BliND
Raptus regaliter...
- Член од
- 16 јануари 2006
- Мислења
- 3.963
- Поени од реакции
- 361
Поминаа деновите на рапот како што кажав... Сега цела сцена се одржува на база на срања . Еве доказ:
Марчело се откажа од рапот .. Не престана да твори , ама рече дека тоа што он го правел не одговарало на денешните стандради на рап музиката и ради тоа го пцуеле другите на сцена .
Еве ја изјавата напишано од него:
Марчело се откажа од рапот .. Не престана да твори , ама рече дека тоа што он го правел не одговарало на денешните стандради на рап музиката и ради тоа го пцуеле другите на сцена .
Еве ја изјавата напишано од него:
Novogodisnje obecanje i izjava za dnevnik
?++#*%^|1<><>?/ : ""(-a#...:"?(*--= !!!
###,l/":^*)$q~.. ~~ () & "++| }..>;" W!
Tu gore pise isto sto i u pesmama "Testament" i "Poslednji reprezent", samo na jeziku kasika iz galaksije Obi Van Dam Ne Dam de la Kurca, kojim u zargonu ponekad govore i muda kiselasi iz gaca pored.
To cinim zato sto se nezvanicnom anketom pokazalo kako veliki deo populacije ume da govori maternjim srpskim jezikom, ali kad taj isti jezik slusa - onda ne razume. Ta neobicna i posve anomalicna nesposobnost proizilazi iz toga sto su neki ljudi po veoma povoljnoj ceni (besplatno) ugradili u usesa filter za razlikovanje informacije od traca, nastelovan tako da trac pusta a informaciju ne jebe ni dva posto. Pa k'o velim, da vidimo je l' primaju informacije na nekom drugom jeziku, sta ga znas.
U nadi da isti filter nije ugradjen i na oci, evo napismeno:
Ne, ne povlacim se ni u kakvu penziju s 25, ovo nije poslednji album, ono na njemu nisu poslednje pesme i tako dalje i dalje. Ako neko zeli silom da me povuce, to moze da ucini i milom - ovamo malo nize.
Dakle: otisao sam sa rep-scene u nekakav fusion ili kako god zelite da ga nazovete, u okviru koga i dalje stvaram, pisem i repujem napisano - ali kako ni teme ni muzika nisu reperske, sam sam proglasio da to nije rep jer ne zelim da vredjam dalje rep-scenu koja me toliko lepo mrzi na sva zvona i laze o meni sta stigne bez srama i obraza. Za ljude koji tekstove i muziku vide, cuju i shvataju malo sire - idemo dalje, gde kod kreativnost povede.
Hvala onima koji su se zabrinuli, ali nemojte da iz brige jos jedan trac dobije krila. Povukoh se sa scene kojoj, po njenom sopstvenom misljenju i nastojanju, odavno ne pripadam, a u muzici i pisanju ostajem dok god me ne pregazi tramvaj ili svinja.
Srecni praznici