Чупакабра (El Chupacabra)

a n g e l c e

^ Poison Girl ^
Член од
25 јануари 2007
Мислења
1.202
Поени од реакции
5
ДА јас имам слушнати и гледано емисија.Се уште не се знае што е, но сите животни најмногу кокоѓшки има задавено

Член од
17 јуни 2007
Мислења
3
Поени од реакции
0
TEMA ZA CHUPACABRA E EDNA OD MOITE NAJOMILENI TEMI

MISLAM DEKA TOA E VID VONZEMJANIN

NO MOZEBI KAKO STO VELI Night_Elf lugeto lazat samo za da bidat na TV i za da zemat pari
no mozebi i na vistina postoi
koj znae:toe:

Член од
17 јуни 2007
Мислења
8
Поени од реакции
0
Чупакабра имам слушнато ама незнам како изгледа тоа суштество.Ако најде некој слики нека стаи...знам дека тука некаде по кајганава исто имаше прикажано едно суштество мн. чудно како мало човече со крила и косичка...мн језиво..пишуваше дека го имаат најдено некаде и не можат да дефинираат што!

BlAcK_MamBa

:: Living by my own rules ::
Член од
25 март 2007
Мислења
431
Поени од реакции
5
dada. a najezivo etoa sto na zivotnite venite suplivi im bile potoa. kapka krv vo niv nemalo.... mn jako.... a luge ima napadnato nekogas?
jas bas gledav na UNEXPLAINED MYSTERIES i go povrzuvaa so nlo, vonzemjani i so tie CROP CIRCLES. jako....

Член од
31 јули 2006
Мислења
2.537
Поени од реакции
702
Некои од луѓето велеа дека после појавувањето на Чупакабра у селото нивно и праење пустош, дошле луѓе облечени у црно да зборуваат со селаните на коишто стоката и живината им биле нападнати. Од тука почнаа тие шепкања дека може америчката влада да правела генетички експерименти и тоа побегнало.

kokolo_sk

Фаринго Егзофагијален Дивертикулум
Член од
8 јуни 2006
Мислења
261
Поени од реакции
8
ja prvpat slusam ali interesno zvuci

NIght_Elf

High Priestess
Член од
15 јуни 2007
Мислења
479
Поени од реакции
13
ej bas sega gledav na national geographick za el chupacabra
i imase edno kuce izedeno od chupacabra-GROZNO

Член од
28 февруари 2007
Мислења
63
Поени од реакции
0
Ja mislam deka e vistina toa. I sega iako kruzi kako "prikazna" mislam deka site prikazni se inspirirani od vistinski slucki. Mozebi toa e nekoe mutirano sustestvo koe go sozdala nekoja americka laboratorija. Koj znae sto se imaat izmisleno i sozdadeno tie. Ne mozam ni da si zamislam sto se ima vo taa AREA 51....... sepak toa e samo moe mislenje. :helou:

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
CHUPACABRA - интерсна тема. Пред некој ден гледав емисија,
Милам дека се работеше за Сан Антонио во САД, каде луѓето биле сведоци на мало животно кое им ја исцицало крвта на помалите домашни животни и птици.Отука и името CHUPACABRA на шпански GOATS SUCKER на англиски. Имаше многу верзии за неговиот изглед но во суштина сите се слични гуштеров изглед со зелена боја и движење во вид на потскокнување.

Commando

Единство-Активизам-Сила
Член од
12 јули 2007
Мислења
426
Поени од реакции
2
Тоа е генетичка грешка(им избегало) на Американците,кога споиле ДНК од гуштер и лилјак и ја ставиле во човечка утроба и така настанало,барем така се збори...:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::pos2:

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
457
Интересна ми стана Чупакабрава и ја пробарав на Wiki...интересна работа, која маалце ми изгледа како да е пренашминкана. Дело ко на ем експрес, со некои работи кажани-недокажани, дознати од Ојле и Дојле. Иначе и сликите што ги видов ми се некако не веродостојни, сликата од Јагнето изедено мене повеќе ми заликува на нападнато од којот, што е нормално за Тексас. Иначе се вели дека е приметена Чупакабра во Чиле, Тексас, Русија

NIght_Elf

High Priestess
Член од
15 јуни 2007
Мислења
479
Поени од реакции
13
rusija????????
prvpat slusam za chupacabra vo rusija!
jas imam slusnato deka e videno samo vo juzna amerika!

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
а бе јас гледав цртан таличен том и така исто едно суштество чупакабра така нешто ги јадеше тоа кравите, кокошките ама не знаев дека имало вистински настан
а стварно е језиво:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom