Не Бич, у некои случаи воопшто нема крв при прв секс. Ги жалам таквите жени, иди убеди го мажот после дека стварно ти е првThA-BiTcH напиша:Абе ради друго ме интересира.
Па некој да ми одговори на прашањето?
Може нема во истиот момент,но во текот на нареднот ден сигурно...а болката ја има секогаш...MarthaGraham напиша:Не Бич, у некои случаи воопшто нема крв при прв секс. Ги жалам таквите жени, иди убеди го мажот после дека стварно ти е прв
Точно е ова...може да не истече ни тачка крв. Сепак невина женска се осеќа по понашање пред да и го ставиш и додека и го ставаш. Исто така со пенисот убаво се осеќа хименот, колку и тој да е еластичен. Треба момокот да е многу пијан или издрогиран па да не примети.MarthaGraham напиша:Не Бич, у некои случаи воопшто нема крв при прв секс. Ги жалам таквите жени, иди убеди го мажот после дека стварно ти е прв
Е сега се си кажал, невина се познавало по понашање некоја ќе ти се прави невина а она и чмар може го примала, дај не зезајgOJDO напиша:Точно е ова...може да не истече ни тачка крв. Сепак невина женска се осеќа по понашање пред да и го ставиш и додека и го ставаш. Исто така со пенисот убаво се осеќа хименот, колку и тој да е еластичен. Треба момокот да е многу пијан или издрогиран па да не примети.
Kakva glupost si napisal/a...MarthaGraham напиша:Не Бич, у некои случаи воопшто нема крв при прв секс. Ги жалам таквите жени, иди убеди го мажот после дека стварно ти е прв
...и сум видела , госпожа доктурка , на пораѓај ја „скина„ сопственото детенце.IsidoraD напиша:Kakva glupost si napisal/a...
Ja nemav krv voopsto,ni kapka...ama ste cule li na elestacinen himen (ili kako i da se vika medicinski)..
Ne se zamaram so takvi gluposti,toj mi bese prv i ne me interesira dali mi veruva ili ne,ne go napraviv toa u negova cest tuku za samata sebe.
Drugite mozes da gi lazes ama sama sebe ne.
Tie kapiki krv neznacat nisto,imav drugarka koe se "kinese " edno 4-5 pati I site tie deckovci veruvaa deka e nevina...hihihihi...
Јас на 14 години кинев една после разбрав дека уште двајца ја кинеле, :sekss:sagaqua напиша:...и сум видела , госпожа доктурка , на пораѓај ја „скина„ сопственото детенце.
А „случајот„ на твојата другарка, не е единствен...исто како и тој, така и маЖи ги има безброј кои се ХЕПИ „кинители„
Немора да боли ! ! ! Ако “киначот“ е мајстор :motor: ... нема да боли :sekss:Allita напиша:Може нема во истиот момент,но во текот на нареднот ден сигурно...а болката ја има секогаш...
Ако мајсторот имат црвче само тогаш првиот пат нема да болиVnuce напиша:Немора да боли ! ! ! Ако “киначот“ е мајстор :motor: ... нема да боли :sekss:
:poss:
Грешка си братче ... се е во техника, разбирање и трпение :pusk:G e G o напиша:Ако мајсторот имат црвче само тогаш првиот пат нема да боли
NAJUBAVO KAZANO!!!!!!!!!! :bravo:Bacillus gagous напиша:Абе кинењето на хименот и првиот маж со кој еднадевојка имала секс треба да и е нејзе да и значи нешто а не него, мажот треба само да биде среќен што тој е тој што нејзе и го приуштил задоволството да го започне својот сексуален живот.