Хорор филмови

Kiro Hametovski

Sniffericious
Член од
11 декември 2005
Мислења
1.685
Поени од реакции
43
петок 13 има повеќе делови и колку што знам доста е стар а мене ич не ми е страшен , можда тогаш тоа им било страшно, сеа многу побујна фантазија имаат режисериве

astrion

REBEL
Член од
15 ноември 2005
Мислења
792
Поени од реакции
18
WOW Storm of the centary sega ja procitav sodrzinata, Divajn ne mi prai taka sega,me fati merak da go gledam vecer,mi stoi zaeban film,nemam gledano nesto slicno
A small village off the mainland is about to receive a huge winter storm. It won't be just another storm for them. A strange visitor named Andre Linoge comes to the small village and gives the residents havoc. He knows everything about them, and when he tells the truth about one of them, that person denies it. The town constable, Mike Anderson, tries to keep everyone in check with the huge storm and Linoge. Linoge keeps telling the people, "Give me what I want and I will go away"...:icon_eek:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
VMRO напиша:
Go gledav SAW i prviot i vtoriot..sega ocekuvam tret, zatoa sto vtoritot taka zavrsi! :)

Divine...... Storm of the century go simnav da go gledam... ama koga vidov deka trae 4 saati, se otkazav za drug den koga ke bidam po sloboden. :)

Inace i ja go otupev so The Exorcism of Emily Rose.....glejte go luge....nema da se pokaete nikogas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
И јас се мислев дали да го гледам кога ми кажаа дека е 4 часа ... ич нема да ти е досадно верувај ... нема ни да приметиш и нема да ти се доволни, па ќе бараш уште! :cuc:

Иначе избришав две мислења ... знаете и зошто:)

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
astrion напиша:
Linoge keeps telling the people, "Give me what I want and I will go away"...:icon_eek:
Мх, мх, мх ... клучен момент е тоа ... и да знаеш дека има зошто да те фаќа мерак ... :je:

ВМРО

Loved By Few, Hated By Many, Respected By All
Член од
12 септември 2005
Мислења
1.863
Поени од реакции
26
Ke go gledam...samo da mi zavrsi posledniov ispit na 23 .... ovie bugarive ште ме ск'сат на испит ако не се подготвја както требва :)

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
The_Grim напиша:
A be vidi sea..ima razlika od horor do horor...zavisi samo od toa koj kako ja svakja poentata na ovoj zbor...primer za mene ne e horor da gledam kako nekoj tip se davi vo krv dodeka e rastegnuvan na sprava za macenje i poleka so skalpel mu gi otstranuvaat ekstermitetite...toa e glupost i bolest...za mene vistinski horor pretstavuva nesto na primer sto ne go gledas ama znaes deka e pred tebe i ceka pogoden moment da ti skokne i na gaz da padnes...film vo koj ima misterii, duhovi(sto ne gi gledas ama znaes deka se tuka) i sl...bas vcera gledav dobar horor...13 Ghosts...dobro filmche...jas kazav za site sto sakaat dobar horor...togas treba da gledaat Blair Witch Project I i II...e toa ti e najbolji horor film EVERMADE...za site sto sakaat bez dusa da ostanat GLEDAJTE GO!!!
За ова ти давам рака

The_Grim

Acid Nightmare
Член од
22 ноември 2005
Мислења
1.501
Поени од реакции
24
Мотокултиваторче напиша:
Абе за кецот неам зборови, али двојката е срање според мене.....иначе вистинит случај беше кецот така!?

Ne e vistinski....se zborese toa taka na pocetokot zaradi publicitet i zaradi pogolema zarabotuvacka...ali posle priznaa deka se bilo izrezirano..

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Блер вич проџект го имам гледано кецот ама некако не ми беше многу страшен.Иначе имам пародија од него и се вика The Blair thumb-човечињата се палци и се движат такви низ шумата,закон е еј,јас сум се згазил од смеење

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Го гледал некој филмот The Boogyman. Филмот не изгледа толку добро ама приказната и обработката е добра. Го има филмот тоа што му е потребно на еден хорор

Harry Potter

Imperius
Член од
14 септември 2005
Мислења
2.551
Поени од реакции
1.547
ako sakate zabegani filmovi:

Dead Man Walking
Down Of The Dead

Kiro Hametovski