SuicideMessiah
Советник
- Член од
- 7 јули 2008
- Мислења
- 5.564
- Поени од реакции
- 286
Nemoj taka za Gospodinot Gruevski!Откако тотално ги разруши преговарачките позиции на Македонија и направи непоправлива штета, човекот херојски се повлече
Nemoj taka za Gospodinot Gruevski!Откако тотално ги разруши преговарачките позиции на Македонија и направи непоправлива штета, човекот херојски се повлече
Ke zabelezhi koga vrbata ke rodi kapini.Инаку ако си го прочитал целиот пост, ќе забележиш дека имаш одговор и на твојата поента (болдираното).
Пријател. Тоа едвај е пцовка. И обично не сум така настроен. Само ме нервираат лицемери како тебе. Едно е да си типичен комуњар и да се држиш до тоа, таквите ги ценам, си имаат став и тоа е. Ама тебе те читам редовно, ти си типичен комуњар кој се крие зад маската на некој ѓоа реален и демек неутрален тип. Ти си братче лицемер а пишуваш “фино замачкани“ постови за да го прикриеш тоа. Јас не сум од оние што ќе ти го премолчуваат тоа, за твоја среќа и на таквите како тебе од типот на brainwash suicide, не пишувам многу по форумов.Пријател....покултурно малку.
Ова е јавен форум а не биртија.
Воздржи се од пцовки.
Инаку ако си го прочитал целиот пост, ќе забележиш дека имаш одговор и на твојата поента (болдираното).
Ti kazhal nekoj deka pcuenje vo nedostig na uzrean dijalog ili monolog se vikalo derenje?I normalno e bre site da ne go delat tvoeto mislenje...inaku nema muabet nema rasprava nema ni forum...Taka da forumite postojat da se soochat razlicnite stavovi bez navredi t.e. na nivo i argumentirani a ne ulichen muabet bez stav i tvrdenje.Пријател. Тоа едвај е пцовка. И обично не сум така настроен. Само ме нервираат лицемери како тебе. Едно е да си типичен комуњар и да се држиш до тоа, таквите ги ценам, си имаат став и тоа е. Ама тебе те читам редовно, ти си типичен комуњар кој се крие зад маската на некој ѓоа реален и демек неутрален тип. Ти си братче лицемер а пишуваш “фино замачкани“ постови за да го прикриеш тоа. Јас не сум од оние што ќе ти го премолчуваат тоа, за твоја среќа и на таквите како тебе од типот на brainwash suicide, не пишувам многу по форумов.
Поздрав!
И ти се најде во позиција јунак на форумов за да го разоткриеш реалниот.Пријател. Тоа едвај е пцовка. И обично не сум така настроен. Само ме нервираат лицемери како тебе. Едно е да си типичен комуњар и да се држиш до тоа, таквите ги ценам, си имаат став и тоа е. Ама тебе те читам редовно, ти си типичен комуњар кој се крие зад маската на некој ѓоа реален и демек неутрален тип. Ти си братче лицемер а пишуваш “фино замачкани“ постови за да го прикриеш тоа. Јас не сум од оние што ќе ти го премолчуваат тоа, за твоја среќа и на таквите како тебе од типот на brainwash suicide, не пишувам многу по форумов.
Поздрав!
Epa koga si esdeesovec togash nema shto da troshi vreme na tebe da ti repliciraете тргни од ситуација дека му реплицираш на најголемиот есдеесовец на форумов.
Тебе изгледа никој не те опцул па не знаеш како изгледа тоа. Инаку мило ми е што после 50 оф-топици конечно ти текна дека темата е за разрешувањето на Димитров а не за тоа колку бил неспособен Грујо и колку бил способен Бане, што е суштина на секој твој пост.Ti kazhal nekoj deka pcuenje vo nedostig na uzrean dijalog ili monolog se vikalo derenje?I normalno e bre site da ne go delat tvoeto mislenje...inaku nema muabet nema rasprava nema ni forum...Taka da forumite postojat da se soochat razlicnite stavovi bez navredi t.e. na nivo i argumentirani a ne ulichen muabet bez stav i tvrdenje.
Off topic si, daj kazhi za razreshuvanjeto na Dimitrov od strana na Branko ili ne ti se dopagja shto G'uevski e ostaen sam na sebe?
Не ти реков дека треба да се објаснуваш за своите ставови, туку дека ги прикриваш своите ставови. Не треба ништо јуначки тука за да се забележи, ако ти премолчам и јас ќе бидам ист лицемер како тебе. Нема што да ти се реплицира друго, и ти ја млатиш истата слама како и другарите ти. Имав само тоа да ти кажам. Моето размислување во врска со ова веќе го напишав, а еве сега уште еднаш по барање на потенцијалниот самоубиец.И ти се најде во позиција јунак на форумов за да го разоткриеш реалниот.
Браво јунаку.
Абе дај не ме смеј, туку ако имаш намера да ми реплицираш на напишаното, повели реплицирај.
А доколку мислиш на лично да го сведеш муабетот....си се зезнал.
Има реален живци да преќути на глупости, и да не му објаснува на секој чиви ставови коментира или застапува.
А ако ти помогне твојата фантазија во инвентивноста за да смислиш некоја добра реплика....ете тргни од ситуација дека му реплицираш на најголемиот есдеесовец на форумов.
Доколку тоа ти помогне....немам ништо против.
Kazhi mi dve raboti.Dali spored tebe koga G'uevski prifatil vo Bukurest promena na ime ne e toa vitkanje kichma? I vtoro dali znaesh deka G'uevski go informira Grchkoto sobranie za Makedonskata situacija i polozhba a Makedonskoto dosega nitu ednash za Grchkoto?Така да, Груевску, Димитров, Протуѓер, Милошевски... се исто му доаѓа, нема ништо да направат. Единствени кои се подготвени да направат се Црвенковски и компанија, тие веднаш би ја свиткале кичмата и би потпишале предлог што ќе ја задоволи Грција.
Затоа му давам поддршка на Груевски по ова прашање, не затоа што многу го сакам. Тој барем се држи по ова прашање од некоја Македонска гледна точка, а овие што вие ги нудите како опција не покажуваат ништо Македонско во себе.
Тоа е тоа...
Прво се фаќаш за реплика и одиш индиректно на лични пуцки.Не ти реков дека треба да се објаснуваш за своите ставови, туку дека ги прикриваш своите ставови. Не треба ништо јуначки тука за да се забележи, ако ти премолчам и јас ќе бидам ист лицемер како тебе. Нема што да ти се реплицира друго, и ти ја млатиш истата слама како и другарите ти. Имав само тоа да ти кажам. Моето размислување во врска со ова веќе го напишав, а еве сега уште еднаш по барање на потенцијалниот самоубиец.
Со тебе е невозоможно да се дискутира од причина што ги извртуваш фактите или ги презентираш како што ти одговараат:Kazhi mi dve raboti.Dali spored tebe koga G'uevski prifatil vo Bukurest promena na ime ne e toa vitkanje kichma? I vtoro dali znaesh deka G'uevski go informira Grchkoto sobranie za Makedonskata situacija i polozhba a Makedonskoto dosega nitu ednash za Grchkoto?
Ова ти сериозен си или .. !?Прво, не е факт дека Груевски прифатил промена на име во Букурешт, .
Teshka rabota...pokje na inaet izglea.Takvi chlenovi na DPMNE bez svoj sopstven stav i razmisluvanje najmnogu im odgovara.Ова ти сериозен си или .. !?
За ова веќе реплицирав, ама некако не ти се читаше. Откако Бране направи ршум во преговорите, сега Никола немало во кој да го впери прстот. Одговорноста била на Никола. Позициите во преговорите, на наша штета, ги помести Бранко. Мангупски. Suicide ова не може да го види, па него му е простено. Ти знаеш, ама се правиш на три и пол. Затоа постот кон тебе ми беше поостар. Друго:
Под преземање на крупен чекор вие подразбирате: неспособен е да ги потпише Грчките барања. Тоа е она за што му забележувате. А ако ги потпише ќе му следи политички линч, т.е. негова одговорност која тој требало да си ја преземе. Па не е он SuicideMessia па да прави такви салто мортале чекори. Ви текнало ли некогаш дека иако е премиер, тој или било кој утре, не сме го изгласале за да го потпише тој документ, не сме му дале поддршка за такво нешто, па затоа е обврзан да не праша, на референдум. Ако во следните избори излезе човек и каже дека ќе потпише а ние му ја дадеме довербата, во ред. Се дотогаш, секој чин на носење одлука без добивање на согласност од гласачите, е без мандат и е предавнички.