Хуманост на дело: Кајганџии даруваат крв! [12.02.2011 - С.Д Стив Наумов - Скопје]

Дали ќе ја поддржите хуманитарната акција за дарување крв?

• Вкупно гласачи
    692
Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Вас како ви е планот со што ќе идете?
Јас сум во Гоце студентскиот во Тафталиџе

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.208
Поени од реакции
34.446
По завршување на акцијава, сите идеме заедно на некое добро кафе за да се релаксираме и да земеме душа. Одговара, нели? :)

Член од
6 декември 2007
Мислења
191
Поени од реакции
15
Ќе дојдам ама не може да донирам затоа што од последната моја донација нема поминато 3 месеци.

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Ќе останете бе пеери до крај, сега гледам работата што ја имам ми во 9 часот, ако дојдам ќе биде кај 12 часот, ќе останете до крај па да ме причекате или ќе бегате одма?

Или ќе го оставите тетовчанецот у Скопје сам?

H

HITCH

Гостин
^ Милане, чедо Божјо, зар мислиш дека би те оставиле сам да пиеш кафе у Скопјево?! :raz:

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Еми што знам, со автобусот од Те-Ск најдалеку ќе стигнам до Автобуска станица, од таму да фаќам такси ќе треба до студентскиот дом, ќе трчам бе преку 50 км за крв да давам мора мора да ме чекате хаха :)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.487
Поени од реакции
7.978
Еми што знам, со автобусот од Те-Ск најдалеку ќе стигнам до Автобуска станица, од таму да фаќам такси ќе треба до студентскиот дом, ќе трчам бе преку 50 км за крв да давам мора мора да ме чекате хаха :)
Ќе плаќаш такси за 15 минути пеш... Милане бе... војниче јуначе беше ти на времето...
Што се однесува до мене... ме гребе грло... најверојатно ќе дојдам, па ќе се консултирам со докторот таму.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.208
Поени од реакции
34.446
Ќе плаќаш такси за 15 минути пеш... Милане бе... војниче јуначе беше ти на времето...
Што се однесува до мене... ме гребе грло... најверојатно ќе дојдам, па ќе се консултирам со докторот таму.
Да не те болат и влакната под мишка? :)

Не заебавај, дојди, па ќе ти кажат таму дали си во ред. И носи апаратче ако сакаш, дури и да не даваш крв :)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.487
Поени од реакции
7.978
Да не те болат и влакната под мишка? :)

Не заебавај, дојди, па ќе ти кажат таму дали си во ред. И носи апаратче ако сакаш, дури и да не даваш крв :)
За фотографирање, ќе има, не бери гајле. А за влакна под мишка, арно шо ме потсети, да удрам една тасма, пролет иде :)

Kajgana Shop

На врв Bottom