Хорор филмови

*P|nK_G|rL*

~Pretty in Pink~
Член од
21 мај 2006
Мислења
761
Поени од реакции
5
Ne gi sakam vakviot tip na filmovi, no ne se plasam da gi gledam. Porano nemozev da smislam horor film. No koga sum so drustvo, normalno deka nema da se bunam. Gi gledam, ama ne gi sakam.

Член од
20 мај 2006
Мислења
51
Поени од реакции
0
I zaboraviv da kazam za Grudge nekoj spomna ovde deka se pobolil od smeenje. I jas prviot pat go gledav na kino snimka i se smeev mnogu,ama posle go gledav na dvd snimka i na saraund i navistina taka me strese malku,(ama samo malku), ima jaki efekti,pa zatoa ako ne ste go gledale ovoj film gledajte go na saraund za da go dolovite vistinskiot efekt.

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Grudge има така некои сцени малце да те сепнат, иначе не е страшен ич. Прстен 1 е добро смислен со добра приказна. Мој фаворит е Тексашкиот масакр со моторна пила, а и The exorcizm of Emily Roze стварно ме потресе. Сеа пред некој ден го глеав The Amithyville Horror и не е лош филмот, онака, ок е.А Петок 13 е најстар и најглуп филм на сите времиња. Уопште не страшен, досаден е. Land of the dead има онака добри ефекти и зомбите се стварно спуки. Јас сум голем лјубител на хорор филмови ама слабо се наоѓа добар хорор што стварно ќе те уплаши...

Гогото

MYSTIQUE
Член од
14 јуни 2006
Мислења
139
Поени од реакции
2
GRUDGE ми е некако промашен, побале да ја преработат кинесакта верзија ама не успеале..го имам и на кинески филмот и дефинитивно е подобар од американскиот но во суштина филмот е досаден...

А поради тоа што ги пратам филмовиве како искачаат буквално сите, сватив дека секој ден искача по еден хорор од понискобуџетниве компании...

За добар хорор се сложувам за Texas Chainsow... тоа е филм за сараунд... Иначе ми се допадна и Wrong Turn, а незнам дали некој го има гледано House of 1000 corpses на Rob Zombie, филмот е ептен језиф и ептен глуп

Lucifer

Devil in a females body
Член од
7 мај 2006
Мислења
300
Поени од реакции
1
"Wrong Turn" e epten "Vrisok" ebate,a i House of...(drn drn)go iam gleano i nafting.Nekoj go spomna Fear dot com,filmot e od pocetokot onaka ok ali zoso sekoj so ke smisli prikazna mora da ja usere so grozotii,krvovi i staf.Inace moj favorit e "Cary",tipkata e psihopatka(ko mene:).Ima horori kao psycho(ne, ne mislam na AMERICAN PSYCHO mislam na PSYCHO),candyman i sl.od postarite so mi se dragi(ne zatoa sto se strasni-poso ne se)a i od novive(da recam)Potstanar(samo epten pred kraj go usrale-pred bolnicata),Bloody Mary,onoj so bliznacite ne mi tekvit imeto ali neso edniot bese pice a drugiot ne i na kraj piceto ispaga psycho.Ne razbiram so se palite na Grudge ili Boogymanor ,Amitvil mnogu mi se Vilige.Darkness(ima prikazna ali malce ja vidoizmenile legendata za sedmiot sin na sedmiot sin t.e. ja ukakale od nedovolna informiranost po me) i Darkness falls(posebno ovoj)isto mi se dragi no povtorno ne se strasni.Iam izgleano mnooooooooogu horrori navistina mnogu use od tri godini gledav eden vo koj na decata im svetea ocite i bese uff lele ali toj kako prv mi bese najstrasen potoa otrpnaf.
Luge kazuvajte strasen psiho kakov bilo ali da te plasi,ali ne House of Wax poso epten mi e Half Light(nemaat niso zaednicko samo "stravot"po zavrsetokot koj sekako otsustvuva).Sakam nekoj da kakam v gaki(iako mizlam deka nema takvi)MI TREBA DOZA!!!!!!!!!!!!!!!

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.750
Поени од реакции
5.003
Koga jagninjata ke stivnat e dobar film .....
isto taka i Poltergajs

^SaW^

^K^B^
Член од
2 јуни 2006
Мислења
892
Поени од реакции
1

Ексорцисмот на Емили Роус

Sekako Saw....i mnogu drugi

tha CaspeR

NV.mk
Член од
1 мај 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
162
Најбољи хорори што сум ги гледал:

Saw 1 i 2 (ovoj e bolje)

The amityvile horor

Exorcizam od Emily Rose

после добри се и:

House of Wax

Тексашкиот масакар со моторна пила

Ring 1 i 2

и т.н.

N

Nen@d

Гостин
Иначе обожавам хорор филмови.

The Exorcist
The Exorcist: The Beginning

Saw I
Saw II

The Exorcism of Emily Rose

Blair Witch Project I
Blair Witch Project II

The Ring I
The Ring II

The 13th Ghost
Ghost Ship
House of Wax
Wrong Turn

Ного ми се глупи и дури смешни "хорорите" сo вампире и чудовишта. Ептен нереално.

gad

Член од
10 мај 2006
Мислења
50
Поени од реакции
1
:cuc::cuc::cuc: Descent
Sekoja cest. :bravo:
Mi trebase vreme da se priviknam na temnica otkako go gledav. A horori jadam za dorucek.

gad

Член од
10 мај 2006
Мислења
50
Поени од реакции
1
[/quote]
Po golem horor od ovaa gore da ja vidis na film e da ja vidis u realnost!
Abe ovaa bivsa mi e!!! :ija::ija::ija::ija::ija:

Гогото

MYSTIQUE
Член од
14 јуни 2006
Мислења
139
Поени од реакции
2
Harry Potter напиша:
odvaj cekam nekoj horor pri raka da mi doe! Adrenalin se pokacuva, srce ti lupa, neizvesno e... :icon_cool ama najmnogu gi sakam onie realisticnite horori, vo koi ubiecot e od krv i meso

najomilen od site: The Scream Trilogy

potoa:

I know what you did last summer
I still know what you did last summer

Urban Legends
Urban Legends 2

Friday the 13th

Halloween

Nightmare on Elm Street

Scary Movie :pos:
Абе I still know what you did last summer филмот не е пародија....?!?!?
Ако не се лажат филмот ептен нееее хорор - лоша комедија...да:tv:

Член од
15 јули 2006
Мислења
28
Поени од реакции
0
The Shining од мајстор Кјубрик филм филм и пол море два.

Angel Heart од Паркер.

А и Егзорсистите не се лоши , за првио кажано е се, на форумов гледам на некој му е смешен недоволно страшен, Фридкин филмот го сниме според новелата на W.P.Blatty и тоа го сработе мајсторски а потоа филмот стана мустра за иљадници други.
Поздрав од Пазузу.

Attachments

Kajgana Shop

На врв Bottom