Хуманитарен концерт во чест на Тоше Проески (05.10.2008)

Статус
Затворена за нови мислења.
П

Паган-др

Гостин
Е во Тетово нема Југотон јбг, а дали е можно да има во благајната кај Спортски?
Не е можно. Картите се продаваа/т само во Германос, Космофон и Југотон. (дополнете ме ако сум заборавил нешто).

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Не е можно. Картите се продаваа/т само во Германос, Космофон и Југотон. (дополнете ме ако сум заборавил нешто).
...Импулс. на билетара ќе има карти само за тие што си нарачале по меил.

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
најавено е да започне концертот со песната мое малечко
и најавено се 23 изведувачи
:)

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
најавено е да започне концертот со песната мое малечко
и најавено се 23 изведувачи
:)
според моите информации најавени се 22ца:

Наум Петрески
Калиопи
Аки Рахимовски
Руслана
Аленка Готар
Синтезис
Биља Крстиќ
Виталиј Козловски
Санди Ценов
Марија Шестиќ
Бојан Маровиќ
Нина Бадриќ
Тони Цетински
Иван Плавшиќ
Тифа
Симон Трпчески
Гоца Тржан
Адријан Гаџа
Маја Татиќ
Леонтина
Жељко Самарџиќ
Ањеза Шахини

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
лани не отидов на концертот со ветување дека ке одам на наредниот а сега ке одам ама него го нема колку сакам да го вратам времето една година наназад инак си купив карти на време и едвај го чекам концертот кој ке биде концерт на тагата и болката

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Денеска гледав дел од пробата, Гаџа ќе ја пее "Никој како тебе не бакнува", добро звучи... ама не е Мајсторот!:nesum:

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
19:30 е стартот. Јас сигурно ќе идам минимум половина час порано за да можам да влезам на време и да го проследам и почетокот.
:pos:
Јас лани отидов 20тина минути порано од гужва што имаше низ град, такси неможевме да најдеме, одвај се приближивме до стадионот и чекавме едно 40тина минути згужвани на влез. Палачинки. И концертот каснеше 30-40 минути.
Така да утре ќе одам и 2 саати пред концерт, знаејки од лани како беше а плус имаше дупло помалку народ. Годинава со таа бројка на лица мора порано да се оди, а сигурно ќе касни концертот оти македонска работа сите идат 10 минути пред концертот да почне.

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
:pos:
Јас лани отидов 20тина минути порано од гужва што имаше низ град, такси неможевме да најдеме, одвај се приближивме до стадионот и чекавме едно 40тина минути згужвани на влез. Палачинки. И концертот каснеше 30-40 минути.
Така да утре ќе одам и 2 саати пред концерт, знаејки од лани како беше а плус имаше дупло помалку народ. Годинава со таа бројка на лица мора порано да се оди, а сигурно ќе касни концертот оти македонска работа сите идат 10 минути пред концертот да почне.
ја отидов лани 10 мин пред почеток и влегов одма пошто престанаа да прегледуваат карти и ги пуштија сите што беа на врата. иначе концертот не каснеше 30 туку 10-15 мин. :helou:

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
лани каснеше концертот и повеќе од 15 мин:smir:

јас ке идам порано со цел да влезам на јужна:)

викаат дека бината ке биде на крај на север и од јужна немало убаво да се гледа
ама лани бев доле па од тој камерманот ништо не гледав:pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom