Швалерисување....

Статус
Затворена за нови мислења.
T

Torchyrus

Гостин
Интересна е теоријата на @bijons :cool:
Само многу е sci fi преточена и е помалку тешко да се разбере...
Од толку многу луѓе освен "блиски пријатели", без иницијали, за кои пишува по сајтови демек ќе тужеле, никој нема спомнато дека го знае ликот и да даде повеќе информации, барем колку штo пратам тука на темава. Обично за ваков "скандал" форумџииве споделуваат информација плус...од другар на баџанакот, братучед трет...
Ќе се знаеше скоро се за ликот, барем од која населба е во СК...

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Јас го знам дечкото, познаник од основно. Ама што има да шириме информации за него. Ова што се случува треба да е меѓу него, жена му и другата дотична, а не цела држава да ја вклучиме.

T

Torchyrus

Гостин
Јас го знам дечкото, познаник од основно. Ама што има да шириме информации за него. Ова што се случува треба да е меѓу него, жена му и другата дотична, а не цела држава да ја вклучиме.
Само што не е така и е вклучена цела држава, а оваа психото богами си тера сеуште заебанции и ремет на негова сметка и на сметка на сопругата.
Во секој случај теоријата дека е измислено со измислен лик за да се одвлече внимание паѓа во вода.
Кучињата лаат, карванот врви.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.914
Поени од реакции
30.890
Незнам зашто ама имам чувство дека овој Стефан уствари не постои :kafence:. Од целава приказна дознавме по некој детал за Фросето ама па од цела Македонија еден не се најде да пише -го знам овој Стефан, тежок глупак е или па ја знам жена му, многу е фина.
Фејк њус.
Ја мислам Фросето не постои :pos:

Последно уредено:
Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.088
Јас само не знам како не ја мрзи да им враќа на вакви фаци ко овој. Па и муабети, па и држење лекции, стварно? Не разбирам зашто мислат дека ќе сменат мислење некому, зашо ја замарал, па реферати куцала, боже мој. Еве, не знам, мене не ми паѓа напамет дека ќе земам со некој да се расправам зашто ја варал жена му, кој искрено го заболе зашо тој сакал да ја вара жена му.

Толку ги има мавнато правда за жени во глава што сега секое говедо ќе го оправаме на планетава. И ќе беше доследна жената на тоа ако приватно се позамарала да ја извести сопругата, али не, зашто во позадина нема врска ова со феминизам, само со его и пуста желба да се истакнеме на некој начин.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.675
Поени од реакции
7.326
D

Deleted member 12196

Гостин
Ја мислам Фросето не постои :pos:
Фросина ЃорѓиоВска по лична карта или патна исправа не постои.
Има една од Козле, ама без „в“ во презимето.
Не е исклучено профилот да е лажен.

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
:cool:

Ќе може и мене неколку да ми провериш? За другар ми се, секако. :D

Член од
5 март 2018
Мислења
17.158
Поени од реакции
19.557
Вие сте понесалам од нив една недела за случајот шо се замарате :)
Автоматски споено мислење:

Aj za taj so nozicata na raci nema so da se zbore ama pa i ovaa arna e...

Прегледај го приврзокот 270634Прегледај го приврзокот 270635

Dopolnuvanje letnite avanturi

Прегледај го приврзокот 270636Прегледај го приврзокот 270637
Аман бе, газ немате видено , ваааууу шо направила слика ставила од на плажа, срам да и е, наместо да се забули целата таа купачи ставила.

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Вие сте понесалам од нив една недела за случајот шо се замарате :)

Аман бе, газ немате видено , ваааууу шо направила слика ставила од на плажа, срам да и е, наместо да се забули целата таа купачи ставила.
Ти колисмо не знам дали си трол или си само глупа. Постот уопште не е за тоа дали стаила газ или не стаила газ, постот е за тоа што туѓи газови ги постира како свој. Да му се одмили на чоек и сеир и тема и све

Член од
18 март 2019
Мислења
445
Поени од реакции
2.045
Како бе не постои, ја знам и неа и цела нејзина багра 40/50+ години, не мажени/женати ликови крајно исфрустрирани. Работев во Балет пред короната и доаѓаа често, одвратни луѓе..

Член од
5 март 2018
Мислења
17.158
Поени од реакции
19.557
Ти колисмо не знам дали си трол или си само глупа. Постот уопште не е за тоа дали стаила газ или не стаила газ, постот е за тоа што туѓи газови ги постира како свој. Да му се одмили на чоек и сеир и тема и све
Абе ГЛУП не ни отворив да ти кажам право, немам друга работа ќе изигравам инспектор Мамли за да откријам дали газот на дотичната е фејк или сликите се фотошопирани
Тој шо постира не напиша такво нешто.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom