Citam ponekogas knigi ama ne mi se omilena rabota. Posledno nesto so go procitav po moj izbor bese Mokta na potsvesta, ali najcesto citam knigi so mi se zadadeni od skolo.
почнав да ја читам Пиреј од Петре М. Андреевски.
Ич не ги сакам овие книгиве од нашкола, пошо појкето ми се глупи, ама оваа викаат дека била убава.
Појке читам слободни книги.
почнав да ја читам Пиреј од Петре М. Андреевски.
Ич не ги сакам овие книгиве од нашкола, пошо појкето ми се глупи, ама оваа викаат дека била убава.
Појке читам слободни книги.
Читам повремено кога наоѓам слободно време, ама со оглед на тоа што последниов период го немам многу, книгите сеуште чекаат на мене Веќе подолго време се спремам да ја прочитам "Селестинско Пророштво" ама никако да почнам Се надевам дека кај и да е ќе биде до крајот на следново лето
Деновиве почнав да ја читам Хобитот од Толкин и не сум толку многу воодушевен со почетокот како што е случај со Господарот на прстените.Инаку обожавам да читам драми,македонски особено пр.Печалбари би ја издвоил меѓу подобрите.
Обожавам да читам книги ама не оние што се за на школо бидејки повекето од нив се сосема неинтересни.А најмногу од се сакам да читам љубовни романи, психолошки и сега во последно време читам некои дела од познати политичари
сакам да читам....сега немам многу време, обично сестра ми ми препорачува добри книги, најчесто поврзани со историја....мај фаејворит ис Папата Јована!!!!!
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.