Абе одговори ми ајде дали менувањето на пасошите го задира уставот?
Не околишај на јасни прашања.
Ти НЕ знаеш да го читаш предлогот, каде посочи каде пишува дека се остава користење на Македонци, Македонски во неограничена употреба?
8. Ниту една од државите сама по себе нема да има ексклузивни права, политичкиили економски, врз името „Македонија“ или „Македонски“.
Заради ова предлогот беше одбиен од Грците.
Братот, не реков дека нема недефинирани сегменти. Првиот дел за разлика од вториот од осмата точка е поразбирлив, за кој имам објаснување, но како пред неколку месеци, така и сега, не ми се дискутира токму поради вакви створења кои од носот подалеку не ни гледаат.
Цццц.Неми се верува.Ко да објаснувас на ѕид.Не сум сигурен ни дали ви ги чита постовите.Пробајте потпишете ги доле БЦ или излазете дека го цитирате него па може ке го прочитаат.Која глупост ние сме им ги ускратиле аргументите на Америка.Браво за коментаров.
ај бе доста се лигави.
доста е со перење мозок.
оди кај грците и убедувај не после дали смееме или не.
лигуши.
А вие двајца, доколку немате издржана реплика и не може да ја фатите фрекфенцијата на разговорот, немој со глупости да се спротиставувате, зошто глупави испаѓате.
Значи.
Обично на вмровците покасно им текнуваат некои битни работи за кои вреди да се дискутира, па така мислев дека пет месеци ќе бидат доволни.
Но сум се прелажал.
Ај здравје после некоја година, можеби ќе ви текне што пишувал реалниот.
Ова не се однесува на трн и братот кои делумно беа коректни.
До тогаш јас ќе ги споредувам сите наредни предлози со овој за кој тврдам дека со извесна модификација ќе беше добро решение, а доколку се случи Македонија да прифати полошо решение од ова....се знае кој ќе ја сноси одговорноста за пропуштената шанса, и петте минути американско внимание кое не знаевме да го искористиме.