BOBI_KOSA
Ишишан, Заклан
- Член од
- 16 април 2008
- Мислења
- 359
- Поени од реакции
- 9
добри хорор филмови кои ги изгледав оваа недела:
Clockwork Orange
Знајт знајт че кажит :nesvest::icon_conf
Размисли малце шо да кажиш... и че кажиш.
добри хорор филмови кои ги изгледав оваа недела:
Clockwork Orange
Знајт знајт че кажит :nesvest::icon_conf
Размисли малце шо да кажиш... и че кажиш.
Приказната е супер , последната сцена кога на врата на тој стариот ќе му се појават демоните е ШЛАГ на тортата.Сосема солиден хорор (добар) има одлична оцена на ИМДБ за еден хорор филм, истиот е составен од неколку кратки приказни. Мене лично ми се допадна.
паранормал го сметаш за ремек дело?Сигурно Паранормал Активити му е омилена комедија на момаков ...
А прочита ти негде да напишав ремек дело или нешто се устручаваш овде па ќе не учиш ? ...паранормал го сметаш за ремек дело?
Correct.Gledam horor filmovi 12-13 godini.. Paranormal activity e eden od najsmesnite sto sum gi gledal, vrska nema
Само првиот дел! после серијалот падна во квалитет.Luge, imam primeteno deka SAW od poveketo e smetan kako film so obicni masakri jezivi za gledanje i nisto poveke, spored mene, PILA e eden od najteskite psiholoski filmovi so odlicna tematika, kulminacija na visoko nivo i seuste neotkrien rasplet, film koj te tera da go pratis so interesiranost zaradi nastanite, se se sluciva so pricina, za mene NO. 1
House of The Devil (2009)Препорачајте некој добар хорор кој ќе ме извади од памет, вечер да го гледам со девојками......ама добар филм кој ке не потресе.
Речи сакам да ја фатам за дунде, не врти од околу.Препорачајте некој добар хорор кој ќе ме извади од памет, вечер да го гледам со девојками......ама добар филм кој ке не потресе.
Досаден ќе им биде, нема да се концентрираат на филмот. Уствари тоа е финтатаHouse of The Devil (2009)
OMG OMGРечи сакам да ја фатам за дунде, не врти од околу.
Schhh, не се нервирајOMG OMG