Црн Хумор

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Hitler kog mu vika na evrejceto "kolku kilogrami imas" a pa ova odgovara "imam 17 kg", a Hitler "bravo be bucko".

ThugProphet

I'ma die a hustla!
Член од
14 јули 2007
Мислења
468
Поени од реакции
8

Ne znam dali ja znajte ovaa rabota :D
Sum se ubil od smea :D:D:D:D:D Kraj.. jeeajjeoepjoepjea

-Trance-HCI

Трансер до срж...
Член од
18 ноември 2007
Мислења
145
Поени од реакции
16
Што има ново кај Саша Матич?

- Си купил нови наочари...

Tiveriopol

Струмичанец
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.212
Поени од реакции
996
Na edno dete bolno od leukemija majka mu sekoja vecer vrz glavata mu stavala po edna kofa pesok, eden den deteto ja prasuva majka si mamo mamo zosto go pravis toa za da ozdravam li i taa mu veli ne be sine za da se naviknes

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Која е формулата за бегство од концентрационен логор ????
одговор: Висина на оџакот помножена со брзината на ветерот.

zmijata

И ондак то...
Член од
2 јануари 2008
Мислења
95
Поени од реакции
3
Дедо Трпе бил пред умирање и му вика на внукот.- Ај оди земи од оние моите омилени колачиња што ги прави мајка ти, и донеси ми.Се враќа внук му:- Ма не дава, вика дека и се за утре, за на погреб!

Што прави глувонемо детенце без 3 прста-Дтка

Како се вика куче со две нозе?-Како и да го викаш, нема да дојде!

Во пустина во некоја оаза имало езерце. Езерцето имало „лековита“ вода ...Влага човек без една нога и искача со нова нога ....Влага човек со една рака, искача со 2Влага човек во инвалидска количка и искача со нови Мишелин гуми.

Докторот: Честитам добивте син!Човекот: Лелеле, супер, фала ви!Докторот: Ама чекајте, се роди без раце.Човекот: Добро, син ми е ќе го сакам и без раце.Докторот: Ама се роди и без нозе и без труп.Човекот: Е добро де, а што има?Докторот му носи една текла и во неа едно око. Човекот му мавта среќно и му вика, здраво синее!Докторот: Не му мавтајте за џабе, ќораво е!

Лепрозен ебел сидаш. Сидашот му вика:- Знаеш дека имам сида?- Нема везе и онака цел ми остана кај тебе.

На Цветко му доаѓа комшијата на гости и уште од врата зачудено го прашува:- Цветко бе, што си го ставил бебето да спие на плакар?!- Абе, кога паѓа од креветче не го слушам.

Член од
7 јануари 2008
Мислења
368
Поени од реакции
2
hahaha dobar e vicot. Ama me podsetuva na Happy Three Friends :D:D:D

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
детето: мамо мамо ај погоди што имам во раката?
мајката: желче?
детето:не
мајката:зајче?
детето: не
мајката:епа што имаш тогаш???
детето: детска парализа:pos2::pos2:
(посмешен е кога ти го кажуваат)

EVIL-B

Hip-Hop Legend
Член од
2 декември 2007
Мислења
357
Поени од реакции
4
Da ti e..m tetka ti so sviri na klavir...
Prestani be glup,znaes deka tetka mi nema prsti...
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Член од
29 декември 2007
Мислења
305
Поени од реакции
0
Отишол Хитлер во логор,ги построил Евреите и почнал да ги убива еден по еден.Му дошол редот на едно девојче и ова го моли:- Те молам,не ме убивај,остави ме да поживеам уште малку!
Хитлер го погледал,се подзамислил и му вели:-Важи,ајде оди на крајот од редот!

Член од
29 декември 2007
Мислења
305
Поени од реакции
0
Си оди дома Тарик Филиповиќ ,ја гледа мајка му на подот,и ја прашува:„Мамо,што ти е“? - Умирам,сине - му вели таа. А овој,по
навика:„Дали е тоа твојот конечен одговор?“

Член од
29 декември 2007
Мислења
305
Поени од реакции
0
Оди Хитлер(од претходниот виц) во друг логор,
и ги прашува - Колку години имаш? - 22-му вели еден. 26-му кажува друг. А јас за три дена ќе наполнам 19!-му се фали еден Евреин.
-Е,тоа ќе видиме- му одговорил Хитлер.

B

black angel

Гостин
Вулканизер се оженил со некоја девојка и ја однел дома. Само што влегле ја напунил кадата со вода, ја грабнал жена си и почнал да ја потопува и да вика:
- Ај сега да провериме дали си стварно невина. Едно меурче да видам, тешко тебе ќе биде!

Член од
16 јануари 2008
Мислења
256
Поени од реакции
19
хитлер прасува евреин колку метра мозес да рипнес овој вика 2 и хитер му дава 2 леба. прасува друг евреин ти колку мозес да рипнес евреинот вика 3 и хитлер му дава 3 леба. прасува друг евреин и евреинот си вика сеа кје му казам 20 за да ми даде 20 леба и му казува на хитлер 20 метри и хитлер вика иииииииј утепајте го овој мозе да ја рипне оградата.

Kajgana Shop

На врв Bottom