Чао,Кајгана...чао

• Креатор на темата Anco
  • Време на започнување
Член од
6 мај 2014
Мислења
647
Поени од реакции
1.184
види ги повторно нивните одговори-постови,јас само одговорив во нивни стил,
а да не беше така не би го сторил тоа секако,(некој и сте ги избришале на Акцион и др,)
а требаше сите,осфен оној еден со одговор на зададеното прашање во темата.
Значи ова моетео е лошо сега,(онаа слика со имињата на натрапниците) а тоа нивното е добро,е добро рече КУЛ погоре,поради такви одговори и има значење насловот на тема.
-------------------------------
можеби е најдобро да се брише цела страна-тема
Тркало глупо, им посакуваш смрт на деца од 18-25 години само затоа што сметаат дека си стар манијак кој гњави со глупости и одвратни теми?
И после велат дека староста носи мудрост. Какви стари будали шетаат по светот, страшна работа.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.639
Поени од реакции
11.717
Тоа на ACTION беше невкусно и беше санкционирано, што не мора да значи дека и ти треба да вратиш со иста мера. Има мал милион други начини некој да го понижиш и без навреди и без невкусни работи.
не не за на таквите да им вратиш треба на нивно ниво да се спуштиш, иначе не би му ја разбрале намерата, ограничени се у тоа тиквата

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
не не за на таквите да им вратиш треба на нивно ниво да се спуштиш, иначе не би му ја разбрале намерата, ограничени се у тоа тиквата
да бе, селската ќе ја правиме.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.639
Поени од реакции
11.717
да бе, селската ќе ја правиме.
па кога се дрзнуваат без почит кон постар така да се однесуваат негледам зашто да ги толерира
замарал со теми и постови?
па и мене мн ме замараат ама не е на татко ми форумов па да оправувам криви дрини, тоа дома ке си прават и наредуваат

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
па кога се дрзнуваат без почит кон постар така да се однесуваат негледам зашто да ги толерира
замарал со теми и постови?
па и мене мн ме замараат ама не е на татко ми форумов па да оправувам криви дрини, тоа дома ке си прават и наредуваат
Види, те вреѓа некој, пријавуваш мислење, средуваат другите. Вреѓаш и ти /враќаш на постот, те средуваат и тебе. Не знам што не е јасно овде. Убаво си кажа дека не се исправаат криви дрини на селски начин. Не е се во балканското, врати му со иста мера.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.639
Поени од реакции
11.717
Види, те вреѓа некој, пријавуваш мислење, средуваат другите. Вреѓаш и ти /враќаш на постот, те средуваат и тебе. Не знам што не е јасно овде. Убаво си кажа дека не се исправаат криви дрини на селски начин. Не е се во балканското, врати му со иста мера.
зашто тогаш гледам некои членови на подфорумов што не се санкционирани, м?
еве и овој наваро провоцира и вреѓа со неколку поста и не е санкциониран?

Член од
6 мај 2014
Мислења
647
Поени од реакции
1.184
Оваа Наваро, да не се вреѓаме. Јас не провоцирам, ја кажувам вистината. Овај рчпалот од кога е на кајгана само труе со глупости и гадотии...

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.639
Поени од реакции
11.717
Оваа Наваро, да не се вреѓаме. Јас не провоцирам, ја кажувам вистината. Овај рчпалот од кога е на кајгана само труе со глупости и гадотии...
стар манијак? од каде ова? да не те манијачеше на Водно?
иначе си имаш опција игнор! ;)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Од каде знаеш дека не е санкционирана? И освен еден пост, не вреѓа таа, провоцира само. За провокации не се банира од кога умре Мајка Тереза.

Xibalba

Corona Australis
Член од
24 јануари 2012
Мислења
6.092
Поени од реакции
11.497
@Ilumious бидејќи темава е само за внесување зла крв, а и Анчо се врати назад, предлагам да ја затворите и по можност избришете.

Член од
6 мај 2014
Мислења
647
Поени од реакции
1.184
@Ilumious бидејќи темава е само за внесување зла крв, а и Анчо се врати назад, предлагам да ја затворите и по можност избришете.
Јас предлагам да го избришат и Анчо заедно со темата. Кој е за, нека крене рака.

Kajgana Shop

На врв Bottom