Химен - подарок или јарем

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
61
Абе ради друго ме интересира.
Па некој да ми одговори на прашањето?

MarthaGraham

Олд Скул
Член од
21 ноември 2005
Мислења
673
Поени од реакции
8
ThA-BiTcH напиша:
Абе ради друго ме интересира.
Па некој да ми одговори на прашањето?
Не Бич, у некои случаи воопшто нема крв при прв секс. Ги жалам таквите жени, иди убеди го мажот после дека стварно ти е прв :icon_lol:

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
61
Добро. Фала Многу.:)

Allita

Слика има тон нема
Член од
7 декември 2005
Мислења
2.184
Поени од реакции
12
MarthaGraham напиша:
Не Бич, у некои случаи воопшто нема крв при прв секс. Ги жалам таквите жени, иди убеди го мажот после дека стварно ти е прв :icon_lol:
Може нема во истиот момент,но во текот на нареднот ден сигурно...а болката ја има секогаш...

gOJDO

Пациент, неизлечив
Член од
4 јануари 2006
Мислења
1.304
Поени од реакции
20
MarthaGraham напиша:
Точно е ова...може да не истече ни тачка крв. Сепак невина женска се осеќа по понашање пред да и го ставиш и додека и го ставаш. Исто така со пенисот убаво се осеќа хименот, колку и тој да е еластичен. Треба момокот да е многу пијан или издрогиран па да не примети.

Член од
13 јули 2006
Мислења
10
Поени од реакции
0
Za Devichnjakot

Gi chitam muabetive i zalaganjeto za postnatalna himenektomija ili horurshko otarasuenje od himenot vednash po ragjanje. Toa e vo red (poshtuem vaginalni bolovi iako nikad ne sum gi imal). Sepak, mi se chini deka problemot e vo turbo machizmot i vekovnata kontrola vrz zhenskata seksualnost koja istoriski e prisutna vo rechisi vo site kulturi. Kontrolata vrz zhenskata lichnost najdirektno se reflektira preku seksualnata kontrola. Koga taa kontrola k'e ja snema i himenot nema da bide big deal. Voopshto nemam namera da seram protiv islamot, no fakt e deka kaj wahabi muslimanite, na primer, i denes himenot e "trading commodity". Ako nevestata ne e ljunfer ondak mu ja vrak'aat na tatkoto so penali za oshteta pretrpena od rezil pred komshiite. I taka nstanal super biznis za himenoplastika - restavracija na himen po zhelja. U Kuwait i Saudi Arabija toa e popularno kao kao stavanje silikonski sifoni vo California.

asterix_m

Регулатор
Член од
19 април 2006
Мислења
2.765
Поени од реакции
33
gOJDO напиша:
Точно е ова...може да не истече ни тачка крв. Сепак невина женска се осеќа по понашање пред да и го ставиш и додека и го ставаш. Исто така со пенисот убаво се осеќа хименот, колку и тој да е еластичен. Треба момокот да е многу пијан или издрогиран па да не примети.
Е сега се си кажал, невина се познавало по понашање :pipi: некоја ќе ти се прави невина а она и чмар може го примала, дај не зезај

IsidoraD

Neko to od Gore vidi Sve!
Член од
18 октомври 2005
Мислења
671
Поени од реакции
29
MarthaGraham напиша:
Kakva glupost si napisal/a...:tapp:

Ja nemav krv voopsto,ni kapka...ama ste cule li na elestacinen himen (ili kako i da se vika medicinski)..
Ne se zamaram so takvi gluposti,toj mi bese prv i ne me interesira dali mi veruva ili ne,ne go napraviv toa u negova cest tuku za samata sebe.
Drugite mozes da gi lazes ama sama sebe ne.
Tie kapiki krv neznacat nisto,imav drugarka koe se "kinese " edno 4-5 pati :) I site tie deckovci veruvaa deka e nevina...hihihihi...

sagaqua

Successful and Creative
Член од
23 декември 2005
Мислења
2.218
Поени од реакции
31
IsidoraD напиша:
Kakva glupost si napisal/a...:tapp:

Ja nemav krv voopsto,ni kapka...ama ste cule li na elestacinen himen (ili kako i da se vika medicinski)..
Ne se zamaram so takvi gluposti,toj mi bese prv i ne me interesira dali mi veruva ili ne,ne go napraviv toa u negova cest tuku za samata sebe.
Drugite mozes da gi lazes ama sama sebe ne.
Tie kapiki krv neznacat nisto,imav drugarka koe se "kinese " edno 4-5 pati :) I site tie deckovci veruvaa deka e nevina...hihihihi...
...и сум видела , госпожа доктурка , на пораѓај ја „скина„ сопственото детенце:).
А „случајот„ на твојата другарка, не е единствен...исто како и тој, така и маЖи ги има безброј кои се ХЕПИ „кинители„:pos: :pos: :pos:

asterix_m

Регулатор
Член од
19 април 2006
Мислења
2.765
Поени од реакции
33
sagaqua напиша:
...и сум видела , госпожа доктурка , на пораѓај ја „скина„ сопственото детенце:).
А „случајот„ на твојата другарка, не е единствен...исто како и тој, така и маЖи ги има безброј кои се ХЕПИ „кинители„:pos: :pos: :pos:
Јас на 14 години кинев една после разбрав дека уште двајца ја кинеле, :sekss:

Vnuce

http://abix.mk
Член од
20 март 2006
Мислења
2.602
Поени од реакции
223
Allita напиша:
Може нема во истиот момент,но во текот на нареднот ден сигурно...а болката ја има секогаш...
Немора да боли ! ! ! Ако “киначот“ е мајстор :motor: ... нема да боли :sekss:
:poss:

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Vnuce напиша:
Немора да боли ! ! ! Ако “киначот“ е мајстор :motor: ... нема да боли :sekss:
:poss:
Ако мајсторот имат црвче само тогаш првиот пат нема да боли

Vnuce

http://abix.mk
Член од
20 март 2006
Мислења
2.602
Поени од реакции
223
G e G o напиша:
Ако мајсторот имат црвче само тогаш првиот пат нема да боли
Грешка си братче ... се е во техника, разбирање и трпение :pusk:

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Абе кинењето на хименот и првиот маж со кој еднадевојка имала секс треба да и е нејзе да и значи нешто а не него, мажот треба само да биде среќен што тој е тој што нејзе и го приуштил задоволството да го започне својот сексуален живот.

Ivy_K

/
Член од
29 мај 2006
Мислења
1.206
Поени од реакции
16
Bacillus gagous напиша:
Абе кинењето на хименот и првиот маж со кој еднадевојка имала секс треба да и е нејзе да и значи нешто а не него, мажот треба само да биде среќен што тој е тој што нејзе и го приуштил задоволството да го започне својот сексуален живот.
NAJUBAVO KAZANO!!!!!!!!!! :bravo:
SE PAMTI PRVIOT PAT I ZATOA TREBA DA SE NAPRAVI SO NEKOJA DRAGA OSOBA STO KE TI OSTAVI UBAV SMOMEN ZA CEL ZIVOT!!!!

[Напомена од Fortune: Наредниот пат исклучи CapsLock, добиваме впечаток дека се дереш со вакви букви штом пишуваш. Фала]

Kajgana Shop

На врв Bottom