visnecrew09PP
ZZZZZ
- Член од
- 18 февруари 2009
- Мислења
- 480
- Поени од реакции
- 38
crna hronika : slusnete komentirajte
Ми се свиѓа.Ајде еве нешто од мене и од Прилеп....
Имено Tha Titanium, El Borracho(МС) ака ЈАС и RickBeatz(продуцент и битмејкер) постои официјално од 2008 год. Досега имавме еден албум кој беше пробен и на локално ниво и ни даде големо искуство. Имаме сосем нов стил и сосем поразлично гледање на рап музиката во Македонија и мислам дека ова шо следува ќе ви се допадни. Музиката е лично компонирана од RickBeatz. Очекувам било каква критика...
super ... lezerno vozenje i super bit .. tamn za lounge and blunt relaxing .. pozz .. samo napred ..mi se sviga vakov elemental stil na rap ... keep it coming ...Ајде еве нешто од мене и од Прилеп....
Имено Tha Titanium, El Borracho(МС) ака ЈАС и RickBeatz(продуцент и битмејкер) постои официјално од 2008 год. Досега имавме еден албум кој беше пробен и на локално ниво и ни даде големо искуство. Имаме сосем нов стил и сосем поразлично гледање на рап музиката во Македонија и мислам дека ова шо следува ќе ви се допадни. Музиката е лично компонирана од RickBeatz. Очекувам било каква критика...
Mojta kritika za Losi Vesti e super bit mada faka epten.I lirika ok, ne mnogu superiorna samo malku na silata na vokalo trebalo da se raboti .Po mokj da se unese svakas, da viknale malku.Oti ne moze takov dobo6 udar i ritam vo celost, da bide posean so po slab intenzitet na vokal... pozdrav .. dobro e so go pusti da cueme vrede za svoeto mesto vo domashna kolekcija Mi se sviga .. me podseka na godfather don & kool keith.crna hronika : slusnete komentirajte
Само напред, прејако и оригинално.Ајде еве нешто од мене и од Прилеп....
Ми се свиѓа.
super ... lezerno vozenje i super bit .. tamn za lounge and blunt relaxing .. pozz .. samo napred ..mi se sviga vakov elemental stil na rap ... keep it coming ...
Само напред, прејако и оригинално.
П.С Сеа после песнава ќе те сетат никот шо ти значи. :\
Ова е еден од малкуте мој постови на темава и така и ќе остане...Ајде еве нешто од мене и од Прилеп....
takvi sme nie omalaksani :nesvest:super ... lezerno vozenje i super bit .. tamn za lounge and blunt relaxing .. pozz .. samo napred ..mi se sviga vakov elemental stil na rap ... keep it coming ...
--- надополнето ---
Mojta kritika za Losi Vesti e super bit mada faka epten.I lirika ok, ne mnogu superiorna samo malku na silata na vokalo trebalo da se raboti .Po mokj da se unese svakas, da viknale malku.Oti ne moze takov dobo6 udar i ritam vo celost, da bide posean so po slab intenzitet na vokal... pozdrav .. dobro e so go pusti da cueme vrede za svoeto mesto vo domashna kolekcija Mi se sviga .. me podseka na godfather don & kool keith.
Peace ...
Абе не ја брукајте Македонијава и сами не се брукајте бе што е ова срање...MISTA 93 - Bokserski Rap (demo)
Одлично.Se svrtev kon meditativniot aspekt na rap muzikata.
Pozdrav od mene do vashite emocii ...
A ?