Хороскоп, хороскопски знаци (општо)

Што сте во хороскоп

• Вкупно гласачи
    1.375
Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
ТОООООО хахахаха...а што си ти? ;)
Јас од групата на вистински пријатели ;)

Ама грев ми падна, нема кој да ве брани Стрелците и Овните...за Рибите, како ќе ги прифати, променливи се, во лошотија и добрина :D

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.171
Поени од реакции
13.781
Јас од групата на вистински пријатели ;)

Ама грев ми падна, нема кој да ве брани Стрелците и Овните...за Рибите, како ќе ги прифати, променливи се, во лошотија и добрина :D
видиш ти како си знаеш. брани ги зашто ако се најдеш по грешка од другата страна опасни се :P

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
видиш ти како си знаеш. брани ги зашто ако се најдеш по грешка од другата страна опасни се :P
Од Шкорпија никој не е поопасен, ама ајде нека ти биде :P
Овните и Стрелците се бучни и експлозивни, ама брзо и им проаѓа и не се осветољубиви. Ама Шкорпиите...леле мори мајко! :sneaky:

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Овните и Стрелците се бучни и експлозивни, ама брзо и им проаѓа и не се осветољубиви. Ама Шкорпиите...леле мори мајко! :sneaky:
Јас сум скорпија во подзнак и сум многу осветољубива. Едно дете ми ги зимаше играчките во градинка и ден-денес му спремам одмазда. :sneaky:

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.171
Поени од реакции
13.781
значи сеуште немам сретнато личност што има поинакво мислење за шкорпиите, вклучувајќи ги шкорпиите хахахахахаха

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
значи сеуште немам сретнато личност што има поинакво мислење за шкорпиите, вклучувајќи ги шкорпиите хахахахахаха
Кој признава, пола му се додава ;)

Ај, да не биде дека ги оцрнуваме, ова донекаде ги "вади" ...

@leandra, дај кажи колку сте емотивци и осетливи :D

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
да се разбереме! овенот е дарежлив и великодушен! а...и најубав :P
Вага

Љубезна кон сите што ги запознава. Негува единствен изглед. Грижлива личност. Може да предизвика хаос, но ако сака може и да го спречи. Верен пријател од почеток до крај.

Да се разбереме :icon_mrgr:

Плавоока да те прашам во Месечина сум Скорпија а во подзнак сум водолија, хороскоп Вага :pipi: Твое мислење да слушам за мојата комбинација. Бидејќи навистина доста се разбираш баш би сакал да добијам мислење...доколку можеш секако.

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.171
Поени од реакции
13.781
@Plavooka па што не кажеш дека имаш нешто да споделиш со мене за една овца во подзнак лав а месечина мислам рак....како се бараше тоа? femina? :)[DOUBLEPOST=1393414041][/DOUBLEPOST]еве уште еден вид на хороскоп, комбинација од твојот хороскопски знак со кинескиот хороскоп :)
http://puls24.mk/zanimlivosti/horoskop/otkrite-go-vasiot-vistinski-znak-ova-e-najverodostojniot-horoskop

Последно уредено:

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Го отворив линкот за комбинација од хороскопскиот знак со кинескиот и излегов професор. Вага - хороскоп комбинација со кинескиот поточно Куче излегува следново: Професор. Го прочитав текстот околу 90% е точен поточно она ладнокрвен и не сум баш многу но сепак ете има некој дел во мене...
1.jpg

Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.059
Поени од реакции
2.684
Аиии зашо бе ја отворив темата и зашо се од ова е точно за мојот карактер?
И зашо се замарам со хороскоп? :unsure:

lightshot.jpg

Kajgana Shop

На врв Bottom