S
Sheldon Cooper
Гостин
мислам дека човечка рака е виновна за „чудово“
Не си единствен...само мене не ми е верно ова или не сум единствен?
сериозен си ??Каде е св. Димитрија ??
Прашува каде се наоѓа црквата..сериозен си ??
Добро де прашав каде се наоѓа ме интересираше, ајде сеа извадете ги гиф фацките од др. Хауссериозен си ??
Неможе човечка рака да е виновна за чудово,затоа што фреските почнале сами од себе да се чистат пред очите на сите присутни таму.мислам дека човечка рака е виновна за „чудово“
- во славното - „Еврејско маало “- во кое јас пораснав ( а секој знае каде е )Каде е св. Димитрија ??
не заборавај да однесеш зејтин, чорапи и маица- во славното - „Еврејско маало “- во кое јас пораснав ( а секој знае каде е )
во црквата има и бунар,од кои ние од околните куќи си полневме убава и питка-чиста вода за пиење.( за Еврејско маало и црквата читај во темата,
„Еврејските партизани во Македонија“ - во историја.
- Ова појава верувам е порака од нашиот Господ пред големиот празник,
------------------------
иако има и напредна хемија сега, за вакви „чудни„ работи
но секако утре да одиме да го посетиме овој Православен Храм
Па што лошо праша? Демек само една црква Свети Димитрија има во Македонија? Не дека си ти крив, криви се новинарите кои кога веќе пишуваат вакви wannabe Americans работи, требало барем да пишат за која црква се работи. Да не е оваа во Флорида?сериозен си ??
ок де ок само прашав јас дали си сериозен или се саебаваш.Добро де прашав каде се наоѓа ме интересираше, ајде сеа извадете ги гиф фацките од др. Хаус
Кај старата автобуска,во Чаршија.Не си единствен...