добри хорор филмови кои ги изгледав оваа недела:
Clockwork Orange
Знајт знајт че кажит :nesvest::icon_conf
Размисли малце шо да кажиш... и че кажиш.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
добри хорор филмови кои ги изгледав оваа недела:
Clockwork Orange
Знајт знајт че кажит :nesvest::icon_conf
Размисли малце шо да кажиш... и че кажиш.
Сосема солиден хорор (добар) има одлична оцена на ИМДБ за еден хорор филм, истиот е составен од неколку кратки приказни. Мене лично ми се допадна.
паранормал го сметаш за ремек дело?Сигурно Паранормал Активити му е омилена комедија на момаков ...
паранормал го сметаш за ремек дело?
Gledam horor filmovi 12-13 godini.. Paranormal activity e eden od najsmesnite sto sum gi gledal, vrska nema
Luge, imam primeteno deka SAW od poveketo e smetan kako film so obicni masakri jezivi za gledanje i nisto poveke, spored mene, PILA e eden od najteskite psiholoski filmovi so odlicna tematika, kulminacija na visoko nivo i seuste neotkrien rasplet, film koj te tera da go pratis so interesiranost zaradi nastanite, se se sluciva so pricina, za mene NO. 1![]()
Препорачајте некој добар хорор кој ќе ме извади од памет, вечер да го гледам со девојками......ама добар филм кој ке не потресе.![]()
Речи сакам да ја фатам за дунде, не врти од околу.Препорачајте некој добар хорор кој ќе ме извади од памет, вечер да го гледам со девојками......ама добар филм кој ке не потресе.![]()
House of The Devil (2009)
OMG OMG![]()