Сеа ќе се надмудруваме ? Иначе за твоја информација, АГО значи "Anger of Genius Overlord".DuFFy напиша:Ме интересира дали вие шо толку го обожавате Аго знаете шо му значи името ....значи
Што значи АГО ??..
АГО му е кратенка од презимето АГОвски а иначе му значи:DuFFy напиша:Ме интересира дали вие шо толку го обожавате Аго знаете шо му значи името ....значи
Што значи АГО ??..
ep aposo n eznaes, ne pisuaj. toa bi mu doslo kako ja da zboram za rok ili metal a nemam veze sum slusnal samo 2 3 pesnigreeny666 напиша:ретко кои рапери вредт у македонијава
rns поштуем
друго на памет
па...............не
Da se razbereme toa na Vrcak ne e rap toa e muzika za osmooddelenki i ajvaniStef:] напиша:toni zen i vrcak se najdobri vo makedonija
E vaka da ti kazam pravo odamna ne sum se iznasmealitar pejo напиша:Da se razbereme toa na Vrcak ne e rap toa e muzika za osmooddelenki i ajvani
A i na Edo majka dobra zabava naprai.Malce falese nekoj da mu se kaci i da go zatepa na scenamary_jane напиша:тони зен...РАП?!?!?! дај те молам, шо му се лириките? скопје мојот град-је је јееаа у маракана летоска доаѓаше секоја среда демек со бендов нешо добро стоеле па ќе праеле наступи у стилот на рап енд ролл?? и нормално секоја среда после еден саат коа почнуеше неговиот настап,маракана се празнеше и не остануваше живо пиле
или врчак РАП?!?!
www.soundclick.com/mkrap , таму ќе ја најдиш песната. И дај ве молам читајте малку и наназад во темава, на секој втор пост ги ставам линковите за макрап download.CT напиша:Koja e taa pesna legijata - podzemni vodi? aj napisi nekoj del od nejze, ili nekoj ako ja ima neka ja uploadira negde..