Хороскоп, хороскопски знаци (општо)

Што сте во хороскоп

• Вкупно гласачи
    1.376

LGBT

Weird
Член од
20 јули 2011
Мислења
329
Поени од реакции
157
Мал оф-топик но, за стрелец што одговара?

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Мал оф-топик но, за стрелец што одговара?
Во принцип, стрелецот како огнен знак си одговара со другите огнени знаци, т.е лав и овен, и со воздушните знаци, т.е близнаци, вага и водолија.Ова е онака општо, за подетални информации треба да се види натална карта, планети, куќи, бла бла...

С

сашенко

Гостин
Во принцип, стрелецот како огнен знак си одговара со другите огнени знаци, т.е лав и овен, и со воздушните знаци, т.е близнаци, вага и водолија.Ова е онака општо, за подетални информации треба да се види натална карта, планети, куќи, бла бла...
http://horoskop.hr/natalna-karta еве онлајн натална карта некој постираше овде и направив и ништо не разбирам.Како се чита и толкува тоа?

Член од
31 мај 2011
Мислења
1.424
Поени од реакции
789
Абе каков хороскоп лаги со опашки се тоа :D Пример да речеме во Македонија има 100 000 луѓе шо се риби во хороскоп и сеа тоа што го пишува се однесува до сите нив божем ист живот имаат :pos::pos::pos:

С

сашенко

Гостин
Абе каков хороскоп лаги со опашки се тоа :D Пример да речеме во Македонија има 100 000 луѓе шо се риби во хороскоп и сеа тоа што го пишува се однесува до сите нив божем ист живот имаат :pos::pos::pos:
Мислиш дека некој верува во тоа? Чисто од радозналост и за тепање време некои луѓе пратат.

Член од
17 јуни 2010
Мислења
40
Поени од реакции
2
Јас сум Бик со подзнак Бик , ако може некоја информација?? :D

S

Shellshock nam67

Гостин
лично не верувам многу о хороскоп ама сепак има нешто што сепак е веродостојно пример карактерите на хороскопските знаци и те како се точни.
и кој комбинација со кој хороскопски знак одговара за врска или брак.

LGBT

Weird
Член од
20 јули 2011
Мислења
329
Поени од реакции
157
Да, така е. Имам слушнато дека влијаеле подзнаците (мижи митко да ти баам) но мене не ми е точно ни тоа што ми го пишува за знакот, ни пак за подзнакот. Инаку, подзнак сум скорпија (така ми има кажано мајка ми, јас не знам како се проверува тоа).

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Уфф ама сте сите фраери и заебани па не верувате во хороскоп :pos:
Иако е научно поткрепено, тоа ти е ко да не веруваш во гравитација ама таа пак работи без разлика вие што мислите.

Место напразно да се куропецате користете го мозокот малку да размислувате креативно, знам дека е тешко ама само малку.

Секој ден е различен нели, луѓето се различни, сонцето, ветерот времето, движењето на планетите се тоа влијае врз нашата планета и влијае на нас.
Нормално е луѓето што се родени во Јануари да се разликуваат од луѓето што се родени во Март.
Луѓето ги запишувале овие работи и дошле до заклучок дека сепак раѓањето во одреден период од месецот годината и слично влијае врз како ние реагираме врз светот и тој врз нас. Не постои јарец кој не е аналитичен, или мрчатор, или пак рак кој што не е максимално емотивен и носталгичен.
Хороскопот е огледало на тоа кој сме и какви сме, не е за предвидување на иднината.
Звездите кажуваат но не одлучуваат, ние одлучуваме.

S

Sasha

Гостин
Уфф ама сте сите фраери и заебани па не верувате во хороскоп :pos:
Иако е научно поткрепено, тоа ти е ко да не веруваш во гравитација ама таа пак работи без разлика вие што мислите.

Место напразно да се куропецате користете го мозокот малку да размислувате креативно, знам дека е тешко ама само малку.

Секој ден е различен нели, луѓето се различни, сонцето, ветерот времето, движењето на планетите се тоа влијае врз нашата планета и влијае на нас.
Нормално е луѓето што се родени во Јануари да се разликуваат од луѓето што се родени во Март.
Луѓето ги запишувале овие работи и дошле до заклучок дека сепак раѓањето во одреден период од месецот годината и слично влијае врз како ние реагираме врз светот и тој врз нас. Не постои јарец кој не е аналитичен, или мрчатор, или пак рак кој што не е максимално емотивен и носталгичен.
Хороскопот е огледало на тоа кој сме и какви сме, не е за предвидување на иднината.
Звездите кажуваат но не одлучуваат, ние одлучуваме.
Многу убаво и точно напишано,поздрав.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Сега и да прашам,
Има ли некој што знае натална карта да прави?

Не е важно дали е профи или аматерски, само ме интересира.

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.758
Поени од реакции
5.032
Сега и да прашам,
Има ли некој што знае натална карта да прави?

Не е важно дали е профи или аматерски, само ме интересира.
http://www.astro.com/

Основата на натална карта ќе ја добиеш тука , регистрирај се само.Ако си пробал со астро.ком ондак тоа ти е за гага.
За детален извештај како совети за иднината и прецизни транзити , како и покомлицирани работи - шо треба да си ги знаш само ти и астрологот - секаде се наплаќа.
Јас аматерски тумачам неколку години натални карти од аспект на ведската астрологија,па ако не си задоволен од овие free по нетов, прати пп - коа ќе ме акне Нептун :pos:ќе се фатам за работа.

Kajgana Shop

На врв Bottom