Шкендија - Партизан квалификации ЛШ

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 март 2010
Мислења
16.992
Поени од реакции
16.432
Зошто би ме интересирало средба меќу Албански и Српски тим? Освен ако не навивам за нив онака од хоби?
Aбе ти колку сакаш може да се тепаш во гради дека ова е средба на Албански и Српски тим, ама реалноста е таа дека Шкендија е преставник на Македонија во ЛШ.
FK Partizan (SRB) v FK Skendija 79 (MKD) ;)
И нема да ми смета ако го изненадат Партизан(не дека ќе биде, ама да се надеваме..), се надевам дека достојно ќе се претстават пред Европа.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Тоа МКД само на хартија е ;)

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Abe tolku se sekirate za nas ? deka ke ne kolnat ?

tolku ste ne sakale ? awww

Член од
12 јуни 2011
Мислења
551
Поени од реакции
297
Е*ете се и едните и другите, јас сум за Партизан но не и за Гробари, се знае која е причината, али ипак сакам Партизан да ги згази Шкендија.

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Јас сега слушам дека можно е да дојдат и ПАОК. Е тек тогаш мислам дека во Скопје навистина ке настане вистински пекол.

Се надевам дека нема да дојдат, бидејќи гарант ке има инциденти, а мислам дека ке настрадаат многу лошо, покрај 20-5 илјади Албанци. Некаде прочитав дека е можно да дојдат и неколку тифо групи од Косово и Албанија во реваншот кој ке се одигра во Скопје. Само се надевам Шкендија нема да дојде од БГ со голем негативен резултат, па после за во Скопје се е можно.

пс. За македонците кои мислат да присуствуват во иста трибина со ПАОК и Гробари, само да им порачам, дека многу ефтино ќе си продадат гзот.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Зарем навистина мислите дека навивачите на ПАОК ќе си го тупат мозокот и заедно со Гробари ќе доаѓаат кај нас за еден обичен квалификациски натпревар каде победникот е предвреме познат??..јас искрено не очекувам дека ќе има некаков инцидент во Скопје...само во Белград можи да има евентуални последици од гостувањето на Балистите..ама ако се знае дека Србија е каде каде поорганизирана држава од нас автоматски што значи и подобра полиција и безбедност а и имаат повеќе искуство за вакви натпревари тогаш не верувам дека ќе се случи нешто....

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.080
Поени од реакции
74.826
http://dnevnik.com.mk/?ItemID=B95B8FB61B5962479B6EFEFE92562946
Еве како Шкендија се "засилува" за новата сезона;)
Само доказ дека тимот нема шанси да го мине Партизан. А доказ за тоа колку ни е хаварија лигата е тоа што македонскиот шампион купува играч од Српски четвртолигаш кој лани играл во петата лига:oops:

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.534
Поени од реакции
9.416
Jas ke go dadam samo moeto mislenje a toa e deka nie na ovoj natrepravar treba da dademe podrska na Skendija, bez razlika dali ke uspee da se plsaira ili ne, navivacite na partizan od MK neka odat da navivaat za Partizan samo vo slucaj ako ne dojdat ciganite od Paok, a ako vo slucaj i tie dojdat vo SK togas treba i nasite grobari da ja podrzat Skendija.

Член од
23 октомври 2007
Мислења
1.045
Поени од реакции
1.039
Дефинитивно , нас како Македонци , треба да ни е следствено да навиваме за нашите претставници што играат во Европа.
Ама , реално, тешко ќе ми е да навивам за тим, чии навивачи ќе го искористат настанот за шовинистичко-националистичка пропаганда со длабоки политички корени , сосема насочени против мене и мојата нација.
Се знае , од еден куп албански знамиња , пеење на албански тифо песни па се до малограѓански навредливи скандирања.
Можам до некаде да разберам ако играат во лига, и пак ќе речам , само ДО НЕКАДЕ РАЗБИРАМ дури и тогаш, ама на меѓународна манифестација , каде што се претставува Македонија , а не Албаија , просто е навредливо.

Така да ...кој сака нека победи , само да нема инциденти.

B

Beck's

Гостин
Дефинитивно , нас како Македонци , треба да ни е следствено да навиваме за нашите претставници што играат во Европа.
Ама , реално, тешко ќе ми е да навивам за тим, чии навивачи ќе го искористат настанот за шовинистичко-националистичка пропаганда со длабоки политички корени , сосема насочени против мене и мојата нација.
Се знае , од еден куп албански знамиња , пеење на албански тифо песни па се до малограѓански навредливи скандирања.
Можам до некаде да разберам ако играат во лига, и пак ќе речам , само ДО НЕКАДЕ РАЗБИРАМ дури и тогаш, ама на меѓународна манифестација , каде што се претставува Македонија , а не Албаија , просто е навредливо.

Така да ...кој сака нека победи , само да нема инциденти.
cekaj sea,nemoj da doneses zaklucoci pred voopsto odigranite natprevari. Koj znae mozda za inaet na site nema da ima nikakvi navreduvanja vrz nacionalna osnova ili bilo kakva,sto togas. Zatoa pocekajte da projde vremeto prvo,ve sfakam so komentarite,ama i srbite ne se nisto poarni od nas(sprema vas) .Kako so tie taka i so nas imame zaednicki neprijatel Grcija. Nekoj vika idi u Srbija ke vidis deka nikoj ne te dira,abe i Tetovo da dojdete koj ve dira,idi slobodno i Pristina nikoj nema da ve dira.Individualci postojat sekade,dobri-losi,zlonamerni-dobronamerni.Politikata ni eba majkata na site,ama u sekoj dnevniot zivot i jas znam a i vie znaete deka ne se hejtame kako sto pokazuvame ovde na forum,u tribini i tkd. Ama ajt koj znae idnite generaci kakva idnina ni nosat,kakva politika bi mozelo da se vodi,i utre da kazeme tuuu jazek koj gomna od narod sme bile.Sakale ne sakale nie,tuka sme zaedno si ziveeme,i ima edna progovorka "Zosto na los nacin,koga moze na dobar nacin" . Toa e,pa sea ostanuva da vidime sto kako ponatamu,iako znam deka mojot post nema nisto da smeni,dolznost mi bese da go pisuvam ova.Pozdrav

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.257
Поени од реакции
2.595
^ Добро е што ти текна дека политичарите ви го испраа мозокот.

С

Спенсер

Гостин
Каков ПАОК бе... шо мислите, Македонија е спремна да обезбеди натпревар со неколку илјадници навивачи (навивачи во вистинска смисла на зборот)...

Уште на граница ќе бидат вратени/ Факт е дека не сме доволно моќни за да обезбедиме. Џабе занесување и надевање... Скопје неможе да биде епицентар на судир на 3-4 навивачки групи. :) тоа е тоа/

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
malce tesko ama ja sum mnogu optimist za ovoj natprevar .... !

znam deka site ke se smeete no mislim deka so malce sreka Shkendija bi mozel da ide napred !

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289

znam deka site ke se smeete no mislim deka so malce sreka Shkendija bi mozel da ide napred !
Нормално е да владее оптимизмот.Секогаш треба да се оптимист без разлика со кој игра тимот кој го сакаме иначе цел живот тренираат за уште од старт да се откажат,и залудно играле цела сезона?
Али сепак многу е поразлично кога гледаш од неутрална страна.Голема е разликата во искуството што го имаат едните и другите.Единствена шанса на Шкендија е Партизан да го потценат противникот.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.181
Поени од реакции
18.257

Имам исто мислење со тебе,можда сега ќе се смејат.Ама не знам имам такво претчувство.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom