- Член од
- 16 јули 2007
- Мислења
- 12.498
- Поени од реакции
- 4.072
Ајде бе Чорбе, јас Х2, ти 1? На што сакаш да се кладиме ?epa gledam eve mnogu ste zagreani deka manchester ce pobedel !
Ајде бе Чорбе, јас Х2, ти 1? На што сакаш да се кладиме ?epa gledam eve mnogu ste zagreani deka manchester ce pobedel !
Клади се на твојот тим да победи ! - не биди пи*каАјде бе Чорбе, јас Х2, ти 1? На што сакаш да се кладиме ?
Ајде ќе се кладиме,јас викам Манчестер тепа(околу 20% сум сигурен ама мој тим е !!!)KOJ SAKA DA SE KLADI SO MENE PO SHOO SAKA DEKA MANCHESTER NEMA DA TEPA PRIFAJCAM SEEE
Дури па и си болдирал.. Демек го нагласуваш тој дел.. Излеа џабе е постот на Џену на претходната страна...Претседателот на Виган Дејв Вилан експлодираше по вчерашната одлука на Фудбалската асоцијација на Англија да не го казнува напаѓачот на Манчестер Јунајтед, Вејн Руни за удар со лакт над играчот за врска на Виган, Џејмс Мекарти.
„Пораката што ФА ја праќа со овој потег, е ужасна. Има нешто многу погрешно кога репрезентативец како Руни прави нешто слично, јасно како бел ден, и покрај тоа излегува неказнето. Ако стануваше збор за било кој друг клуб или играч , можете да се обложите во својот живот, дека тој ќе биде исклучен и казнет. Но очигледно судиите се плашат од зборовите „Руни“ и „Јунајтед“.“
„На Манчестер Јунајтед им е дозволено да се извадат веќе со нешта за кои нас, останатите, не казнуваат. Не може да има едни правила за еден клуб и други за други. Не ме интересира дека според ФА досудениот директен слободен удар е доволен.“
„Тие, како и сите други, знаат дека правдата не победи. Во ФА им е страв да ги казнат Руни и клубот.“ - не ја криеше разочараноста од одлуката шефот на Виган.
Овој на Виган заборави Рио лани против Волвс 4 меча кога доби за глупост?Дури па и си болдирал.. Демек го нагласуваш тој дел.. Излеа џабе е постот на Џену на претходната страна...
Steven Gerrard elbows people's faces all the time, no red card is shown. He flashes V signs at referees, again no booking. Wojciech Szczesny concedes a blatant first minute penalty in a cup final, no penalty and no red card is signaled. John Terry plays volleyball in the box ever since the beginning of time immemorial, no penalties or red cards are given. Michael Ballack elbows Patrice Evra in the build up to a goal, no foul, no booking. Didier Drogba scores a title winning goal from about a kilometer offside and the flag isn't waved. Jamie O'Hara escapes an obvious 2nd yellow card for a late foul on a defender and as a result, a previously unbeaten side lose for the first time this season. Jamie Carragher makes a career out of professional fouls hauling people down after they've surged past him, no red cards.
Oh those dirty Manyoo players...
Реченицата е од форум за Челзи, а табелата ја има овде:Од кај го извади овој податок за фер-плеј?
Боже мој не биди пичка.Кога ќе игра дома Манчестер, јас ќе ти се кладам на што сакаш, ама баш на што сакаш !!! А вечер победуваме, или најлошо шо можеме да извадиме е нерешеноКлади се на твојот тим да победи ! - не биди пи*ка
Ако биде нерешено никому ништо за двајцата
They killed Kenny однесе победа од Стемфорд Бриџ, шо ти е проблем во то кој е домаќин?Боже мој не биди пичка.Кога ќе игра дома Манчестер, јас ќе ти се кладам на што сакаш, ама баш на што сакаш !!! А вечер победуваме, или најлошо шо можеме да извадиме е нерешено
Па незнам ти дали го пратиш мојот тим, но јас ја гледав секоја утакмица на Манчетсер оваа сезона.И доволно е да видиш статистика на Јунајтед за да видиш како игра дома, како во гости.They killed Kenny однесе победа од Стемфорд Бриџ, шо ти е проблем во то кој е домаќин?