Црн Хумор

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Си идат по улица еден без рака, еден без нога, и еден слеп. И овој без рака му вика на тој без нога: ако ти шибнам еден бокс има глаата пире да ти ја напраам! Овој без нога му вика на тој без рака: а ја ако ти даам една клоца има гзот до Марс да ти летне! И слепиов вика: лелеее, шо тепачка ќе глеам! :zlo:

:pos2::pos2::pos2::pos2: LOL

Goki_san

Dzabolebar of the month
Член од
16 февруари 2007
Мислења
191
Поени од реакции
1
Хахахахахахахахахахахахахахаххахахахаха :pos2::pos2::pos2:

Член од
5 октомври 2007
Мислења
11
Поени од реакции
0
se setale majka i kerka niz carsija i kerkata videla nevestinski fustan i ja prasala majka si:-mamo,mamo koga jas ce go nosam ovoj fustan? a majka i i rekla:nikogas kerko ti imas leukemija!!!!!

Член од
25 октомври 2007
Мислења
1.583
Поени од реакции
89
SAH

Dvajca drugari sedat i erdniot mu vika na drugiot:''Ajde da igrame sah''.A ovoj veli ''Nemozam.Majka mi umre''. ''E dobro de. Ke te ostaam da igras so crnite figuri.'' mu odgovara.:vozbud:

Orkad

The Master
Член од
5 октомври 2007
Мислења
1.010
Поени од реакции
10
Си седи детево кое нема нозе до прозорецот и гледа како другари му си играат фудбал. Доага мајка му и ми вика:
- Сине, па оди поиграј си со другарите надвор.
- Ам...мамо...ам...јас немам...нозе.
- Знам бе, само те заебавам.
:tapp: :tapp: :tapp:

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Иде Дедо Мраз кај гладните деца у Африка ...

И му седнува првото дете и овој му вика ...

Што сакаш ти да ти подари Дедо Мраз?

Детето: Ама Дедо Мраз ... јас не јадам.

Дедо Мраз: Е за децата шо не јадат, нема подароци ...

:vozbud::vozbud::vozbud:

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Мамо, мамо, на Трпе татко му, му купил риба! Ќе ми купиш и мене?
- Не бе синко, што ќе ти е! Ти имаш рак!

=======================================================

Седи мајка со дете мало во автобус.До нив застанал некој човек.Како што си се возеле во автобусот,детево му го гризнало прстот од рака на човекот.Во тој момент мајкава почнала да го мава детето,го треска од автобусот ко ненормална,и на човбеков незгодно му паднало па и рекол
-Добро госпоѓо,не е страшно,малце само ме гризна,па мало дете е,нема смисла.
А мајката,изнервирано:
-Аааааааааа,прст ваму,прст таму и после дома ручек не ми јаде!!!

Си било едно дете инвалид без двете нозе. Додека просело на улицата поминал некој човек, му дал пари и му кажал да си купи патики со тие пари. Детето кога го слушнало тоа се расплакало. Во тоа време поминал некој полицаец и го прашал зошто плаче. Детето му рекло што се случило и на тоа полицаецот му рекол: - Па ти шо не му удри еден шут? - Детето кога го слушнало тоа паднало во несвест. Додека бил во болницата мајка му и докторот разговарале за неговото здравје. Докторот рекол: - Добро е што го спасивме, " со едната нога беше во гроб ". Кога го слушнал тоа детето од многу мака умрело. Кога стигнал во рајот Господ му рекол: - Kaj си бе ти до сеа? Да клинкаше побрзо ке стигнаше!!

Лепрозен ебел сидаш. Сидашот му вика:
- Знаеш дека имам сида?
- Нема везе и онака цел ми остана кај тебе.

:nesvest: :vozbud: :nesvest: :vozbud: :nesvest: :vozbud: :nesvest: :vozbud:

PxFxCx

Јужни Фронт
Член од
15 септември 2007
Мислења
452
Поени од реакции
4
Kako patuvaat etiopjanite ?
- Preku Faks :pos2:

ive

Член од
19 март 2007
Мислења
199
Поени од реакции
3
хехехехе.
А кога ќе најде етиопиец зрно грашок,Што прави?
Отвара супер маркет

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.605
Поени од реакции
13.303
Овој е многу јак...
Иде некоја жена да абортира и докторов и вика,има ефтин и скап начин. И оваа вика,немам пари,дај на ефтиниот начин. И овој,ја легнува и бута Кока-кола и бисквити у пичка и и вика утре дојди пак. Другиот ден,пак ја легнува,и и бута бисквити и Кока-кола у пичка,и и вика утре пак да дојдеш,утре последен ден. И иде утредента и овој ја легнува,и бута Кока-кола,зима бејзбол палка и стои. Излага бебево од пичка и вика: А бисквити? и докторов: На ти бисквити пичка ти матер и го убил со палката!!!
:eek:ftopic: ama :vozbud::vozbud::pos2::pos2:

Член од
30 октомври 2007
Мислења
136
Поени од реакции
0
TRPE na voena vezba vo krivolak,po izvesno vreme go ranuvaat u nogice,i trpe vristi od bolka ,po izvesno vreme doaga lekarot i mu veli: abe sto si se razvristil tolku,pred malku na Tase u glava go pogodija i usta ne otvori.

Член од
30 октомври 2007
Мислења
137
Поени од реакции
0
Неколку месеци пред својот роденден синот му бели на татко му:
-Тато, тато за 16ти роденден ќе ми купиш кола?
-Зборувавме со мајкати синко и ќе ти купиме под 3 услови, да ја скратиш косата, да ги поправиш оценките и да почнеш да ја читаш библијата.
Поминале 3 месеци и синот му бели на татко му:
-Тато, ќе ми купите ли кола за роденден?
-Зборувавме со мајкати синко и бевме решени да ти купиме, ти ги поправи оценките и почна да ја читаш библијата, но не ја скрати косата.
-Ама тато во библијата сите ликови пишува дека имале долги коси.
-Епа ако ја читаш библијата, прочитај таму дека сите тие светци оделе пеш по светот.:pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom