коцка
Curiouser and curiouser!
- Член од
- 12 јули 2005
- Мислења
- 7.171
- Поени од реакции
- 13.781
да се разбереме! овенот е дарежлив и великодушен! а...и најубав
да се разбереме! овенот е дарежлив и великодушен! а...и најубав
ТОООООО хахахаха...а што си ти?
Јас од групата на вистински пријателиТОООООО хахахаха...а што си ти?
видиш ти како си знаеш. брани ги зашто ако се најдеш по грешка од другата страна опасни сеЈас од групата на вистински пријатели
Ама грев ми падна, нема кој да ве брани Стрелците и Овните...за Рибите, како ќе ги прифати, променливи се, во лошотија и добрина
Од Шкорпија никој не е поопасен, ама ајде нека ти бидевидиш ти како си знаеш. брани ги зашто ако се најдеш по грешка од другата страна опасни се
Јас сум скорпија во подзнак и сум многу осветољубива. Едно дете ми ги зимаше играчките во градинка и ден-денес му спремам одмазда.Од Шкорпија никој не е поопасен, ама ајде нека ти биде
Овните и Стрелците се бучни и експлозивни, ама брзо и им проаѓа и не се осветољубиви. Ама Шкорпиите...леле мори мајко!
значи сеуште немам сретнато личност што има поинакво мислење за шкорпиите, вклучувајќи ги шкорпиите хахахахахахаОд Шкорпија никој не е поопасен, ама ајде нека ти биде
Овните и Стрелците се бучни и експлозивни, ама брзо и им проаѓа и не се осветољубиви. Ама Шкорпиите...леле мори мајко!
Кој признава, пола му се додавазначи сеуште немам сретнато личност што има поинакво мислење за шкорпиите, вклучувајќи ги шкорпиите хахахахахаха
Вагада се разбереме! овенот е дарежлив и великодушен! а...и најубав
femina.mkА како бе се наоѓа подзнакот?