'Че го пукам' на Косово

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Башка на Косово уште полицијата не им фунционира како што треба. Од Албанците во земјава кога ќе направат криминал ако им се укаже шанса одма бегаат во Косово и трагата му се губи после граница, па така повеќето убијци одат таму.

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.459
Поени од реакции
5.873
кога ке дојде артан груби и ке ви вади лисици се чудам и 12 што е бројкава.. требало 1.2 да биде.... да би било се како што треба бројкава би била минимум 70%
Пази сега , осудени видовме колку беа , сега да видиме колку се обвинети за кривични дела :

- Македонци 61,3%

- Албанци 21,5%

Обвинети за кривични дела против животот и телото

- Македонци 68%

- Албанци 17,5%

=

Тешко да докажеш нешто, а? ајде да речеме дека албанците не се осудуваат ... но гледаме и кај обвинетите се потпросечно.

Си вади шпонов бројки од ракав како шо му чини на таквото. Ќе ве замолам најпристојно да ги прескокнувате неговите мислења... и онака само гомна пишува.
И на такви како тебе имам рачунато , знаев дека ќе дојде некој ќе рече дека лажам

И тебе те молам или промени го чајџилничкиот начин на дебатирање или бегај од темата.

Албанците во Македонија во 2011та водеа само во категоријата Кривични дела против изборите и гласањето (7 осудени) , како и Кривични дела против државата (3 осудени).

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Заеби Шведска, Данска, Финска. Косово е рајот бе, земјата на мирот, земјата ослободена од криминал.
Море Дарди, знамеспуштач еден у криминална држава ќе нема криминал, зашто сите се со врски. Ако не се пријавува во полицијата - не значи дека нема криминал. Ако не апси полиција - не значи дека нема криминал. Толку има криминал што е влезен во секоја пора во општеството и само ситните глупи криминалци, се гонат у Косово.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
дардан пошо се праиш паметен... кога беа тепањата по автобуси колку албанци требаше да бидат осудени а колку беа?? од можни 2 000 души осудени цели 2ца ( и толку дали се )... ај барем биди малце реал човек...

Член од
6 ноември 2008
Мислења
1.115
Поени од реакции
1.372
Уживате најмногу права од сите во Македонија албанчиња едни, да не ви го чуваат гзот америте ќе требаше најмногу во затвори да се инвестира тука

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
Пола амнтестирани терористи им се пратеници кои треба во затвор да лежат ке ми кажува оној Дарди проценти и слични работи
мечка да симнеш од планина ке ја научиш, Шпон никако нема да научи

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.459
Поени од реакции
5.873
Заеби Шведска, Данска, Финска. Косово е рајот бе, земјата на мирот, земјата ослободена од криминал.
Море Дарди, знамеспуштач еден у криминална држава ќе нема криминал, зашто сите се со врски. Ако не се пријавува во полицијата - не значи дека нема криминал. Ако не апси полиција - не значи дека нема криминал. Толку има криминал што е влезен во секоја пора во општеството и само ситните глупи криминалци, се гонат у Косово.
Во Мексико џабе ќе рече некој дека нема криминал кога гледаме секој ден што се случува таму.

Значи кога има нешто , секој знае.

Ако има толкав голем криминал , тогаш треба да има и убиства меѓу криминални групи.

Треба да има многу крадци , да се жалат луѓето дека не се сигурни.

Да ти се деси тебе и мене , да ни излезат на пат во Качаник и да не плачкаат.

Да ни ја украдат колата.

Да ни бараат пари полицајците на пат.

Да те измамат во продавница.

Велиш дека нити се пријавува ?

Значи ти убиваат дете , а не пријавуваш. Велиш во Косово така е а?

Никој не рече дека е рајот , реков дека има низок степен на криминал , во споредба со тоа што имаше војна пред 12 години и што има многу оружје.
--- надополнето: 5 септември 2012 во 13:26 ---
Мирен народ сте вие не ве судат ;)
12% друже осудени , 17,5% обвинети.

