- Член од
- 12 декември 2010
- Мислења
- 4.346
- Поени од реакции
- 3.754
Doći će i Albanci s Kosova i iz zapadne Makedonije. (od Alo.rs)
аман бе 100 пати кажаа кога се игра сврти страна поназад ќе видишНа 25 јули се игра во Скопје???
Правила? Правилата велат дека не треба да се иде офф топик, за тоа дали сте Албанци, Илири, Голема Албанија, Македонија, Малцинства не е на тоа местото тука. Продолжете со дискусијата.Малцинство? Уставот не вели така!
А зошто ми викаш мене туку не на тој што го започна овој муабет??Правила? Правилата велат дека не треба да се иде офф топик, за тоа дали сте Албанци, Илири, Голема Албанија, Македонија, Малцинства не е на тоа местото тука. Продолжете со дискусијата.
Зошто другарти што ја започна дискусијата треба да му објаснувам 10 дена, а тебе те сметам доволно паметен и нормален за водење дискусија па ве замолив да прекинете со оф топици, а пак продолжувате и пак бришам. Со Златко_Македон решете си по пп за Малцинствата.А зошто ми викаш мене туку не на тој што го започна овој муабет??
Па немаше меѓу нас и нив ништо посебно ама они меѓу себе си расчистуваа сметки. Не би ме чудело ни кај Гробари да се деси нешто слично...Џабе се палите одредени членови. Убеден сум дека инциденти нема да има. Премногу се зборува за тоа, па би било чудо доколку се остварат овие предвидувања.
Ако арно се сеќавате, кога играше нашата репрезентација против Хрватска(кога ги тепавме 2-0 во калта), на широко се зборуваше пред утакмицата дека ќе имало големи судири меѓу 2 групи на хрватски хулигани, дека Скопје ќе било хрватско бојно поле, бла бла бла......
Не знам колку си информиран но навијачите на торцида не успејаа да стигнат до скопје поради што негде во босна заглавиле во снег и се вратиле назад зашто немало време. да дојдеа не знам што ќе беше но сепак не дојдоја.Џабе се палите одредени членови. Убеден сум дека инциденти нема да има. Премногу се зборува за тоа, па би било чудо доколку се остварат овие предвидувања.
Ако арно се сеќавате, кога играше нашата репрезентација против Хрватска(кога ги тепавме 2-0 во калта), на широко се зборуваше пред утакмицата дека ќе имало големи судири меѓу 2 групи на хрватски хулигани, дека Скопје ќе било хрватско бојно поле, бла бла бла......
pa da ti kazam pravo na vremeto u lojal fans imase lugje sto bea u dusa troduplo poveke crno-beli otkolku crveno-crni...mozam da ti kazam deka recenicava ti e gore-dole na mesto!!!... а Loyal Fans за партизан!
Не дечко, јас не живеам во утопија.Аха сигурно тоа, кореографијата со двоглавиот орел (огромно знаме) сигурно ќе ја направат. Не се живи ако не ја направат...
Доста се будалите со вакви постови бе...
Шкендија е само фиктивно Македонски претставник и ништо повеќе.
Секоја година пеат против Македонија на сите мечеви, го вреѓаат Тоше итн, па уште за нив да навивам.
Смешни сте со вакви размислувања.
Не викам за партизан да навивате, али секој Македонец кој ја подржува Шкендија е некој кој воопшто не се разбира од мак фудбалот.
Кога ќе прочитам, битно биле македонски претставник.
Ќе ве прашам после 19-ти дали Шкендија била навистина Македонски претсавник!
Трагикомедија е работава!me mrzi da gi citam prethodnite postovi na prethodnite strani,samo ke kazam deka pretstavnici na "bratskite" grupi family aerodrom & city park boys si gi ponudile(makar i poedinecno) svoite uslugi na "brakjata" od beograd!
kompleksot,i nemanjeto identitet si prodolzuva!!! fa kolku sto znam bea samo za mzt i nikoj drug(duri ne se ni za skopski vardar),cpb neli samo i samo za kk rabotnicki...
nema veze sto se oni rivali ovde ,bitno e deka SE ZA PARTIZAN!
ali u megjuvreme bitno e deka scenava ni e u uspon,ideme napred,se povekle i poveke znalci,majstori svog zanata ili popularno nareceni kuropusaci...pa beograd e toa nije svejedno!