Црн Хумор

Член од
28 септември 2008
Мислења
86
Поени од реакции
12
Еден ден кога мајката си дошла од работа детето и рекло:
- Мамо, мамо бато се обесил во кујната!!!
Мајката почнала да плаче, но синот им рекол:
- АПРИЛИ-ЛИ се обеси во дневната:vozbud::pusk:
 
Член од
28 септември 2008
Мислења
86
Поени од реакции
12
Прашање: Што се добива кога ќе потопиш бебенце во врела вода?
Одговор: Чај од мајчина душичка:kesa:
 

Грмуш

Пичкмајчин
Член од
11 октомври 2007
Мислења
1.118
Поени од реакции
90
Си биле комшии Гејладец и македонец...И гејов отишол на лекар, и му рекол на лекарот,сакам кастрација...И го кастрирале...И се враќа накај дома и македонецот му вика:Комши како помина на вакцинација...И грков во себе:Да бееее,вакцинација!
 
Член од
25 ноември 2008
Мислења
16
Поени од реакции
5
си било некое дете без нозе и му било роденден и децата му купиле патики и детево се жали кај мајка ми:мамо мамо децата знае дека неам нозе и ми купија патики!и мајкава:па шо не му удри по една клоца!и детево одкоа го слуша тоа паѓа у кома!у болница се освестуе и мајкаму до него и влага докторов и вика госпожа детево со едната нога беше у гроб а ние успеавме да го спасиме1и детево коа го слуша тоа умира!!!и иде у рајот и стига пред рајските порти а пред ниц св.петар и му вика:амН бре дете да куцаше на една нога до сеа ке стигнеше!!!:vozbud:
 

tavCHe

Bonum Kurcum
Член од
1 септември 2008
Мислења
61
Поени од реакции
2
Дечко и девојка се шетаат покрај гробишта, арно ама многу биле гладни и решиле да откопаат некој тазе закопан леш, да му го распараат стомакот и да каснат од тоа што последно јадел мртвиот. Дечкото го откопал лешот, му го распарал стомакот и пронашол внатре грав. Почнал да јади од гравот, арно ама му се слошило и повратил врз лешот. Девојката цела радосна: срцеее мое, дури и ми го стопли гравчето, многу ми те сакааам! :pos::vozbud::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
LELEEEEEEEEEE KOlKU E MRDNAT VICOVVVVVVVVVV . hahahhahaa, ZAKON!!
 
Член од
23 ноември 2008
Мислења
38
Поени од реакции
0
Si bilo edno dete bez race i noze i go viknale drugarchinjata da igra fudbal. I otishlo detevo i koa si doshlo doma majkava go prashuva 'Sine pa kako igrashe fudbal, nemash noze za da trchas ni race za da branish??' I detevo reklo 'Pa mamo ja bev topkata...'
 
Член од
23 ноември 2008
Мислења
38
Поени од реакции
0
Se ebele sidash i leprozen i sidashov mu vika 'Abe ne ti kazhav, iam SIDA', a leprozniot mu vika 'Abe nema gajle, i taka cel mi ostana kaj tebe...'
 
Член од
25 ноември 2008
Мислења
11
Поени од реакции
0
vlegle slep,covek bez race i covek bez noze vo taxi. i po patot nesto se skarale i ovoj bez race mu vika na covekot bez noze: sakas da ti sibnam boks? ovoj bez noze mu rekol: sakas da ti udram kloca? a ovoj slepiot rekol:se ve gledam so pravite
 

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.234
Поени од реакции
8.126
Zosto Sasa Matic se prijavil na "Sve za ljubav"?
Ne go videl brat mu 30 godini.


Pominuva dete ulica i go gazi crven kamion na koj pisuva " Plazma- ne pushta te da odrastesh"

Dete bez noze slavi rodenden i drugarite mu donele za poklon topka.Deteto odi da se pozali na majka mu: Mamo , vidi gi ovie picka im mater mi donele topka. Majkata: Pa sto ne im udri po edna kloca? Detevo pagja u nesvest i koga se osvestuva u bolnica doktorot mu vika: Abe mali edvaj te spasivme, so edna noga u grob bese. Detevo se sokira i umira. Doagja kaj Sv. Petar i ovoj mu vika: Ajde be dete, da krivese na edna noga pobrzo ke stignese.


-Alo, brza pomos?
-Da, povelete.
-Brzo pratete kola, eden covek e pregazen od valjak!
- Kazete ja adresata.
- "Partizanska" 43,44,45,46...


Koj ke umre na esen za nego nema zima.
 
Член од
6 август 2006
Мислења
201
Поени од реакции
29
Си биле маж и жена и им се родило дете, ама докторот им рекол дека детето ќе нема ни раце ни нозе. И сега овие рекле дека тоа е тоа, ете дете им е, ќе го изгледаат такво. И сега, еден ден заминале родителите на работа, и го оставиле детето на прозорец да се занимава нешто. И гледа детето надвор другите деца играат фудбал, па посакува да има нозе и да игра, и оп, добива нозе трипати поголеми од обично. После ги гледа децата играат кошарка, и посакува да има раце, и оп, раце трипати подолги од обично.

Си дошле родителите, и гледаат детето го нема. Се вознемириле двајцата и се растрчале по куќата да го бараат. И по некое време, мажот се вреќа кај женава и и вике : „Леле жено да знаеш само колкав пајак сум отепал во купатило!“
 
Член од
29 ноември 2008
Мислења
4
Поени од реакции
0
Си било некое дете без раци и нози...Седнало на тротоар.Дошол некој човек и му дадол патики .. детето почнало да пла4е и дошол полицаецот.. го прашал зошто плаче и детето му рекло дека некој 4овек му дадол патики а тој нема нозе,и полицаецот го прашал.. А зошто не го удри еден шут по јајцата ти па?Детето паднало во кома.. се буди во болница и го слуша докторот.. Имате срека вашиот син со едната нога во гробот беше.. детето умрело.. отишло кај господ и господ го прашал : ајде бе каде си до сега?да клинкаше до сега побрзо ке стигнаше:vozbud::vozbud::vozbud::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:



Трик прашанје:Што последно му поминало на Тоше низ главата???

Шофершајна!:vozbud:
Отишол Тоше во црква и ги прашал монасите.. Абе каква кола да си купам??? Монасите му одговориле Купи си Туарег да те види господ!!
 
Член од
16 ноември 2008
Мислења
103
Поени од реакции
5
Ево црн хумор со црнци и со болдирани црни букви:)
What did the Alabama sherriff call the nigger who had been shot 15 times?
Worst case of suicide he had ever seen.
 
Член од
28 април 2008
Мислења
258
Поени од реакции
9
Морбидно семејство се вози по автопат во спротивен правец.
Мајката ја вади главата низ џам и во тој момент шишка камион и и ја откинува главата.
Сите се смеат освен малата Ева која плаче.Таткото ја прашува:
-зошто плачеш?
А малава:
-Не видов!!!

Се јавува човек на пријателот:
- Еј, што викаш да свртиме партија шах вечер?
- Не можам, баба ми умре.
- Големо чудо, ај ти ќе бидеш со црни фигури
 
Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
Две Етиопјанчиња :))) се расправаат.
- Дај бе малце да пробам.
- Не може!
- Ама те молам, само малце.
- Не може бе!
- Те молам, те молам дај да пробам од коската.
- Не може бе, прекини веќе.
- Ќе видиш ти, ќе ми умре и мене мајка ми...
 

Kajgana Shop

На врв Bottom