Хрватски "Идол" на Сител

igor108367

Dark Lord Sauron
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.516
Поени од реакции
113
Ц ц ц ова Хрватскиов Идол е страшна работа. Бугариве знаеја да вреѓаат и се тоа ама барем ќе му дадеа на човекот да испее до крај. Ова на ништо не личи, сред пеење им се убацуваат ко некои неандерталци. Катастрофа...
Така треба да биде подобро отколку да чекаат да ги понижуваат вака ќе ги избркаат навреме.

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Во недела во 20:50 почнуваат концертите на ХТЗ.
Колку толку би требало да биде поинтересно. Ќе ја гледам првата емисија, а за понатаму, ако не е досадно. :)

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
Не сум гледала ни една епизода досега, оној Цетински незнам зошто, ама многу ме иритира неговата појава.
Можеби ќе го гледам само финалето, известете кога ќе биде ;)

Член од
9 мај 2009
Мислења
605
Поени од реакции
400
На РТЛ уште кога почнаа концертите :) Интересни ми се бар на мене.

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Хаха, овој Лео што сега ја имитира Бритни (катастрофално) со Womanizer, во неговата најава вика слободно можел да пее и од Тоше и од Мадона. :icon_roll

Член од
4 мај 2009
Мислења
132
Поени од реакции
3
Резил е ова...неможат нашиве телевизии да организираат слично по квалитет натпреварување, па ајде што се нуди нека иде на ТВ. Вака поефтино и поисплатливо им се фаќа.

Сега фали Албански Идол уште и комплетно да биде, а да, и Звезде гранда т.е Драги Вучич со звездите да се појави пак.
Абе и тоа го затекнав на Алсат мислам! :vozbud:

Ј

јовица11

Гостин
Абе и тоа го затекнав на Алсат мислам! :vozbud:
Тоа на Алсат е Star academy (а.к.а Операција тријумф), толку е мизерно што студентите кога шетат по дома зборат со обичен микрофон во рака, и ако некој сака да каже нешто, си го подаваат микрофонот:pos:

Член од
4 мај 2009
Мислења
132
Поени од реакции
3
Тоа на Алсат е Star academy (а.к.а Операција тријумф), толку е мизерно што студентите кога шетат по дома зборат со обичен микрофон во рака, и ако некој сака да каже нешто, си го подаваат микрофонот:pos:
Бар прават нешто..ние вака ќе им се смееме. :tapp:

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Што беше сега тоа во неделата - Хрватскиот Идол, во живо ли беше?
Па нели почнале на РТЛ одамна?

И што е најважно, од рекламата што видов, ова изгледа МИЛИОН пати поубаво визуелно од Бугарскиов, али ете, има во Бугарскиот наши, па затоа го гледаме, али овој е милион пати поубав визуелно

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Што беше сега тоа во неделата - Хрватскиот Идол, во живо ли беше?
Па нели почнале на РТЛ одамна?

И што е најважно, од рекламата што видов, ова изгледа МИЛИОН пати поубаво визуелно од Бугарскиов, али ете, има во Бугарскиот наши, па затоа го гледаме, али овој е милион пати поубав визуелно
Во неделата Идолот не беше во живо, тоа РТЛ го имаше дадено одамна и се многу понапред од она што Сител го дава.

За визуелноста, и мене исто повеќе ми се допаѓа Хрватскиот од Бугарскиот, иако аудициите воопшто не личеа убаво, за разлика од Бугарско-Македонските аудиции.

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Прееска фатив реприза на синоќешното полуфинале на хрватскиов идол на РТЛ.
На сител не сум ни приметила кога даваат, али за џабе е откупено кога нема никаква поврзаност тоа шоу со Македонија.
Но од ова што денес видов само ќе кажам дека неколку скалила поквалитетнен е овој идол од бугарскиот. Тргнувајќи од сцената која е одлична, убава распореденост на публиката, подобар звук, подобри камери, се е подобро, дури и 3-4 пеачи што ги слушнав се поквалитетни музичари.
Во бугарскиот идол она што ги вади се шалите на Фнки и Дони. Друго е далеку под просекот. Ама ние ни толку не знаеме сами да направиме.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Јас сепак мислам дека подобро е да соработуваме со други земји за вакви шоуа, повозбудливо и поинтересно е.
А хрватскиот Идол е класа за Бугарскиот во однос на сцена, пред се

CIL

Член од
21 август 2008
Мислења
750
Поени од реакции
55
Јас сепак мислам дека подобро е да соработуваме со други земји за вакви шоуа, повозбудливо и поинтересно е.
А хрватскиот Идол е класа за Бугарскиот во однос на сцена, пред се
Иако во почетокот не без многу заинтересиран за ова шоу бидејќи немаше македонски преставници во него, сега се почесто го гледам и не пропуштам епизода.

Хрватскиов идол не за една класа туку за три класи е подобар од бугарскиот од повеќе аспекти, а најголема предност се поквалитетните пејачи. Штета што не го даваат во живо па морам да барам информации до каде вистина се стигнати.

Веќе финалето е започнато и останаа уште двајца според мене најдобри кандидати Бојан и Зоран. Сепак според мене Зоран има толку добар глас кој ретко се слуша навистина, според мене Зоран Мишиќ е најдобар и ќе го освои првото место. Од него прв пат ја слушнав песната Jednom kad noc - Opca opasnost и скоро сите песни ги пее подобро од оригиналите.

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Сега почна финалето на Хрватскиот Идол на Сител.

Член од
20 јуни 2009
Мислења
126
Поени од реакции
4
Во Хрватска ова е завршено уште од пред еден месец.
Бојан е победник.

Kajgana Shop

На врв Bottom