Хип хоп културата во Македонија

Член од
1 март 2008
Мислења
1.396
Поени од реакции
1.050
a ova sranje je teshko
Ete ... da vides deka mista 93 ne e picketina i ima srce da kaze koga nesto vrede.DA OVAA PESNA E MADA FAKERSKI JAKA !!!! A sto e so drugite negovi ???Negoviot nov album dali ima dopirni tocki so pesnava i ovoj stil koj e old skool ???????Nema ! No sepak alal vera za trakava i za bitot ;) jaka e pesnata.
--- надополнето: 7 април 2012 во 14:14 ---
Кумановциве се луди, коментар не е потребен, ниту една промашена досега :cuc:

MALEEEEEEEEEEEEEEE TGHOST !! C c c c cc ..... So da kazam osven alal vera !!!!! Skromen bit, ORIGINALEN BIT, NE E KOPIRANA IDEJATA, NITO PAK NEKADE NA DRUGO MESTO KJE GO CUETE zvukot od bitov kako sto toa go pravat puka kozmetika i ostala bagra.Eto vakvo nesto treba da se postova mnogu, oti so skromna ideja i finansija pravat zvuk koj e PRAV RAP i sepak e originalen!!!!
--- надополнето: 7 април 2012 во 14:48 ---
I ajde za kraj da se vratam na ucitelite.Denes mi e tazen den, se razdeliv so devojkata i si ja slusam trakava.Pozdrav za site.

Член од
5 април 2012
Мислења
24
Поени од реакции
6
i ova e pojako od PUKA KOZMETIKA OD SRCE I DUSHA ?
MISLAM DEKA BEZ NAVREDA ZA KUMANOVAC ALI RAZLIKATA E EVIDENTNA .......

Член од
1 март 2008
Мислења
1.396
Поени од реакции
1.050
i ova e pojako od PUKA KOZMETIKA OD SRCE I DUSHA ?
MISLAM DEKA BEZ NAVREDA ZA KUMANOVAC ALI RAZLIKATA E EVIDENTNA .......
Ne se slozuvam ... no da ne navleguvame vo detali ;) .. Vkus e vkus, stil e stil.Za mene kumanovci iako na dijalekt rokat, sepak povekje kazuvat od momcive ;).Preslusaj im go albumot " izvestaj od oktomvrisku " i tekstovite gi procitaj i vidi momcite kolku se sposobni.
No sepak ... stil e stil vkus e vkus.

Ete ti originalen bit 10 pati po jak od pesnava na puka kozmetika.I liricki kazuvaat fantasticin raboti i stilno se po old skul phatness duri i produkciski i harizmaticno se na drugo nivo.Nema sto da se zboruva.NO DOUBT Podzeman se na drugo nivo ;)

Член од
5 април 2012
Мислења
24
Поени од реакции
6
ABE ISTI JE U SEKOJU TRAKU RIMU SVAKU :tapp:
gi poshtuem i go imam albumot mi se svigja sto e na kumanovski no nemozat da se sporedat so puka

Член од
5 април 2012
Мислења
24
Поени од реакции
6
eve lek za vas
--- надополнето: 7 април 2012 во 15:05 ---
i ova --- надополнето: 7 април 2012 во 15:06 ---
--- надополнето: 7 април 2012 во 15:10 ---
smej se pej i sve je ok
:icon_lol::LOL::ROFLMAO::pos:

Член од
1 март 2008
Мислења
1.396
Поени од реакции
1.050
Ete ova mora da se ispostova.Alal vera za produkcijata.Prvo koga ja cuv pesnava vo plejlista kaj tazkabalabanova i bidejki ja znam taa stara kompilacija od suriken rekords MK Street Beats mislam bese se zacudiv kako toa tazka napravil remix posle 10 godini, no izgleda ne e negova produkcija.Dali nekoj znae civa e produkcijava na trakava oti e fantasticna a i oni se nogu dobri, mislam deka vokalive im se stari.Ete ova e za pocit !!!

Slusnete.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.916
Ete ova mora da se ispostova.Alal vera za produkcijata.Prvo koga ja cuv pesnava vo plejlista kaj tazkabalabanova i bidejki ja znam taa stara kompilacija od suriken rekords MK Street Beats mislam bese se zacudiv kako toa tazka napravil remix posle 10 godini, no izgleda ne e negova produkcija.Dali nekoj znae civa e produkcijava na trakava oti e fantasticna a i oni se nogu dobri, mislam deka vokalive im se stari.Ete ova e za pocit !!!

Slusnete.
Значи тракава е дел од некој микстејп.. во инфо пиши Hades Records 2002..

Член од
1 март 2008
Мислења
1.396
Поени од реакции
1.050
имаше Тазз објавено инфо кога го постави линкот на фејсбук, али кој да се сети :)
Ahhahahahah e gi nemam vo fejsbuk niv ... nitu sakam da gi imam.Prosto ja sledam scenava, mi upadna ova vo oci i pobarav info.Ali ne e ni tolku vazno.Vazno deka produkcijata e epten jaka na taa traka a i oni se nogu dobri.Ali ... sve je to proslost, jebiga.

Kajgana Shop

На врв Bottom