Ѓорче 1932
тој сум...
- Член од
- 17 февруари 2009
- Мислења
- 13.564
- Поени од реакции
- 11.577
E постојат многу правила,постојат,ама ретко кој знае барем 5 од тие правила кој инаку се многу важни за опстанокот на својата група и за подобрување на истата,пошо како што реков,ние сме курац од “навивачка“ сцена.Постојат многу правила и закони но кај нас ништо од тоа не важи. Како пример ќе ги земам брајчата од другата страна на вардарот што напаѓаат 10 на 1, а никогаш не носат обележја од нивниот клуб. Иначе се слагам дека не треба да се навива за друг клуб освен за матичниот меѓутоа во секоја група има дечки што имаат симпатии кон соседиве и тоа е тоа мислам дека неможе да се смени или спречи.
Јас лично ќе идам на неутрална да ја гледам утакмицата иако знам дека ќе си отидам накурчен пошо ќе видам премногу албански и косовски знамиња, и познати фаци кои преку ноќ станале србомани
И јас ќе одам на неутрална трибина чисто да гледам навивачки и фудбалски дуел,ништо повеќе.
Инаку најверојатно навивачите на Паок немало да доаѓаат со Гробари ако доаѓаат,така пишуваат на форумот на Јужни Фронт скоро сите,немало обележја од Гејција и Паок да се носат,сето ова наводно од чест спрема македонските Гробари и не сакале да го расипат пријателството со нив бла бла бла...колку е точно,останува да видиме.
Инаку тој што ги остави линковите од ФБ погоре да му се исушат рацете...не знам кој е вештачка нација и кој нема своја држава,семката проколната да ви ја ебам ваша !
Да живее МАКЕДОНИЈА !