П
Паган-др
Гостин
Не е можно. Картите се продаваа/т само во Германос, Космофон и Југотон. (дополнете ме ако сум заборавил нешто).Е во Тетово нема Југотон јбг, а дали е можно да има во благајната кај Спортски?
Не е можно. Картите се продаваа/т само во Германос, Космофон и Југотон. (дополнете ме ако сум заборавил нешто).Е во Тетово нема Југотон јбг, а дали е можно да има во благајната кај Спортски?
...Импулс. на билетара ќе има карти само за тие што си нарачале по меил.Не е можно. Картите се продаваа/т само во Германос, Космофон и Југотон. (дополнете ме ако сум заборавил нешто).
Е да. Фала што ме дополни. :smir:...Импулс. на билетара ќе има карти само за тие што си нарачале по меил.
според моите информации најавени се 22ца:најавено е да започне концертот со песната мое малечко
и најавено се 23 изведувачи
19:30 е стартот. Јас сигурно ќе идам минимум половина час порано за да можам да влезам на време и да го проследам и почетокот.Таму сум.
Во колку часот е закажан концертот?
19:30 е стартот. Јас сигурно ќе идам минимум половина час порано за да можам да влезам на време и да го проследам и почетокот.
ја отидов лани 10 мин пред почеток и влегов одма пошто престанаа да прегледуваат карти и ги пуштија сите што беа на врата. иначе концертот не каснеше 30 туку 10-15 мин. :helou:
Јас лани отидов 20тина минути порано од гужва што имаше низ град, такси неможевме да најдеме, одвај се приближивме до стадионот и чекавме едно 40тина минути згужвани на влез. Палачинки. И концертот каснеше 30-40 минути.
Така да утре ќе одам и 2 саати пред концерт, знаејки од лани како беше а плус имаше дупло помалку народ. Годинава со таа бројка на лица мора порано да се оди, а сигурно ќе касни концертот оти македонска работа сите идат 10 минути пред концертот да почне.
Кога била пробата???Денеска гледав дел од пробата, Гаџа ќе ја пее "Никој како тебе не бакнува", добро звучи... ама не е Мајсторот!:nesum:
Пробата беше околу 13:00 во Македонска Опера и Балет. Тоа беше проба на оркестаротКога била пробата???