Чао,Кајгана...чао

• Креатор на темата Anco
  • Време на започнување

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409
Аман бе уште си тука.
Нели кажа чао кајгана
Еве сега е време(не само за продолжеток на темава) ама и за исполнување на вашите предлози и тоа баш на овој голем денешен и утрешен празник...ајде старт за душа.

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Еве сега е време(не само за продолжеток на темава) ама и за исполнување на вашите предлози и тоа баш на овој голем денешен и утрешен празник...ајде старт за душа.
Кој не политувал живи сега ќе надополнува на умрени.

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409
Кој не политувал живи сега ќе надополнува на умрени.
уште три дена.:popce:
(штета,добра тема,ама со ваква тематика не им одговара на администрација,оти они сакаат само ЗДРАВО Кајгано здраво, па дури и затоа ја номинират-најглупа на годината)

Fringe

Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
уште три дена.:popce:
(штета,добра тема,ама со ваква тематика не им одговара на администрација,оти они сакаат само ЗДРАВО Кајгано здраво, па дури и затоа ја номинират-најглупа на годината)
Уште си бил тука мајката?Аод кога пиша дека ќе си одиш?

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409
Уште си бил тука мајката?Аод кога пиша дека ќе си одиш?
Благодарам на цитатот, добро е што водиш евиденција,имаш добра меморија...
Не сум „дијаманте“ ама бројам, ситно Уште два дена, па:popce: ќе се радуваш.

Fringe

Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Благодарам на цитатот, добро е што водиш евиденција,имаш добра меморија...
Не сум „дијаманте“ ама бројам, ситно Уште два дена, па:popce: ќе се радуваш.
Каде ќе одиш ако не е тајна?
Има место да дојдам со тебе?

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ја листам темава, глеам што глупости изнапишал Анчо, иначе ја не го пратам многу многу по форумов, колку гнев собрал кај одредени членови.

Анчо те замолувам да го тргнеш мојот лик од аватарот твој, несакам да ме начека некој у град па да ме отвори од ќутек, или што би рекол србенда ( @Stefan-kobe ) да убие бога у мени. :icon_lol:

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.987
Поени од реакции
12.631
Каде ќе одиш ако не е тајна?
Има место да дојдам со тебе?
Да беше лето ќе одеше на бостан, ама пошто зима ќе си помине со компот, затоплен се разбира.

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409
Ја листам темава, глеам што глупости изнапишал Анчо, иначе ја не го пратам многу многу по форумов, колку гнев собрал кај одредени членови.

Анчо те замолувам да го тргнеш мојот лик од аватарот твој, несакам да ме начека некој у град па да ме отвори од ќутек, или што би рекол србенда ( @Stefan-kobe ) да убие бога у мени. :icon_lol:
Готово-средено, јас не ни знаев,нисе интересирав чив лик е,( од собиранката )
ама гледам и други почнале да го ставаат,па да видам каква ќе биде реакцијата само.
Се сеќаваш ли кога десетина и повеќе го ставија мојот лик „Чеде“ дури и со црна лента, и повикуваа цел форум да го стави, и повикуваа на јаже и слични работи, а тогаш ќутевте,незнам на која тема беше уште постој тука некаде,но почнаа да ве кунат.
Па и јас не пратам се по форумиве,спорт ни две секунди не сум отворил,или гледам некогаш некој член со 10.000 мислења и + а прв пат го читам случајно некаде.
------------------
Извини,сепак кратко беше, а и треба да се забрани дупли аватар.
( БЕВ 2 СМЕНА;СЕГА ДОЈДОВ ОД РАБОТА)

Последно уредено:

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409
Na dinjcina preminav...
Picture 731.jpg еве тогаш чим е таква работата,последното ви го подарувам вам.
А кога ќе пораснеш има нешто друго сокриено-вовлечено во спојлер,т.с. нешто подоле.
----------------------------4а00000000000000000000000000000000000000000000000000000

D

deli

Гостин
Прегледај го приврзокот 110817 еве тогаш чим е таква работата,последното ви го подарувам вам.
А кога ќе пораснеш има нешто друго сокриено-вовлечено во спојлер,т.с. нешто подоле.
----------------------------4а00000000000000000000000000000000000000000000000000000
Fala go prifakam podarokot golem da porasnesh
a voedno iskreno ti posakuvam srekna nova

Kajgana Shop

На врв Bottom