Црн Хумор

sm1le

Sex Machine
Член од
26 јануари 2007
Мислења
62
Поени од реакции
2
Шо е разлика меѓу камења и бебиња?

Камењана не мојш да ги растовараш со вила :vozbud:

NIght_Elf

High Priestess
Член од
15 јуни 2007
Мислења
479
Поени од реакции
13
sto e malo crno grebe po staklo
bebe vo rerna

N

NaSTy`G|rL

Гостин
Слепиот татко ја поздравува ќерка си инвалид со песната "Стани моме да заиграш да те гледам весел јас"

Мајка си го испраќа синот во војска со "Оди и не враќај се" ..

Член од
21 јуни 2007
Мислења
1.446
Поени од реакции
10
Si bile Germanec , Amerikanec i Kines ... I letale so avion i na sekoe pominuvanje niz nivnata zemja sekoj od niv 3 ( trojcata ) trebalo da frli po nesto vo negovata zemja ... Odat u Amerika i Amerikanecot frla Salama ... Odat vo Germanija toj frla Kaskaval ... Odat vo Kina toj frla BOMBA !!! Posle toa idat pak u Amerika i nekoe devoj4e pla4e ... Sto pla4es devoj4e : mi padna Salama vrz glavata ... Odat u Germanija nekoe dete malo pla4e povtorno i go prasuvat sto pla4es : mi padna Kaskaval vrz glavata ... Odat vo Kina tamu pak edno dete se vali od smeenje ... I go prasuvaaat sto se smeees i veli : Go ispustiv se srusi celo skolo :) hah :pos2:

I si bil Ico i zavrsil Vico :)

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
Таткото го учи синот математика. И тропа на масата за да му објасни. И му вика: 2(тропа) и 2(тропа) се четири(тропа)! И синот му вика: Тато, некој тропа! И татково му вика: па јас сум бе сине. И синов му вика: па шо не влезеш!!!!!!!!!

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
Kerkata koja ima 10 godini vlaga vo wc i ja gleda majkata kako se tusira i ja prasuva - Mamo so ti e toa megu noze? Majkata i objasnuva i kerkata ja prasuva posle toa - Mamo a koga ke go imam jas toa ? Pa ke imas kerko za nekolku godini.
Posle nekoe vreme kerkata pak vlaga vo wc i go gleda tatkoto kako se tusira i go prasuva: Tato koga ke go imam jas toa sto ti go imas megu noze? - Ako ne i kazes na majka ti moze i ODMA.

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
Sto bi pravela princezata Dijana da e ziva sega?
bi grebela po sandukot:)

Vaka se smee Sasa Matic )))))))))))))))))

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Влага дете у дуќан да си купи мастика. Продавачот по грешка му дава кутивче жилети наместо мастики. Коа му текна што направил, излезе од дуќан и му викна на детево: Еј мали, абе ја по грешка ти дадов жилети место мастики!!! Детето се заврте и крваво се насмеа........

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Му се родило на некој човек синче, и докторов му вика :
-извинете вака, но за жал вашето бебе не е во ред, се роди без нозе
и човеков :
-е ако де пак сакам да го видам син ми е
докторов :
- ама нема ни раце
таткото :
- е ако де сепак сакам да го видам син ми е..

и ај некако се сложиле да му го покажат и му носат на едно перниче само уво..

И татково вика : СИНЕЕЕ!!!!
и Докторов : абе не викај глув е

-----------------------------------------------------------

Што е лепрозен човек во езеро???

-шумеча таблета...

:icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:

InTr0

138 bpm
Член од
28 јуни 2007
Мислења
90
Поени од реакции
8
Си биле глув и неписмен...
Глувиов го прашува неписмениот: Колку се 1+2 ?
А овој неписмениов, нешколуван човек, му одговара: 5 !
Глувиот: ПОД КУР МИ СЕ СКРИ !!!

И ОВОЈ ..........

Дткач
vs. Ќелав
Дткачот: Кколккуу ттрроошишш нна шшамппонн???
Ќелавиот: Сигурно помалку отколку ти на телефон!!!

Член од
3 август 2006
Мислења
25
Поени од реакции
0
si bile brat i sestricka. arno ama sestrickata imala leukemija. i nejze i sekogas i kupuvali najdobri i najubavi raboti: cokolada, kukli i taa non-stop mu se falela na bratot. i po nekoj den na sestrickata pak i kupile nesto skapo ubavo i pak mu se falela na bratot mu vikala: ej vidi jas sto imam a ti nemas, i na bratot mu puknal filmot i toj i vikal: ehehehe ti imas leukemija ama jas nemam

se nadevam ke vi se dopadni vicot

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Се шетаат по гробишта 2ца наркомани.
1.-Еј знаеш како ми се јаде...многу,ептен!
2.-И мене.
1.-Ај ќе откопаме некој труп и ќе му ја распараме утробата па ќе гоизедема тоа што последно го јадел.
Копаат двајцава и првиов го распарал еден и му го изел гравот што му го нашол во утробата.
1.-Уффф,како си се најадов
2.-Абе не сакав да ти кажам ама имаше влакно во гравот.
И првиов повраќа се,и кога исповратил,вториов му вика:

ФАЛА ШТО МИ ГО СТОПЛИ ГРАВОТ!:baeh:

BountyHunter

нинџа и пол
Член од
29 јануари 2007
Мислења
202
Поени од реакции
10
Си бил еден скитник и немал ништо за јадење. Некој ден ептен огладнал и му се молел на господ да му фрлит парче месо. И така еден ден скитников лежел на тротоар и до него паднало парче месо и овај ко шо бил гладен го изел одма. Па му текнало да му речит фала на господ. Се опулил скитников на горе и над него стоел лепрозен чоек, си ја кинел кожата и викал "Ме сакат. Не ме сакат. Ме сакат. Не ме сакат...".

А

Адриано

Гостин
sto pravat vo etipoija so 1 ronka leb!!?!!
-otvaraat pekara.
a sto pravat so prsten?!
-Igraat hulahop.

Kajgana Shop

На врв Bottom