Еве да речеме дека не не судат , но барем да не обвинат.

Ајде да речеме дека не не обвинуваат , но барем да не пријават.

Сепак , мојата констатација е во ред , а вашата е чајџилничка.

Прочитај само тој погоре што вели , од 10 убиства , 9 биле албанци.

Ни во кафана во Мариово не проаѓаат овие разговори , а не пак тука.

Ја му велам дека во Битола има повише кривични дела него во Тетово (повторувам , кривични дела) , а он ми вели албанците биле најголеми криминалци.

Па сега ја не знам дека во Тетово ако ти ја украдат кравата не те пријавуваат , дај да одам да украдам една , никој нема да ме пријави.

Мислам , хелоу , што се овие ставови.

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
Dardan-ia
Најде кој да извават статистика..
Вие сте хулигани, убијци, криминалци,заостанати, неписмени, племе...... Друг епитет не ми текнува!
Ми се креваш овде оти нашите немаат мадиња да ве апсат, ради соживот! Сите знаеме кој се најголемите криминалци и ОД КАДЕ СЕ ДОЈДЕНИ.....

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.459
Поени од реакции
5.873
Dardan-ia
Најде кој да извават статистика..
Вие сте хулигани, убијци, криминалци,заостанати, неписмени, племе...... Друг епитет не ми текнува!
Ми се креваш овде оти нашите немаат мадиња да ве апсат, ради соживот! Сите знаеме кој се најголемите криминалци и ОД КАДЕ СЕ ДОЈДЕНИ.....
Непокрепено со докази е еднакво со 0.

Има и албанци хулигани , криминалци , неписмени.

Но бројките велат дека има и поголеми од нив.

Колку се тие неуапсените ? Дали се 10.000 годишно ?

Не ?!

Доволно ти е да пријавиш дека јас како сосед те малтретирам , и потоа ќе се регистрирам во статистиките како пријавен.
А потоа ако не смеат да ме уапсат , ќе фигурирам кај оние што се пријавени но не осудени.

Но барем албанците ќе треба да се 90% од пријавените.

А што да правиме што нити во пријавени , нити обвинети нити осудени , албанците не учесвуваат со повеќе од 21% , а камо ли со 90% како што велат твоите другари.

И ти испадна од испитот , се бара следниот.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
За тебе одамна го викаме следниот ама изгледа само тебе те имаат, па кутриот ти мора од петни жили да се вадиш за си ги одбраниш брачата од твојата матична земја Косово

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
Непокрепено со докази е еднакво со 0.

Има и албанци хулигани , криминалци , неписмени.

Но бројките велат дека има и поголеми од нив.

Колку се тие неуапсените ? Дали се 10.000 годишно ?

Не ?!

Доволно ти е да пријавиш дека јас како сосед те малтретирам , и потоа ќе се регистрирам во статистиките како пријавен.
А потоа ако не смеат да ме уапсат , ќе фигурирам кај оние што се пријавени но не осудени.

Но барем албанците ќе треба да се 90% од пријавените.

А што да правиме што нити во пријавени , нити обвинети нити осудени , албанците не учесвуваат со повеќе од 21% , а камо ли со 90% како што велат твоите другари.

И ти испадна од испитот , се бара следниот.
Бла бла бла бла
Гладна кокошка просо сонува
Не ми треба мене некој сајт и некој статистика он некое си квази министерство за да знам што имам јас во државава! Факт е дека од 100 Шчипој 95 се криминалци!
Ајде де кај се убијците на децава што ги убија кај езерото? Кој е крив? Се разбира Шчиптари Косовари! Зошто нема никаде епилог од тоа? Зашто ќе се сруши соживотот!
Колку ајвани што протестираа, што кршеа автобуски станици, коли, контењери , малтретираа стари се приведени? Колку ајвани што демолираа автобуси од ЈСП се приведени?
Статистикава да си ја стајш в гз, не ти држит!

Kajgana Shop

На врв Bottom