Чупакабра (El Chupacabra)

Член од
31 јули 2006
Мислења
2.537
Поени од реакции
702
ова е Chupacabra по се изгледа. Претежно се појавува во Средна и Јужна Америка, во последно време и во Флорида и Тексас. Ја пие крвта од животните, не остава траги и сл

http://hr.wikipedia.org/wiki/Chupacabra

Некои мислат дека е тоа она чудовиште по средновековните згради, некои веруваат дека е некој експеримент америчката влада што го правела, па избегал, некои веруваат дека е вонземјанец. Ако стварно постои, мене највише ми се верува дека би бил побегнат мутантски експеримент, од кај знаеш колку се овие американци луди - и онака кријат тајни со Area 51 i Roswell

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
нели овие осакатувања на животните се прецизни хируршки и без да се остави крв, не верувам дека вакво чудовиште може тоа да прави

Член од
31 јули 2006
Мислења
2.537
Поени од реакции
702
Тогаш по се изгледа ова не е тоа, пошто Чупакабра не осакатува, него само ја цеди крвта од животните и никогаш немаат најдено човечка жртва.

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
имаше за ова на дискавери, ги покажуваа животните, се гледаше како прецизни зафати имаат на телата, и вадени се делови како полови органи и слично, а наијнтересно е што нема воопшто крв

Член од
31 јули 2006
Мислења
2.537
Поени од реакции
702
Боже мили, ја сум слушнала дека наводно стока и луѓе ги снемува и после се појавуваат негде ама не сум чула за ова. Језиво е

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.756
Поени од реакции
5.018
Imase den slucaj vo Chile , kade nekolku 1000 kokoshki bea obezglaveni i bez krv vo sebe .cudno u pm

Член од
31 јули 2006
Мислења
2.537
Поени од реакции
702
Manga напиша:
Imase den slucaj vo Chile , kade nekolku 1000 kokoshki bea obezglaveni i bez krv vo sebe .cudno u pm
Е, тоа е Чубакабра, во Јужна Америка. Сега читав дека нашле негов леш и дека е во лабараторија на истражување

NIght_Elf

High Priestess
Член од
15 јуни 2007
Мислења
479
Поени од реакции
13
DALI VERUVATE DEKA CHUPACABRA POSTOI

VELAT DEKA TOA E VONZEMJANIN KOJ GI JADE ZIVOTNITE
DALI E TOA VISTINA ILI LUGETO OD JUZNA AMERIKA IZMISLUVAAT:toe:

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
prv pat slusam za ova...
daj poobjasni

rustyblades

Stiff Upper Lip
Член од
19 февруари 2007
Мислења
611
Поени од реакции
35
Hmm edna od moite omileni misterii. Edni velat deka e neso kako guster golem zelen so krilja i bocki, dodeka drugi velat deka lici na kuce. VAzno ne znaat sto e tocno. Se slucuvalo preku vecer po nekoj kokosarnici da bidat ubieni kokoskite i da im bide ispiena krvta...Inaku ima poveke pretpostavki:
- se misli deka e vonzemjan
- se misli deka amerikancite go sozdale vo nekoja laboratorija i im izbegalo (neso takvo)
A sliki tesko od nego, neso kako Nessie samo suvozemno, super sakam edno za doma... :)

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
А во кои предели од светов постои овој "вонземјанин" или што било и да е???

rustyblades

Stiff Upper Lip
Член од
19 февруари 2007
Мислења
611
Поени од реакции
35
u Juzna Amerika, potocno u Puerto Rico e viduvan. Nikoas ne ste cule?

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69

Eве една илустрација:

The General

A Slight Case of Overbombing
Член од
6 мај 2007
Мислења
478
Поени од реакции
13
Во една епизода од "Dexter's Laboratory", Декстер создава Чупакабра за да ја плаши сестра му и потоа ја бара низ џунглите на Јужна Америка кога ќе му избега од лабараторијата. Поима немав дека е инспирирано од вистинска мистерија.

Kajgana Shop

На врв Bottom