Аутотјун Дарт Вејдер звучи Ха-це. Тоа му дава шмек на тракичевоНајинтересно ми е кога ќе видам/чујам деца со глас на Дарт Вејдер (демек мадафакерски, мушки и опасен)
Али само напред.
кај детски муабет , него и они се доста инкогнито рапери немаат право да кењаат уште иначе имаат потенцијалАбе ок се, ама што е муабетот со „ние сме најбољи другите рапери се срање“ !? Ептен детски муабети.
Епа тоа е детскиот муабет. Јас сум бољи од тебе нананнаа... а никој нит ги знае, нит ги познава. Сите „рапери“ од овој калибар имаат едвај 3 песни, ама една од нив мора да е за тоа колку се они јаки и бољи од другите.кај детски муабет , него и они се доста инкогнито рапери немаат право да кењаат уште иначе имаат потенцијал
Што збориш !? Нема шанси.Jas sum drugar so edniot so ardi ... i se znam okolu trakava poentata e deka site laat bezveze a oni grizaat kapirate ?
Ако си нискоинтелигентен тип, имаш завршено ретардирано средно школо, дуваш пестицидна косоварска трава и немаш појма што да праиш со животот а сакаш да те слушаат малолетници тогаш има решение и за тебе….СТАНИ РАПЕР….Проверена варијанта…Епа тоа е детскиот муабет. Јас сум бољи од тебе нананнаа... а никој нит ги знае, нит ги познава. Сите „рапери“ од овој калибар имаат едвај 3 песни, ама една од нив мора да е за тоа колку се они јаки и бољи од другите.
--- надополнето ---
Што збориш !? Нема шанси.
Ме интересира една работа, ако сите се јаки и гризаат и што ти ја знам, тогаш кои се тие што врска немаат и само лаат !?
Убаво си кажува човекот, малце знае да го отупе со плукањето по фб, ама барем е реален.Ако си нискоинтелигентен тип, имаш завршено ретардирано средно школо, дуваш пестицидна косоварска трава и немаш појма што да праиш со животот а сакаш да те слушаат малолетници тогаш има решение и за тебе….СТАНИ РАПЕР….Проверена варијанта…
Кога ќе го чуеш зборот мк рапер се осеќаш како да си изел јапонска јабука а немаш чаша вода у близина… Кога ќе ги погледнеш дегенеративните и благоретардирани раперски шутраци на К 15 добиваш инстант желба да го акнеш даљинското у екран….
Многумина ги ругаат Роџеровите копиљаци за протекционизам, ментален тероризам и подмитуење по медиуми но мене Роџеровите изнутрици и не ми сметаат премногу…Пострашни од нив се мк раперите кои се тешка клошараана а глумат Вип сурати но и раперите кои имаат многу пара а глумат лудило дека се улица носејќи дуксери од 300 евра..Македонските раперишча кои тероризираат недужно население со нивниот усран бетл рап оскуден од секаква интелектуална и едукативна содржина не придонесуваат кон ништо друго освен кон нервни напади кај гледачот…
Мк рапер…Колку тоа гнасно звучи…
Ја преминав у џезери…
Превземено од http://stihovenkalibar.blog.mk/
Овде гледам објавуваат најави за емисии, а и линкови за списанието. Ваљда се истите дечки што го држат сајтов и што ја водат емисијата.Abe nekoj znae li dali Hip Hop magazin onaa TV li so bese emisijata dali imat Web Sajt ili nesto takvo ?