Хороскоп, хороскопски знаци (општо)

Што сте во хороскоп

• Вкупно гласачи
    1.373
Член од
26 јануари 2009
Мислења
12.010
Поени од реакции
18.817
Не сите, ама повеќето...
Убавината кај Овенот е високата самодоверба,ама кај повеќето преминува во дрскост и ароганција.Имаат претерана егоцентричност и немање никаков обзир за останатите луѓе.
Автоматски споено мислење:

И да и не.
Повеќе е исфорсирано ваквото мислење, отколку што е навистина така.
Не можеш сите луѓе само по знакот да ги цениш. Во ведска астрологија да речеме месечината е побитна од знакот или сонцето. Сончевиот знак е како околината те восприема, додека месечината си вистинскиот ти од внатре. Подзнакот е школката или каков прв впечаток оставаш, north node е каков сакаш да бидеш што подеднакво има улога врз формирање на карактерот на човекот. Па ако да речеме си земјен знак со 6 - 7 fire placements во натална карта повеќе ќе се понашаш ко огнен знак него ли ко земјен знак.

Член од
21 мај 2021
Мислења
787
Поени од реакции
1.650
Не можеш сите луѓе само по знакот да ги цениш. Во ведска астрологија да речеме месечината е побитна од знакот или сонцето. Сончевиот знак е како околината те восприема, додека месечината си вистинскиот ти од внатре. Подзнакот е школката или каков прв впечаток оставаш, north node е каков сакаш да бидеш што подеднакво има улога врз формирање на карактерот на човекот. Па ако да речеме си земјен знак со 6 - 7 fire placements во натална карта повеќе ќе се понашаш ко огнен знак него ли ко земјен знак.
Точно.Оваа работа е многу покомплексна отколку што можеме да замислиме.

Член од
22 декември 2023
Мислења
230
Поени од реакции
214
Јас сум рак подзнак овен знае некој нешто за оваа контрадикторност не е лесно да си јас да знаете :( се понашам ко овен директно ладно своеглаво а во душата плачкото вечен и паталецот рак:( никој неможе да верува дека сум рак само тие што ме знаат подобро јас ма филм плачам урлам луѓеее а кога ќе ми се спротистави некој а знам дека сум во право бегај ми од сенката е ајде де природата се создала па така и мене ај кажете ми повеќе за ова рак/овен ако знае некој

Член од
21 мај 2021
Мислења
787
Поени од реакции
1.650
Јас сум рак подзнак овен знае некој нешто за оваа контрадикторност не е лесно да си јас да знаете :( се понашам ко овен директно ладно своеглаво а во душата плачкото вечен и паталецот рак:( никој неможе да верува дека сум рак само тие што ме знаат подобро јас ма филм плачам урлам луѓеее а кога ќе ми се спротистави некој а знам дека сум во право бегај ми од сенката е ајде де природата се создала па така и мене ај кажете ми повеќе за ова рак/овен ако знае некој
Овоа е една од најконтрадикторните комбинации во хороскопот.Исто и Риби со подзнак Овен.
Ако доминират негативните карактеристики од двата знаци, оф леле мајко ќе биде работава.Господ нека ти е на помош во таков случај.:D
Ракот во крајната екстремна фаза на емоциите станува хистеричен и неподнослив, а Овенот агресивен, арогантен и избувлив.

Член од
14 август 2018
Мислења
4.730
Поени од реакции
10.451
Пробав натална карта на нет..
Ме избуни! Триста планети, куќи, аспекти..
Па од толку работи сигурно да ќе се трефне неш!
Сега знам и помалку од претходно :ROFLMAO:
Бар за риби е генералното е горе-долу точно.

IMG_1904.png
Ако некој разбере повеќе.. бујрум:D

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.492
Поени од реакции
9.479

Прегледај го приврзокот 410852
Ти си риба во хороскоп?

Имав една книга за натални карти, ја најдов исфрлена некаде и забегав ептен со проучвање и од дома ми ја исфрлија :( Може сега ќе знаев да правам натални карти.

Член од
14 август 2018
Мислења
4.730
Поени од реакции
10.451
Ти си риба во хороскоп?

Имав една книга за натални карти, ја најдов исфрлена некаде и забегав ептен со проучвање и од дома ми ја исфрлија :( Може сега ќе знаев да правам натални карти.
Па може да се зезаме до утре сабајле..
Али баш пред недела-две колешки на раб правеа муабет за некој што правел натални карти!
Едино шо запамтив е дека грдни пари заработувал :eek:

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.492
Поени од реакции
9.479
Па може да се зезаме до утре сабајле..
Али баш пред недела-две колешки на раб правеа муабет за некој што правел натални карти!
Едино шо запамтив е дека грдни пари заработувал :eek:
Па за тоа ти велам. Ќе имав пари, муштерии.. Ама ми ја фрлија, а тек почнав да навлегувам во куќите, кој што како е во нив и нивното значење.

Член од
22 декември 2023
Мислења
230
Поени од реакции
214

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.773
Поени од реакции
2.913

Прегледај го приврзокот 410852
Оф леле, за тумачење што некој наплаќа 50 евра, ти ваму бараш бесплатно багатела тумачење, е нече мочи другарче :icon_lol:

Емоциите ти се месечината, кој знак си во месечина?
Инаку претставуваш рак, делуваш однадвор смирена, емотивна и фамилијарно ориентирана, а всушност си раздразлива, со краток фитиљ, експлозивна и агресивна. Погодив нешто? :D

Член од
22 декември 2023
Мислења
230
Поени од реакции
214
Оф леле, за тумачење што некој наплаќа 50 евра, ти ваму бараш бесплатно багатела тумачење, е нече мочи другарче :icon_lol:

Инаку претставуваш рак, делуваш однадвор смирена, емотивна и фамилијарно ориентирана, а всушност си раздразлива, со краток фитиљ, експлозивна и агресивна. Погодив нешто? :D
Месечина ми е во вага

Да баш значи рак подзнак овен месечина во вага сите три кардинални изгубљени случај сум ти јас ветрови ме дуваат :D

Член од
14 август 2018
Мислења
4.730
Поени од реакции
10.451
Aj ne prasvam dali ste normalni, ali seriozni ste be so ova horoskopote :cautious:
Ја знаеш таа “Немал ѓаволот работа..”?

Само што не сум се залетал на таков да му дадам 50€ :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom