- Член од
- 25 март 2012
- Мислења
- 8.590
- Поени од реакции
- 5.188
Па секако дека не ти треба сајт или некоја статистика, вие сте родени таленти за генерализирање, еден примерок да видите и ќе знаете за сите други,,,Бла бла бла бла
Гладна кокошка просо сонува
Не ми треба мене некој сајт и некој статистика он некое си квази министерство за да знам што имам јас во државава! Факт е дека од 100 Шчипој 95 се криминалци!
Ајде де кај се убијците на децава што ги убија кај езерото? Кој е крив? Се разбира Шчиптари Косовари! Зошто нема никаде епилог од тоа? Зашто ќе се сруши соживотот!
Колку ајвани што протестираа, што кршеа автобуски станици, коли, контењери , малтретираа стари се приведени? Колку ајвани што демолираа автобуси од ЈСП се приведени?
Статистикава да си ја стајш в гз, не ти држит!
не знам како не ве забележале странциве немаше да се мачат да прават статистики и 300 чуда, туку вработи по еден македонец и толку...
А сте докторирале по таа прболематика со темата *Албанците се криминалогени*
--- надополнето: 5 септември 2012 во 22:58 ---
Баш би сакал да знам како се случува оваа етничко чистење???????Интересни се процесите кај најдемократскиот народ Албанците.
Во нивните средини тенденцијата е на постојано иселување на луѓе кои не се албанци и најчесто имаш етнички чисти средини или средини кои се стремат кон тоа.
Во сите други случаи имаш пример каде еден со друг живеат други националности.
Тоа е голем дефект кој ќе даде катастрофален крај.
--- надополнето: 5 септември 2012 во 23:01 ---
Уште еден суперталент кој дава податоци дури на проценти....браво!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!90 % од убиствата се од ваши раце бе .. нона та чивш.