Хуманост на дело: Кајганџии даруваат крв! [12.02.2011 - С.Д Стив Наумов - Скопје]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ќе ја поддржите хуманитарната акција за дарување крв?

• Вкупно гласачи
    692
нема да дојдам, на работа сум, инаку ја поддржувам и сметам дека треба почесто да се прави и да има
поздрав до сите кои ќе даруваат крв :smir:

Моментално поставив линк на Фејсбук. Жалам, ама морав денеска да се вратам во Прилеп, инаку како верен Кајганџија и уште повеќе како станар во Стив веднаш би дарувал.

Кажувајте Кајганџии се чекаме ли негде и во колку саат?

Само што видов у 10 ќе бидам на саем. Со другар еден најмалце ќе бидам. Се гледаме.
пс: Кога викате саем мислите кај билетарата нели?

Кажувајте Кајганџии се чекаме ли негде и во колку саат?

Само што видов у 10 ќе бидам на саем. Со другар еден најмалце ќе бидам. Се гледаме.
пс: Кога викате саем мислите кај билетарата нели?
Да, може пред билетарата.

Тончи никад не сум идел натаму то е проблемот.

Касно го гледам постов. Кога ќе се симнеш од меѓугратска, идеш преку КЈ Питу булеварот, покрај поштата, по новиот мост што го напраија, преку Вардар, и го гледаш саемот. После саемот под булеварот (имаш подземен премин) и веќе си у Стив..
Чекај бре малку, ти на ПМФ на Хемија беше или онака општо си на хемии?!
Пали Google Earth, ќе видиш кај треба да се движиш. Од железничка само шибаш на север.

Де бе, сите последен ден се разболевте... Да не се разболевте од страв од игла? :)
Шала на страна, што поскоро да оздрави.

И јас идам утре, само што јас ќе се чекам со една другарка и еден другар пред саем во 11.

Јас дефинитивно недоаѓам.
Бабами падна и пукна коската на колкот... сега се вратив од ургентен од Скопје, ако затреба крв за операцијата во Понеделник ќе треба да дарувам таму крв.
:(

Абе луѓе, скоро 400 сте гласале да, а одвај 15 се собравме. Како и да е, супер чувство е кога ќе дадеш крв. Поздрав до новите познанства.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom