Шкендија - Партизан квалификации ЛШ

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 октомври 2007
Мислења
1.045
Поени од реакции
1.039
cekaj sea,nemoj da doneses zaklucoci pred voopsto odigranite natprevari. Koj znae mozda za inaet na site nema da ima nikakvi navreduvanja vrz nacionalna osnova ili bilo kakva,sto togas. Zatoa pocekajte da projde vremeto prvo,ve sfakam so komentarite,ama i srbite ne se nisto poarni od nas(sprema vas) .Kako so tie taka i so nas imame zaednicki neprijatel Grcija. Nekoj vika idi u Srbija ke vidis deka nikoj ne te dira,abe i Tetovo da dojdete koj ve dira,idi slobodno i Pristina nikoj nema da ve dira.Individualci postojat sekade,dobri-losi,zlonamerni-dobronamerni.Politikata ni eba majkata na site,ama u sekoj dnevniot zivot i jas znam a i vie znaete deka ne se hejtame kako sto pokazuvame ovde na forum,u tribini i tkd. Ama ajt koj znae idnite generaci kakva idnina ni nosat,kakva politika bi mozelo da se vodi,i utre da kazeme tuuu jazek koj gomna od narod sme bile.Sakale ne sakale nie,tuka sme zaedno si ziveeme,i ima edna progovorka "Zosto na los nacin,koga moze na dobar nacin" . Toa e,pa sea ostanuva da vidime sto kako ponatamu,iako znam deka mojot post nema nisto da smeni,dolznost mi bese da go pisuvam ova.Pozdrav
Дај Боже да си во право. Бе никакви инциденти , навреди и акции кои ќе преудицираат дека ова место е парче од "Големата Албанија" , без никакви џиновски двоглави орлови и слично.
Ја тогаш лично ќе се извинам и ќе ја дадам мојата 100% подршка на Шкендија, како шампион на Македонија.

А што се однесува до србите, ич не ми е гајле ... Партизан не е шампион на Македонија па да му берам гајле , нели?:)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Марли ти ли бараше годишно колку заработка има Партизан?

Еве за ланската година, некаде 90% точни цифри :)

Nagrada za plasman u LS - 7,1
Marko Lomic (Partizan - Dinamo Moskva) - 1,2
Srdja Knezevic (Partizan - Legija) - 0,5
Mladen Bozovic (Partizan - Videoton) - 0,4
Kleo (Partizan - Gvangzu) - 4
Matija Nastasic (Partizan - Fiorentina) - 2,5
Lamin Dijara (Partizan - Al Sabab) - 1,8
Ljubomir Fejsa (Partizan - Olimpijakos) - 3 (Partizanu ide 1,5)
Ulaznice za LS - 1

Racunajte da Partizanu ne idu sve pare od transfera,neki procenat ide mendžeru,itd.

Dodajmo jos nezvanicnih para - sponzori, prodaja karata u prvenstvu i kvalifikacijama za LS, prodaja sezonskih karata, tv prava (liga sampiona + domaca liga), prodaja dresova i suvenira.

(цифрите се во милиони евра)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.080
Поени од реакции
74.825
Дај Боже да си во право. Бе никакви инциденти , навреди и акции кои ќе преудицираат дека ова место е парче од "Големата Албанија" , без никакви џиновски двоглави орлови и слично.
Ја тогаш лично ќе се извинам и ќе ја дадам мојата 100% подршка на Шкендија, како шампион на Македонија.

А што се однесува до србите, ич не ми е гајле ... Партизан не е шампион на Македонија па да му берам гајле , нели?:)
Аха сигурно тоа, кореографијата со двоглавиот орел (огромно знаме) сигурно ќе ја направат. Не се живи ако не ја направат...
Доста се будалите со вакви постови бе...
Шкендија е само фиктивно Македонски претставник и ништо повеќе.
Секоја година пеат против Македонија на сите мечеви, го вреѓаат Тоше итн, па уште за нив да навивам.
Смешни сте со вакви размислувања.
Не викам за партизан да навивате, али секој Македонец кој ја подржува Шкендија е некој кој воопшто не се разбира од мак фудбалот.
Кога ќе прочитам, битно биле македонски претставник.
Ќе ве прашам после 19-ти дали Шкендија била навистина Македонски претсавник!

Член од
25 декември 2008
Мислења
1.882
Поени од реакции
1.094
Кој ќе го истакне знамето на Косово, ќе оди во затвор“

Квалификацискиот натпревар во второто коло од Лигата на Шампиони помеѓу Партизан и Шкендија во Белград е од голем ризик.
Српската полиција ги предупреди гостинските навивачи дека остро ќе реагираат на сите провокации.
Министерството за внатрешни работи на Србија најави ригорозни мерки кон навивачите на нашиот шампион ако ги провоцираат домашните гледачи.
„Нема да се дозволи кршење на Уставот на Република Србија. Ако некој помисли дека во Белград може да го истакне знамето на непознатата за нас држава, Косово, многу се лаже. Гостите се добредојдени доколку коректно го подржуваат својот клуб, но ова е Србија, која како и секоја друга Европска држава, има право да го брани својот Устав“
http://brkajrabota.mk/sport/fudbal/7579-koj-ke-go-istakne-znameto-na-kosovo-ke-odi-vo-zatvor

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281

Баш убаво,не ни треба косовското знаме...туку ќе се вее националното знаме на Албанците :)
Македонско ќе има ? ? ?
Или тешко , освен ако не го запалите тамо, покрај стандардната корегорафија викање "Голема Албанија", Тоше педер, чка бон чка бон.....

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.080
Поени од реакции
74.825
Македонско ќе има ? ? ?
Или тешко , освен ако не го запалите тамо, покрај стандардната корегорафија викање "Голема Албанија", Тоше педер, чка бон чка бон.....
Ова ќе го има сигурно

МШДШ!

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Ова ќе го има сигурно

МШДШ!
Секој си сака нешто. Они си сакат Гољема Аљбанија олсо кноун ес Иљирида.
Ја па имаше скромни желби како мал,сакаше да бидем волшебник....

За утакмицата за Партизан нема шанси да навивам, за Шкендија ама баш ич, Ако сакат и нек се испотепат али после утакмицата сакам да видим како игра првакот у нашата лига дека ги немам гледано.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.080
Поени од реакции
74.825
Секој си сака нешто. Они си сакат Гољема Аљбанија олсо кноун ес Иљирида.
Ја па имаше скромни желби како мал,сакаше да бидем волшебник....

За утакмицата за Партизан нема шанси да навивам, за Шкендија ама баш ич, Ако сакат и нек се испотепат али после утакмицата сакам да видим како игра првакот у нашата лига дека ги немам гледано.
Многу јасно, нека кршат глава и едни и други. Жалам само што стадионот ќе ни го направат лом. Незнам зошто не си играат во Приштина...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.080
Поени од реакции
74.825
Има има, реков јас ни Партизан ни Шкендија, мада сликава ти е од фанови на ПАОК али нема врска :D

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Ова ќе го има сигурно

МШДШ!
Јас не го разбирам транспарентот. Ко прво Илирите немаат никаква врска со штрумфовите за да некој Македонија ја нарекува Илирија.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
И едните и другите можат само да сисаат стап Македонски :D

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Јас не го разбирам транспарентот. Ко прво Илирите немаат никаква врска со штрумфовите за да некој Македонија ја нарекува Илирија.
samo ti go znaes istorijata vaka.... ! Cel svet go znae na drug nacin :eek:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom