Хуманост на дело: Кајганџии даруваат крв! [12.02.2011 - С.Д Стив Наумов - Скопје]

Дали ќе ја поддржите хуманитарната акција за дарување крв?

• Вкупно гласачи
    692

cokance

Затишје пред курац.
Член од
11 август 2008
Мислења
686
Поени од реакции
145
нема да дојдам, на работа сум, инаку ја поддржувам и сметам дека треба почесто да се прави и да има
поздрав до сите кои ќе даруваат крв :smir:

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Моментално поставив линк на Фејсбук. Жалам, ама морав денеска да се вратам во Прилеп, инаку како верен Кајганџија и уште повеќе како станар во Стив веднаш би дарувал.

Член од
28 април 2007
Мислења
478
Поени од реакции
15
Кажувајте Кајганџии се чекаме ли негде и во колку саат?

Само што видов у 10 ќе бидам на саем. Со другар еден најмалце ќе бидам. Се гледаме.
пс: Кога викате саем мислите кај билетарата нели?

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.208
Поени од реакции
34.446
Кажувајте Кајганџии се чекаме ли негде и во колку саат?

Само што видов у 10 ќе бидам на саем. Со другар еден најмалце ќе бидам. Се гледаме.
пс: Кога викате саем мислите кај билетарата нели?
Да, може пред билетарата.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.487
Поени од реакции
7.978
Тончи никад не сум идел натаму то е проблемот.
Касно го гледам постов. Кога ќе се симнеш од меѓугратска, идеш преку КЈ Питу булеварот, покрај поштата, по новиот мост што го напраија, преку Вардар, и го гледаш саемот. После саемот под булеварот (имаш подземен премин) и веќе си у Стив..
Чекај бре малку, ти на ПМФ на Хемија беше или онака општо си на хемии?!
Пали Google Earth, ќе видиш кај треба да се движиш. Од железничка само шибаш на север.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Гладиус ме замоли да ви кажам дека нема да може да дојде затоа што е многу настинат. :(

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.208
Поени од реакции
34.446
Де бе, сите последен ден се разболевте... Да не се разболевте од страв од игла? :)
Шала на страна, што поскоро да оздрави.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
И јас идам утре, само што јас ќе се чекам со една другарка и еден другар пред саем во 11.

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Јас дефинитивно недоаѓам.
Бабами падна и пукна коската на колкот... сега се вратив од ургентен од Скопје, ако затреба крв за операцијата во Понеделник ќе треба да дарувам таму крв.
:(

Н

'Никола'

Гостин
Абе луѓе, скоро 400 сте гласале да, а одвај 15 се собравме. Како и да е, супер чувство е кога ќе дадеш крв. Поздрав до новите познанства.:)

Kajgana Shop

На врв Bottom