Мора со партМер?
Јас сум јарец, во подзнак лав. Како Цацко Конопишки.
Е, сега та месечината не знам во кој знак ми е.
Кој ќе ми кажи нешто за мојата комбинација. Овај огнениот знак во подзнак во последно време ме збунува.
Упорен знак кој го краси традиционалност и малку студен темперамент, но поради присуството на лавот, може да се дефинира како променлив во однесувањето, бидејќи сончевиот лав го прави поприемчив кон луѓето.Нагласена несоборлива природа и моќ за манипулација со пари.Јарецот е прилично скржав, но во судир со лавот како подзнак се случува следново-позајмува на кој ќе стигне, а после се кае што воопшто позајмил, значи работи со противставени принципи.Ако е нагласен знакот, имаш проблем со проценка на карактери-веруваш дека сите се неразумни, и со тоа забораваш дека и самиот понекогаш си таков.Имаш чувство за работа, дисциплина и можеш многу да постигнеш ако правилно се поставиш пред авторитетЗошто Цацко е прескокнат?
Уште мене, уште мене *скока и крева два прсти*!
Па, не може да се каже дека се идеални, но имајќи во предвид дека не ги знам подзнаците, ќе ти кажам општо.Девицата му е интересна на близнакот како појава, таа нејзина тивкост, интелектуална љубопитност и потреба да ги мери сите работи наоколу го фасцинираат, но од друга страна, потребата за разновидност кај близнакот е нагласена и тој може да се најде недоволно активиран и да си најде друга забава. Мажот близнак со девицата може да води бескрајно долги разговори, но хемијата меѓу нив работи само на умствено ниво, што за девицата и не е така лошо, но близнакот сака и флерт, надмудрување и го нервира крутоста на девицата.kakva kombinacija se devica i bliznak...(ne mislam na podznak)
Ne zaebavaj 19.01 ??А на пример сеа ја сум Јарец.
Како да си го дознаам тоа вториот знак?
Роден сум на 19/01/89....ако може по тоа некој да дознае,па нека напише анализа,ко Медеа шо ги пишуваше...ако може де,немора
Интересна,иако мажот риба е променлив и малку интровертен, а водолијата е отворена кон светот.се надополнуваат во поглед на идеализирањето на светот, со единствена разлика што мажот риби е подраматичен и романтично гледа на светот, а водолијата е секогаш верна на доброто и оптимизмот.Имаат и двајцата за што да се грижат, рибата за исполнување на емотивните желби на водолијата, а таа пак за да го воодушевува со својата кретивност, слободоумност и потребата за промени.Складен спој кој носи убави моменти поминати со взаемна почит и љубов.еј зошто мене секогаш ме прескокнувате?? :'(
Ај последен пат пишам КАКВА КОМНИНАЦИЈА Е, ЈАС - РИБИ , ОНА - ВОДОЛИЈА ?