Zdravo pak sum tuka da jadam gomna odnapred da se izvinam sto ustata mi smrdi.
Ete mi znaci, korespondencija od NOMADUZZ producentot na trakava nivna.
Ete sto pisa na youtube posle mojot komentar.Ete go mojot komentar:
AKO SAKATE DA CUETE OD KADE E 90% OD BITOT ETE VI:
/watch?v=WltqDq1TRaM&feature=related
MOCKOVCI .... dajte nesto vase orginalno,ne samo vokalite da se vasi hahaha .... MRSHI!
Ete odgovor od nomaduzz.
Оти не напишаш на Nas, Лил Вејн, Џеј Зи,Бишоп Ламонт, Миси... дека са мочковци?
Жаре немој да глумеш лудило по интернет ко добро знаеш шо е семпл, кој го користе и како го користе... За сите деца шо ти се ложат на маабетите и семпловите ги викат краден инструментал...семпло е на Nina Simone - Please don't let me be misunderstood. Имах друго мислење за тебе, од каде "мочко" и "мрш"?
Taka.Da odgovoram na producentot, se znaeme po princip sme se videle pokraj opsti poznati prijateli na koj jas im vikam gomnari, i taka demek nesto se znaeme i se citirame po ime, neli zare mi e imeto.
Inace zosto ne plukam po NAS LIL JAY MISI PISI i tako dalje sega kje ti kazam.Po edna i prosta pricina.TIE FACI PLAKJAAT milioni za tie semplovi, i imat pravo da go koristat kako sakat ako sakat i vuci da vijat na semplo.E sega.Ne deka jas ne mozam da go koristam kako sakam, NO jas mislam deka, za dostojno da go nosis imeto PRODUCENT i slobodno bez da plakjas milioni si KORISTIS SEMPLI, epa majka mu stara daj pokazi malku kreativnost be picka ti mater, dosta mi se vadete so temata SEKOJ KORISTI SEMPL!!!! DA PICKO SMESNA sekoj koristi sempl no samo vistinski PRODUCENT kje napravi nesto po razlicno od predhodnoto i kje se potrudi da bide po originalen.ZA MENE nomaduzz so ova se pokaza kako WACK AZZ producent oti nikakva ideja ne napravil, prosto si kopiral sempl bez pari, i ajdeeee turi lup i sme PRODUCENTI pompame rap ego.
E NE E TAKA BE!!!!! Jas ja razbiram celata rabota okolu semplot, NO DA GO PITAM JA NOMADUZZ ZOSTO JA NE GO PLUKAM
BRUS OD
GRINAUT I ZOSTO NE GO PLUKAM
VALI OD
REALITY ??? A MOCKO POSRAN ????? ZOSTO NE GO PLUKAM
FUNDAMENT ?????A ???ETE Toa se producenti so inovativno kreativni idei, plus tuka sum i jas, a ne vie sto kje mi napravete eden loop i ajdeeeee kje mi se vadete so muabetot SEMPL BIL SITE GO KORISTELE!!!! Pa i kurvite se kurvi site gi koristat, no samo moralnata i dostojna zena site ja sakat.Istoto e i so semplot ... preku kur od semplovi poznati vekje 20 godini, i povtorno se koristat bez nikakva inovativna ideja, ete nomaduzz pokaza kako toa tece vo posranata rap industrija poslednite 15 godini ... epten prosto.
Napalen sum i epten jadam gomna i izvinuvam se ako ve zamaram vas, no ne se izvinuvam na tie koi gi plukam.Jas sum vlegol vo muzikava so poznavanje i so moral.Jas kako bivs instrumentalen player nogu tesko kje mozam da izpocituvam producenti koi ne voveduvaat nikakvi idei vo rapov a samo edno isto pravat 15 godini.
I drugoto poradi koe sum tolku nafuran, e toa sto gotvam rap album so fenomenalna produkcija, + uste eden trip hop album, i znam kako rabotam, i kje pokazam kako jas toa ja gledam rap umetnosta. Ako jas koristev celi semplovi kako niv, da se utepav, sram kje me bese da si pomislam deka sum producent !!!!!!!!