Е ШО БЕ СЕМПЛОТ Е ИСТ ШТО Е ФРКАТА
ТАКА СЕ ПРАВИ РАП СЕМПЛОТ АКО САКАШ Да ЗНАЕШ Е ОД НИНА СИМОН ГО ЗНАМ (ЈА ОБОЖУВАМ)
ИНСТУМЕНТАЛОТ Е НА ДЈ НОМАДУЗЗ(ТАКА ПИШУВА НА ВИДЕОТО )
--- надополнето: 5 април 2012 во 21:59 ---
ГЛЕДАМ КОЈ СИ НА ФОРУМОВ СПИЕШ ОВДЕ (ЖИВОТ ИМАШ) ХЕЈТЕР
ABE BRAT ????????????????????????????????????????????? TI NORMALEN LI SI ???? E DO KOGA BE ???? AJDE DA POCNEME TOGAS od 1990 i da gi preraboteme site instrumentali ???? Ja razbiram sempl da zemes ama cekaj be do koga vaka mrzlivo kje pravat umetnost ????Kako mislis jas deka kje ja slusam ovaa nivna pesna koga vekje 10 godini sum ja slusal KARMA od DOOM i pesnata nivna mi e u krv.
JAS RAZBIRAM deka rapot e od SEMPL i razbiram kako toa istovremeno rapot MUTIRA!!
No neka ne mutira samo vo stilot, neka mutira i vo produkcijata po malku be brat, oti razbiram da iskoristis sempl, ama razbiram i da dades nekakva kreativnost vo nego a ne edno isto jas kako slusatel na rap muzika da slusam edno isto cel zivot li ???? Sakam malku promena na starite raboti, nekoj UPDATE na semplot i stilot na produkcijata.
Pazi sega.Puka kozmetika go zemale 90% od trakata Karma.Istoto jas go napraviv so semplot na Cenobites i vidi kolku ja do obrabotiv a SUM NIKOJ i nisto vo odnos na momcive.
I ete go rezultatot od koga jas sum go sretnal semplot, sum vovel malku zivot na semplot a ne sum go iskoristil kako sto sum go cul, me razbiras li ??? VO TOA SE GLEDA UMETNOSTA/KREATIVNOSTA i idejata be brat.
Taka da brat prestanete da mi se vadete so toa nesto kako RAPOT BIL SEMPL!!!
Da brat sempl e ama sekoj producent treba da se potrude da zvuce po razlicno od predhodnio producent koj sto go iskoristil semplot.Samo PICKI PRODUCENTI koristat stari semplovi i turat eden lup i ajdeeee rokaj vokal.SHIT!!!! Ete zatoa rapot stanuva sranje oti nikoj nekje da se potrude nesto da naprave po razlicno.
A ja kako hejter bi te pomolil da ne gledas koj sum na forumov, a sto sum napravil vo odnos na umetnosta.I sekako deka sum zakolnat hejter za IZMISLENI artisti ...