ВМРО
Loved By Few, Hated By Many, Respected By All
- Член од
- 12 септември 2005
- Мислења
- 1.863
- Поени од реакции
- 26
Bas sega barav na net za kecot...ne e vistinski slucaj...eve ti i sajt http://www.burkittsville.com/
Многу, многу добар!astrion напиша:Читам нешто Американците ногу го фалат The Exorcist не ми е гледан има ли некој шо му е гледан да потврди дали е стварно добар?
go gleav i jas ova ne od pocetok, sepak mnogu jezivo bese, posebno toa vo podrumot so oganotМотокултиваторче напиша:Баш пред некој ден глеав документарец на Дискавери "The haunted house in Connecticut". Имаше филмувани сцени, вистинска случка и многу сум се наежил, многу беше језиво коа ги глеав луѓето као плачат....се глеаше дека имаат многу преживеано! Иначе имаше нешо врска со демони и Exorcism....многу јако!
Не е некој боза досаден,има содржина или?VMRO напиша:Dark Water e drama/horor ..... jas go gledav. Vredi da se gleda.
Dark Water го глеав пред некое време... Вреди да се види, не е нешто екстра посебен и оригинален филм, али добар е.astrion напиша:Сега го изгледав Куќа од восок(house of wax) специфичен хорор,забегуват типчињата во напуштен мал град од восок и... , имам уште два после ке ги гледам појма немам дали се добри едниот се вика The last sign a другиот Dark Water има до сабајле да уживам :je:
ОК, не ми го кажувај ке видам дали ке ми заличи на некој предходен хорор,а за крај имам еден акција ногу го фалат Б-13,мафијашки пресметки,ногу бил јак,али хорор си е хорорMarthaGraham напиша:Dark Water го глеав пред некое време... Вреди да се види, не е нешто екстра посебен и оригинален филм, али добар е.
Да не ти кажувам за што се работи, мене малце ме потсеќа на еден друг ептен познат хорор, ќе си видиш уствари сам.
Незнам не ми е познат по име а и гледам на интернет не го знам,супер,ке си го гледам тие денови и + трилер како шо сакам,фала Дивајнdivine напиша:Добар е Dark Water ... секако вреди да се гледа, иако како што кажа Марта, не е некоја нова приказна
Иначе знам дека ја отупев со Storm of the Century ама па зарем никој не го гледал???
Go gledav SAW i prviot i vtoriot..sega ocekuvam tret, zatoa sto vtoritot taka zavrsi!astrion напиша:ОК, не ми го кажувај ке видам дали ке ми заличи на некој предходен хорор,а за крај имам еден акција ногу го фалат Б-13,мафијашки пресметки,ногу бил јак,али хорор си е хорор
А за ВМРО имам еден добар хорор ПИЛА(SAW) нема до крајот да сватиш кој ги ебе у мозок