Читање книги

Член од
31 март 2008
Мислења
2.573
Поени од реакции
1.873
Сега ги читам The science of getting rich, How to stop worrying and start living и How to win friends and influence people.

Член од
27 септември 2007
Мислења
1.028
Поени од реакции
440
И јас многу сакам да читам книги. Читам повеќе психолошки романи, го сакам Пауло Коелјо, а моментално читам Толкување на соништата - Фројд :smir:

Ф

Фил Ајви

Гостин
Ако ме види некој некад у слободно време да читам книги, частим го.

Rock Girl

Liber, libertas!
Член од
11 август 2007
Мислења
500
Поени од реакции
28
Книгите се едни од ретките добри нешта кои човекот ги направил...

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.137
Поени од реакции
163
Citam ponekogas knigi ama ne mi se omilena rabota. Posledno nesto so go procitav po moj izbor bese Mokta na potsvesta, ali najcesto citam knigi so mi se zadadeni od skolo.

petar_joker

OLD ROCKER
Член од
5 септември 2007
Мислења
1.249
Поени од реакции
57
почнав да ја читам Пиреј од Петре М. Андреевски.
Ич не ги сакам овие книгиве од нашкола, пошо појкето ми се глупи, ама оваа викаат дека била убава.
Појке читам слободни книги.

Член од
15 февруари 2009
Мислења
8
Поени од реакции
0
почнав да ја читам Пиреј од Петре М. Андреевски.
Ич не ги сакам овие книгиве од нашкола, пошо појкето ми се глупи, ама оваа викаат дека била убава.
Појке читам слободни книги.
Прочитај ја „Небесна тимјановна“ од Петре..
толку е добро напишана..
што морници ме лазат на некои поглавја :)

... моментално читам „Сонот на Споменка“ од нели, Горјан Петревски, еден од моите нааајомилени писатели..

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.929
Поени од реакции
500
Читам повремено кога наоѓам слободно време, ама со оглед на тоа што последниов период го немам многу, книгите сеуште чекаат на мене :) Веќе подолго време се спремам да ја прочитам "Селестинско Пророштво" ама никако да почнам :( Се надевам дека кај и да е ќе биде до крајот на следново лето

RastaMan

Tipac
Член од
29 ноември 2008
Мислења
9
Поени од реакции
0
Деновиве почнав да ја читам Хобитот од Толкин и не сум толку многу воодушевен со почетокот како што е случај со Господарот на прстените.Инаку обожавам да читам драми,македонски особено пр.Печалбари би ја издвоил меѓу подобрите.

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
Обожавам да читам книги ама не оние што се за на школо бидејки повекето од нив се сосема неинтересни.А најмногу од се сакам да читам љубовни романи, психолошки и сега во последно време читам некои дела од познати политичари:toe:

Член од
8 јануари 2009
Мислења
929
Поени од реакции
21
Ја читам кога имам вреМе бтв кога Пц е зафатен!

*pumpkin*

addicted to blue
Член од
28 август 2008
Мислења
716
Поени од реакции
23
сакам да читам....сега немам многу време, обично сестра ми ми препорачува добри книги, најчесто поврзани со историја....мај фаејворит ис Папата Јована!!!!!

М

Мрак

Гостин
Алхемичарот е прекрасна книга.Ја има некој прочитано?

●Mαrια...«3*

♥ 3 ♥
Член од
3 април 2009
Мислења
692
Поени од реакции
68
Одамна немам земено некоја за да прочитам. Но кога нема што да се прави, си читам книга.

Kajgana Shop

На врв Bottom