ВагаМал оф-топик но, за стрелец што одговара?
Во принцип, стрелецот како огнен знак си одговара со другите огнени знаци, т.е лав и овен, и со воздушните знаци, т.е близнаци, вага и водолија.Ова е онака општо, за подетални информации треба да се види натална карта, планети, куќи, бла бла...Мал оф-топик но, за стрелец што одговара?
http://horoskop.hr/natalna-karta еве онлајн натална карта некој постираше овде и направив и ништо не разбирам.Како се чита и толкува тоа?Во принцип, стрелецот како огнен знак си одговара со другите огнени знаци, т.е лав и овен, и со воздушните знаци, т.е близнаци, вага и водолија.Ова е онака општо, за подетални информации треба да се види натална карта, планети, куќи, бла бла...
Мислиш дека некој верува во тоа? Чисто од радозналост и за тепање време некои луѓе пратат.Абе каков хороскоп лаги со опашки се тоа Пример да речеме во Македонија има 100 000 луѓе шо се риби во хороскоп и сеа тоа што го пишува се однесува до сите нив божем ист живот имаат
Да, така е. Имам слушнато дека влијаеле подзнаците (мижи митко да ти баам) но мене не ми е точно ни тоа што ми го пишува за знакот, ни пак за подзнакот. Инаку, подзнак сум скорпија (така ми има кажано мајка ми, јас не знам како се проверува тоа).Абе каков хороскоп лаги со опашки се тоа Пример да речеме во Македонија има 100 000 луѓе шо се риби во хороскоп и сеа тоа што го пишува се однесува до сите нив божем ист живот имаат
Многу убаво и точно напишано,поздрав.Уфф ама сте сите фраери и заебани па не верувате во хороскоп
Иако е научно поткрепено, тоа ти е ко да не веруваш во гравитација ама таа пак работи без разлика вие што мислите.
Место напразно да се куропецате користете го мозокот малку да размислувате креативно, знам дека е тешко ама само малку.
Секој ден е различен нели, луѓето се различни, сонцето, ветерот времето, движењето на планетите се тоа влијае врз нашата планета и влијае на нас.
Нормално е луѓето што се родени во Јануари да се разликуваат од луѓето што се родени во Март.
Луѓето ги запишувале овие работи и дошле до заклучок дека сепак раѓањето во одреден период од месецот годината и слично влијае врз како ние реагираме врз светот и тој врз нас. Не постои јарец кој не е аналитичен, или мрчатор, или пак рак кој што не е максимално емотивен и носталгичен.
Хороскопот е огледало на тоа кој сме и какви сме, не е за предвидување на иднината.
Звездите кажуваат но не одлучуваат, ние одлучуваме.
http://www.astro.com/Сега и да прашам,
Има ли некој што знае натална карта да прави?
Не е важно дали е профи или аматерски, само ме интересира.