Шкендија бидејќи сепак е Македонски претставник и неможам да не навивам против претставник на Македонија колку и да е спротивна од нашиве идеали!
Не пишував на форумов,али до некоја мера твојот пост ме испровоцира.
Како тоа Шкендија е Македонски претставник?Ете оди прашај некој фан на Шкендија или некој играч,кого претставуваат.Сигурен сум дека ќе ти кажат дека се претставуваат самите себе и дека ги претставуваат албанците во Македонија и ништо друго.
Велиш дека не можеш да навиваш против ''Македонски претставник''?Македонски претставник чии фанови ти го ПАЛАТ и СИМНУВААТ од јарбол МАКЕДОНСКОТО знаме.Македонски претставник чии фанови пејат навредувачки песни со мизерна содржина од типот на ''Тоше е педер'',''Македонско курвиче,пи*ка шарена''и да не набројувам понатаму?
Ете кажи ми тогаш како се вика претседателот на Шкендија?Како се вика нивната навивачка група и каква цел имаат?Кажи ми колку македонско играчи играат во Шкендија?
Искрено да ти кажам јас ништо Македонско не гледам во екипата на Шкендија,не знам за тебе.
Зошто кога играше Ренова пред неколку сезони во Европа не бев против нив?Затоа што беа фер и коректна албанска екипа,со солидни играчи,со мирни и културни албански навивачи кои не го оспоруваа идентитетот на мојава земја,кои не го палеа знамето на мојата земја и кои едноставно сакаа да играат само фудбал и ништо друго.
А и јас ќе бев за Шкендија,но да беа малце поинакви работите.А ако се смени тоа во иднина(што чисто сумњам),тогаш Шкендија ќе биде поддржувана од мене,секако како Македонски шампион.